🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

SON DAKİKA!

İçişleri Bakanlığı:
"31 ile yönelik giriş/çıkış kısıtlaması, yarın kabine toplantısında yeniden değerlendirilmek üzere, pazartesi saat 00.00'a kadar uzatıldı."
Bu kısıtlama kesinlikle devam etmeli.
En son kalkması gereken yasak bu bence. İller arası sirkülasyon açılırsa...Hepsi birbirine karışır.

Reactions: Emre Ozansoy
Hem yaz okulu gündemizzde yok denip hemde 2 hafta için okulları açmak...İlginç.

Süper haber.
Türkiyeye uzmanlık sınavı için geldim arkadaşlar, bırakın açılsın ya evde hazırlanamıyorum, dikkat ederseniz çalışmamak için foruma dönüş yaptım resmen. 😒

Bana göre bayramda yasak olacak.
Ben Hazirandan itibaren esneme sürecine girileceğini düşünüyorum.

Rakamlarımız gerçekten umut verici...Hızlı şekilde aşağı yönlü verilerimiz var. Tedbirlerin etkisi burada kendini gösteriyor.

İşte herkesin düşündüğü olay; aşı ve ilaç kesinleşmeden biranda esneme olursa...Başa sarar mıyız?

Herşeyin hayırlısı olsun Hakkımızda.

Ama inan ki bu tablo daha hızlı çökebilirdi. Tedbirlere güçlü bir uyum yoktu ne yazıkki.

65 Yaş üzerine haftada 1 gün belli bir saat aralığında dışarı çıkma izni verilsin artık, gerçekten çok uzadı. Yaşlılar evde artık dura dura psikolojileri bozuldu, Tamam önlem alınsın ama 1 saat bari izin verilsin.

Reactions: The_Erinch
Ya ben çok haraketli yerde yaşıyorum ya da o yasak çoktan kalktı. İşe giderken ben hep 65+ görüyorum?

Reactions: Harunnn60
Ya ben çok haraketli yerde yaşıyorum ya da o yasak çoktan kalktı. İşe giderken ben hep 65+ görüyorum?
Yani bende arada görüyorum ama çevremde ki yaşlılar için konuştum. Bence yaşlılar son zamanlarda yasağa uyuyor. Gençler uymuyor. Hep hastalananları yaşı Avrupa'ya göre daha genç.

Reactions: DR