@Gerekli24 ve @EmreCan iyi bir aday olabilir, hem genç adaylar.Başka zamanlar yeni üyeler yoksa sizleri yazarız mecburen
@Gerekli24 ve @EmreCan iyi bir aday olabilir, hem genç adaylar.Başka zamanlar yeni üyeler yoksa sizleri yazarız mecburen
yooo en iyi çıkış yapan üyelerden birisiyim kıskanma@EmreCan 'a bence forumun en gereksiz çıkış yapanı diye ayrı bir kategori açmak lazım .
Fazladan kategori yazmakta serbestsiniz@EmreCan 'a bence forumun en gereksiz çıkış yapanı diye ayrı bir kategori açmak lazım .
Teşekkürler.Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @bazinga @Aserat @Araf @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Maskeli Fedai @hayret bi şey
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @serhatt @Ahmed @BARON男爵 @Billy Kane @Gerekli24 @bazinga @offensive @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @Özgür @offensive @slhttnmtl @Alos @Forumdash @Dosi @Cervantes @Araf @Ahmed @denizz19 @Yakamoz-Asi @mesmeso @serhatt @Gizmen @Hazem @12.Adam @BARON男爵
En İyi Yönetici: @Aserat @Özgür @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Alos @EmreCan @The_Erinch
En Ciddi Üye: @tolgab
En Sabırlı Üye: @bazinga @Dosi @DarkLegenD 🙂A)
En Filozof Üye: @Araf @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD
En Fanatik Üye: @Dosi @Mircan Saye @slhttnmtl @Aserat @xemrexxx @cookies
En Geveze Üye: @serhatt @EmreCan @Emre Ozansoy @Dosi @slhttnmtl
En Eğlenceli Üye: @serhatt @EmreCan @slhttnmtl @Alos
En Duygusal Üye: @Angelica @Zeyno @Turkuazz @AteşBöceği @DarkLegenD
En Özlenilen Üye: @Bully @yakup09 @china_shangai @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem @KayıpSehir @ABAY_06 @sürgünüm @mrt-06 (Yaz yaz bitmez burası...)
En Unutulmayacak Üye: @denizz19 @Özgür @Aserat @serhatt @Dosi @Ahmed @kerem @batuhankaralar @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash @mrt-06
En Tarafsız/Objektif Üye: @Gerekli24 @12.Adam @Özgür @The_Erinch
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Emre Ozansoy @Özgür @Aserat @serhatt
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @slhttnmtl @Alos @Klaus @EmreCan
En İyimser Üye: @The_Erinch @Zeyno @Ahmed
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @DarkLegenD @Tolstoyevski @Aserat
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Dosi @The_Erinch
En Sinirli Üye: @DarkLegenD (Kendimi yazamadığım için yerime buldum birini)
En Çok Tartıştığınız Üye: Yok
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @kerem @serhatt @Dosi @Çiğdem @denizz19 @Aserat @Özgür @slhttnmtl @Forumdash @mrt-06 @Maskeli Fedai
İlk aklıma gelenler bu isimler oldu, tabi daha detaylı düşünsem çoğu ismi farklı kategorilere de alırdım. (Unuttuklarım da çok olmuştur haliyle) Çok aktif olduğum bir yıl değildi, kendimce kategorilere aldım o nedenle. İlk liste benden gelsin, devamını da sizlerden bekliyoruz.
Bu sene kaynaştın gibi üyelerleÇok yeni de değilim çok eski de gibi hissediyorum
@DarkLegenD ile birlik olup örgütlenmişler diye duydum…Sadece o mubence bir kaç kişi daha
Öyle bir planı olduğunu duyunca yeni kural getirdim... @MEnes
En büyük darbeyi @DarkLegenD yedi@DarkLegenD ile birlik olup örgütlenmişler diye duydum…
Üşenenlerin kolayca liste hazırlayabilmesi için de bir kural, yöntem falan şart Dosi hanım.Bunu da bir düşünün mümkünse.
Çenesi düşük herif... Her delikten çıkıyor 🤣🤣🤣🤣🤣Bak ne buldum @Cervantes
Demek en az 24 oy gelmiş. Yalnız artık @xemrexxx zor gevezeliğin yanından geçer?@serhatt ise 22 oy almış ozaman.
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Angelica @The_Erinch
Yeni farkettim, @xemrexxx 'in avatarı sence en iyileri mi? Resmen pis yazı var sjsjjsjsjjsTürkçeyi En İyi Kullanan Üye: @bazinga @Aserat @Araf @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
En Güzel Kullanıcı Adı: @Yakamoz-Asi @DarkLegenD @Maskeli Fedai @hayret bi şey
En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @serhatt @Ahmed @BARON男爵 @Billy Kane @Gerekli24 @bazinga @offensive @Yakamoz-Asi @xemrexxx @Çiğdem @mrt-06
En İyi Yorumcu Üye: @Aserat @Özgür @offensive @slhttnmtl @Alos @Forumdash @Dosi @Cervantes @Araf @Ahmed @denizz19 @Yakamoz-Asi @mesmeso @serhatt @Gizmen @Hazem @12.Adam @BARON男爵
En İyi Yönetici: @Aserat @Özgür @Dosi @Tolstoyevski @mesmeso
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @slhttnmtl @Angelica @Alos @EmreCan @The_Erinch
En Ciddi Üye: @tolgab
En Sabırlı Üye: @bazinga @Dosi @DarkLegenD 🙂A)
En Filozof Üye: @Araf @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @DarkLegenD
En Fanatik Üye: @Dosi @Mircan Saye @slhttnmtl @Aserat @xemrexxx @cookies
En Geveze Üye: @serhatt @EmreCan @Emre Ozansoy @Dosi @slhttnmtl
En Eğlenceli Üye: @serhatt @EmreCan @slhttnmtl @Alos
En Duygusal Üye: @Angelica @Zeyno @Turkuazz @AteşBöceği @DarkLegenD
En Özlenilen Üye: @Bully @yakup09 @china_shangai @Harunnn60 @sokak sanati @Çiğdem @KayıpSehir @ABAY_06 @sürgünüm @mrt-06 (Yaz yaz bitmez burası...)
En Unutulmayacak Üye: @denizz19 @Özgür @Aserat @serhatt @Dosi @Ahmed @kerem @batuhankaralar @Çiğdem @xemrexxx @Forumdash @mrt-06
En Tarafsız/Objektif Üye: @Gerekli24 @12.Adam @Özgür @The_Erinch
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Emre Ozansoy @Özgür @Aserat @serhatt
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @slhttnmtl @Alos @Klaus @EmreCan
En İyimser Üye: @The_Erinch @Zeyno @Ahmed
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @DarkLegenD @Tolstoyevski @Aserat
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Dosi @The_Erinch
En Sinirli Üye: @DarkLegenD (Kendimi yazamadığım için yerime buldum birini)
En Çok Tartıştığınız Üye: Yok
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @kerem @serhatt @Dosi @Çiğdem @denizz19 @Aserat @Özgür @slhttnmtl @Forumdash @mrt-06 @Maskeli Fedai
İlk aklıma gelenler bu isimler oldu, tabi daha detaylı düşünsem çoğu ismi farklı kategorilere de alırdım. (Unuttuklarım da çok olmuştur haliyle) Çok aktif olduğum bir yıl değildi, kendimce kategorilere aldım o nedenle. İlk liste benden gelsin, devamını da sizlerden bekliyoruz.
Bu sene değil, yüz vermeyinÇenesi düşük herif... Her delikten çıkıyor 🤣🤣🤣🤣🤣
Özel mesaj yoluyla taciz etmediğim üye kalmadı, herkesten oy istiyorum, herkese reklamımı yapıyorum... Artık bir şeyler kazanmak zorundayım... @Dosi@DarkLegenD ile birlik olup örgütlenmişler diye duydum…
Üşenenlerin kolayca liste hazırlayabilmesi için de bir kural, yöntem falan şart Dosi hanım.Bunu da bir düşünün mümkünse.
Yiğit seni yazmış baya. İşe yaramış demek kiÖzel mesaj yoluyla taciz etmediğim üye kalmadı, herkesten oy istiyorum, herkese reklamımı yapıyorum... Artık bir şeyler kazanmak zorundayım... @Dosi
Gümbür gümbür geliyorum.Yiğit seni yazmış baya. İşe yaramış demek ki
Haydi İnşallahGümbür gümbür geliyorum.
Al başla, yarın devam edersin, taslakta kayıt oluyor nede olsaÜşendim şuan yarın yazıcam
Aklıma nedense bu sahne geldi okuduktan sonra.Gümbür gümbür geliyorum.
Bu sene @xemrexxx i tahtından indirip zirveye ben geçebilirim.Bak ne buldum @Cervantes
Demek en az 24 oy gelmiş. Yalnız artık @xemrexxx zor gevezeliğin yanından geçer?@serhatt ise 22 oy almış ozaman.
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Angelica @The_Erinch
Hadi inşallahBu sene @xemrexxx i tahtından indirip zirveye ben geçebilirim.
Geberdi sonunda.Hadi inşallahEmre'nin devri kapandı artık
Ben olmasam @DarkLegenD bi hiç gibiYiğit seni yazmış baya. İşe yaramış demek ki
------
Yalnız en iyi yolu liste yapıp sen de başkalarını eklemelisin. Etki tepki : A
İronisine yazmıştım ama oy almalı benceYeni farkettim, @xemrexxx 'in avatarı sence en iyileri mi? Resmen pis yazı var sjsjjsjsjjs
------
Bu sene değil, yüz vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?