⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Etkinliğin süresi uzun olduğu için daha oy yollayan çok kişi olur . :A Kategori çok olduğu için düşünme aşamasındayim ben de. :A
Anlaşıldı, burda bile son dakika olaylarına maruz kalacağız :A umarım en az günde 1 liste gelir :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
15 kişi yollasa yeter :A geçen sene kaç kişiydi hatırlamıyorum.
Oy sayılarına bakayım bi :A
Ben bu enleri tam bilmediğim için sen konusunu açtığında üsteki etiketten geçmiş yıllara göz atmıştım formatı hakkında fikir edinmek için . :A Oy kullanmadan yine biraz arşiv kurcalarim . :A

• Güldürdün
Ben bu enleri tam bilmediğim için sen konusunu açtığında üsteki etiketten geçmiş yıllara göz atmıştım formatı hakkında fikir edinmek için . :A Oy kullanmadan yine biraz arşiv kurcalarim . :A
Konuda link varya. TIKLA kısmına tıkla konuya ışınlanırsın :A yada direk yukardaki kategori olarak görünen Fav10 enlerine tıkla, en üstte sabitler zaten :A
Altı üstü her listeye isimler ekle. Sınır yok :A

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Kendi kendisini pozitif olan tüm kategorilere yazamayacağını öğrenen adaşım, liste yapmama kararı almış… @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Sadece o mu :A bence bir kaç kişi daha :A
Öyle bir planı olduğunu duyunca yeni kural getirdim... @MEnes
------

Bu alanda rakipsiz gibi zaten .:A @xemrexxx
2017 yılında kime kaptırmıştı koltuğunu ? :A

Hayret nasıl kaptırmış koltuğunu zeyno :A
Ozamanlar bu oy sayısının yarısı alınırdı. Geçen sene Survivor konusunda çoşunca herkes hemfikir olmuş ama bu sene sessizdi. Yazılmaması gerek :A

Sadece o mu :A bence bir kaç kişi daha :A
Öyle bir planı olduğunu duyunca yeni kural getirdim... @MEnes
------

Ozamanlar bu oy sayısının yarısı alınırdı. Geçen sene Survivor konusunda çoşunca herkes hemfikir olmuş ama bu sene sessizdi. Yazılmaması gerek :A

Doğru bu sene az konuştu ama son zamanlar da yine iyi konuşuyor :A

• Güldürdün
@Yiğitt , sadece senin oylar ile enleri seçeceğiz gibi :A

@Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 özellikle yeniler olarak sizden liste bekliyorum :A
------

@EmreCan sende
Yılın en iyi çıkış yapan üyeleri olarak sen @Gerekli24 @BARON男爵 @EmreCan kapışırsınız gibi :A aslında @Araf ve @Yakamoz-Asi 'de bence çıkış yapanlar ama yeni üyeleri oylamayı severiz :A
Çok yeni de değilim çok eski de gibi hissediyorum :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...