Etkinliğin süresi uzun olduğu için daha oy yollayan çok kişi olur .@Yiğitt , sadece senin oylar ile enleri seçeceğiz gibi
@Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 özellikle yeniler olarak sizden liste bekliyorum
Etkinliğin süresi uzun olduğu için daha oy yollayan çok kişi olur .@Yiğitt , sadece senin oylar ile enleri seçeceğiz gibi
Anlaşıldı, burda bile son dakika olaylarına maruz kalacağızEtkinliğin süresi uzun olduğu için daha oy yollayan çok kişi olur .Kategori çok olduğu için düşünme aşamasındayim ben de.
Ben 2-3 güne yollarım ama son güne kalanlar olacaktır illaki .Anlaşıldı, burda bile son dakika olaylarına maruz kalacağızumarım en az gğmde 1 liste gelir
15 kişi yollasa yeterBen 2-3 güne yollarım ama son güne kalanlar olacaktır illaki .
Ben bu enleri tam bilmediğim için sen konusunu açtığında üsteki etiketten geçmiş yıllara göz atmıştım formatı hakkında fikir edinmek için .15 kişi yollasa yetergeçen sene kaç kişiydi hatırlamıyorum.
Oy sayılarına bakayım bi
Yılın En Geveze Üyesi
- xemrexxx -
2014, 2015, 2016 yıllarında da bu kategorilerde uzak ara birinci olan xemrexxx2017'de kaptırdığı zirveye bu sene yeniden yerleşti.
1) xemrexxx- (24 Oy)
Bu alanda rakipsiz gibi zaten .Bak ne buldum @Cervantes
Demek en az 24 oy gelmiş. Yalnız artık @xemrexxx zor gevezeliğin yanından geçer?@serhatt ise 22 oy almış ozaman.
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Angelica @The_Erinch
Konuda link varya. TIKLA kısmına tıkla konuya ışınlanırsınBen bu enleri tam bilmediğim için sen konusunu açtığında üsteki etiketten geçmiş yıllara göz atmıştım formatı hakkında fikir edinmek için .Oy kullanmadan yine biraz arşiv kurcalarim .
Bak ne buldum @Cervantes
Demek en az 24 oy gelmiş. Yalnız artık @xemrexxx zor gevezeliğin yanından geçer?@serhatt ise 22 oy almış ozaman.
@Yakamoz-Asi @Tolstoyevski @Angelica @The_Erinch
Sadece o muKendi kendisini pozitif olan tüm kategorilere yazamayacağını öğrenen adaşım, liste yapmama kararı almış… @MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Ozamanlar bu oy sayısının yarısı alınırdı. Geçen sene Survivor konusunda çoşunca herkes hemfikir olmuş ama bu sene sessizdi. Yazılmaması gerekHayret nasıl kaptırmış koltuğunu zeyno
Sadece o mubence bir kaç kişi daha
Öyle bir planı olduğunu duyunca yeni kural getirdim... @MEnes
------
Ozamanlar bu oy sayısının yarısı alınırdı. Geçen sene Survivor konusunda çoşunca herkes hemfikir olmuş ama bu sene sessizdi. Yazılmaması gerek
İşte nedense hep son zamana bakıp oylayanlar var. Adı üstünde 2021. Tüm yıla bakılarak yapılmalıDoğru bu sene az konuştu ama son zamanlar da yine iyi konuşuyor
Bu sessiz hali ise , sesli halini hiç düşünemiyorum.Ozamanlar bu oy sayısının yarısı alınırdı. Geçen sene Survivor konusunda çoşunca herkes hemfikir olmuş ama bu sene sessizdi. Yazılmaması gerek
Yılın en iyi çıkış yapan üyeleri olarak sen @Gerekli24 @BARON男爵 @EmreCan kapışırsınız gibiBu sessiz hali ise , sesli halini hiç düşünemiyorum.@xemrexxx
İşte nedense hep son zamana bakıp oylayanlar var. Adı üstünde 2021. Tüm yıla bakılarak yapılmalı
Çıkış yapanlar genelde yeni üyeler oluyor, biz emekli insanlarız.Yılın en iyi çıkış yapan üyeleri olarak sen @Gerekli24 @BARON男爵 @EmreCan kapışırsınız gibiaslında @Araf ve @Yakamoz-Asi 'de bence çıkış yapanlar ama yeni üyeleri oylamayı severiz
Başka zamanlar yeni üyeler yoksa sizleri yazarız mecburenÇıkış yapanlar genelde yeni üyeler oluyor, biz emekli insanlarız.
@EmreCan 'a bence forumun en gereksiz çıkış yapanı diye ayrı bir kategori açmak lazım .Yılın en iyi çıkış yapan üyeleri olarak sen @Gerekli24 @BARON男爵 @EmreCan kapışırsınız gibiaslında @Araf ve @Yakamoz-Asi 'de bence çıkış yapanlar ama yeni üyeleri oylamayı severiz
@Yiğitt , sadece senin oylar ile enleri seçeceğiz gibi
------
@EmreCan sende
Çok yeni de değilim çok eski de gibi hissediyorumYılın en iyi çıkış yapan üyeleri olarak sen @Gerekli24 @BARON男爵 @EmreCan kapışırsınız gibiaslında @Araf ve @Yakamoz-Asi 'de bence çıkış yapanlar ama yeni üyeleri oylamayı severiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?