⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Dosi Arı Maya nın böyle takviminden şaştığı pek görülmemiştir.
Bitiş tarihi bayağı öteledin 🤭🤭🤭
Şaşmadım ki

İlk günlerde 27 Aralık son gün diye ayarlamıştım ama bugünü kalanlar yapsın diye vurguluyorum
ben listemi yaptıktan sonra son saatler olunacak artık

Yarında çalışıyorum ve tatile girince hesap kitap işi yaparım diye planlamıştım

2022'de de sonuçlar gelir

Reactions: The_Erinch
Türkçeyi En İyi Kullanan Üye : Sanırsınız kraliyet ailesi. Hepimiz de gayet güzel kullanıyoruz Türkçe'yi herkes bazinga demiş Araf demiş ne alaka.

En Güzel Kullanıcı Adı : @Tolstoyevski @DarkLegenD @Yakamoz-Asi (Yeter üç tane. Hele biri Kerem yazmış krize girdim saçmalık)

En Güzel Avatarlı Üye : Kendiniz nesiniz ki avatarlarınız ne olsun.
@mrt-06 diyeyim buna Afet Hocam var.

En İyi Yorumcu Üye : Benden daha iyisi yok bu konuda ama olsun. @Turkuazz @Özgür @Araf @The_Erinch @Dosi gördüğüm kadarıyla fena değiller.

En İyi Yönetici : @Dosi @Sherlock @Tolstoyevski @Aserat @Özgür @mesmeso @xdragxx

En Aktif Üye : @Dosi @serhatt @Tolstoyevski @Angelica @Aserat (Bir iki gereksiz daha var ama yazmaya gerek yok)

En Ciddi Üye : @Fks14 (Yıllardır forumda güldüğünü hatırlamam enteresan biri) @emreemreu (Suratsız biri bu da ama biraz cıvatalarını gevşetince gülüyor) @tolgab (Biraz daha güleç olmalısın Tolgacım ne o öyle soğuk nevale gibi)

En Sabırlı Üye : Bu konuda @Dosi ve @Angelica'yı tek geçerim. Çok fena bu ikisi de. Tüm kadınlık güçlerini kullanarak bir sürü kişiye inat forumda ayakta kalıp hepsini şutladılar.

En Filozof Üye : Bizim forumun bu seviyede olmadığı aşikar. Ama alakalı alakasız her şeye L&M katan bir güruh var onlar da kendilerini nimetten sayıyor filozofuz, farklıyız diye.

En Fanatik Üye : @Aserat (Kendi sevdiklerine laf ettirmez, başka şeylere sallar tiplerden) başka da gelmiyor aklıma.

En Geveze Üye : @Angelica @Dosi @serhatt @xemrexxx

En Eğlenceli Üye : Bence pek yok. Hepsinin içi geçmiş. @eskici severiz

En Duygusal Üye : @Angelica (Ağır duygusal), @Dosi (Katı duygusal), @mrt-06 (Tatlı duygusal)

En Özlenilen Üye : Valla bir sürü var. Sokak Sanatı, Harun vs bunların dışında herkesi özlemiş olabilirim. Mesela Yakup09 - Prncss - dizikolik - KayıpSehir - Abay - destere ilk aklıma gelenler.

En Unutulmayacak Üye : Valla bu hayatta kimler kimler unutuldu unutulmayacak kimsenin olduğunu da düşünmüyorum.

En Tarafsız/Objektif Üye : @Özgür @Turkuazz @mesmeso (Bir de ben ama kendimi yazamıyorum)

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye : @The_Erinch (Esrarengiz bir adam en favori meyve özellikle favorimdi)
@Dosi @Tolstoyevski @tolgab (Başka konusu yok ama seviyorum top10'u)
@serhatt (Bize en güncel dizi haberlerini sunan arkadaşım)

Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye : @slhttnmtl @Gerekli24 @Mircan Saye @The_Erinch

En İyimser Üye : @Angelica @Turkuazz @Mircan Saye @The_Erinch

En Karamsar/ Eleştiri Yapan Üye : @DarkLegenD

En Çalışkan Üye : @Dosi @Tolstoyevski

En Sinirli Üye : Sinirini yerim hepsinin. Ayık olsunlar.

En Çok Tartıştığınız Üye : Karşıma alıp tartışabileceğim konumda kimse yok.

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye : @Özgür @xBUGRAx @serhatt @mrt-06 @Yiğitt @Dosi @Tolstoyevski @Angelica @The_Erinch @eskici

Son düzenleme:
Nerde yönetici kategorisi

Ayrıca benim kullanıcı adım Darkın kullanıcı adını 100e katlar

Diğer kısımları çok sevdim
teşekkürler

Vallahi şuana kadar yapılan tüm listelerden en iyisi, en doğrusu.
Dobra dobra gerçekleri yazmışsın helal olsun.
En eğlenceli üyeye de yazmanı beklerdim de neyse. Teşekkürler canım beni yazdığın yerler için.

Reactions: denizz19
Dayıoğlu, senin için en Favori Meyve etkinliği yapacağım 🤭🤭🤭 Gerçekten birçok yere iliştirmen beni mutlu etti, teşekkürler 🙏🥳😇

Iyyyy kendi 180 derece açılan çenesini unutup bize geveze demiş. Ss @serhatt

Kerem ismini sevdiğim için yazmış olamaz mıyım? Buna da karışıp laf atmazsın yani.

Objektif olacağım diye yola çıkıp, kibirli ve aynı zamanda da patavatsız olmuşsun sayın @denizz19.
Hem kendini övüyor, hem de herkesi gömüyor. Neyse ki çok fazla abartmamış, abartsa büyük sıkıntı.

Seni en iyi Türkçe konuşan kişiye yazmadım diye değil mi bu öfke

Bu cevabı yapıştıracağına emindim ama seni tanıdıkça sevdim. Farklı ve marjinalsin ve daima kendinsin 👌
Teşekkür ederim amcacığım sevilmeyecek bir insan değilim şimdi doğrudur
Sen de seviliyorsun.

Kerem ismini sevdiğim için yazmış olamaz mıyım? Buna da karışıp laf atmazsın yani.
Kendi fikrimi belirttim sayın Fibi

Çok teşekkürler 🤩

Sonunda yapabildim şu listeyi.

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: Birkaç isim dışında herkes güzel kullanıyor ama @Araf @Sherlock @bazinga @Tolstoyevski @Aserat öne çıkıyor bu konuda.

En Güzel Kullanıcı Adı: @Forumdash @-potterhead- @phoebebuffay @12.Adam @Cervantes @Tolstoyevski

En Güzel Avatarlı Üye: @Dosi @The_Erinch @Gerekli24 @mrt-06 @Cervantes

En İyi Yorumcu Üye: @Sherlock @bazinga @Aserat @Araf @Dosi @Tolstoyevski @phoebebuffay (bu isimlerin film ve dizi yorumları konusundaki mesajları hoşuma gidiyor) @Yiğitt @offensive @Ahmed (3 ismin de reyting konularındaki yorumları hoşuma gidiyor) ve tabi ki @denizz19

En İyi Yönetici: Tüm yönetici arkadaşlarım.

En Aktif Üye: @serhatt @Dosi @Emre Ozansoy @Alos @12.Adam @slhttnmtl @The_Erinch @Tolstoyevski

En Ciddi Üye: @Araf @emreemreu @tolgab @Hazem @DarkLegenD @mesmeso (Dark ve mesmeso'nun bazen mesajları komik olsa bile ciddi duruyor.
)

En Sabırlı Üye: @Dosi

En Filozof Üye: @Tolstoyevski

En Fanatik Üye: @Aserat @Angelica @xdragxx @MEnes (L&M fanatikliği
)

En Geveze Üye: @xemrexxx @serhatt @EmreCan

En Eğlenceli Üye: @serhatt @denizz19 @Dosi @Aserat @xemrexxx @The_Erinch @Forumdash @12.Adam @eskici @mrt-06 @Yiğitt

En Duygusal Üye: @Angelica @Zeyno @The_Erinch @12.Adam

En Özlenilen Üye: @destere @xBUGRAx @mrt-06 @Bully

En Unutulmayacak Üye: Çenesiyle @xemrexxx ve @destere

En Tarafsız/Objektif Üye: @Sherlock @bazinga @Yiğitt @Turkuazz @mesmeso

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Dosi @Tolstoyevski @The_Erinch @tolgab @serhatt @Aserat

Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Yakamoz-Asi @EmreCan @12.Adam @slhttnmtl @Zeyno @Cervantes @Alos @Gerekli24

En İyimser Üye: @Angelica @Mircan Saye @Dosi @Turkuazz

En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye: @Tolstoyevski @DarkLegenD @Silinmiş Üye @mesmeso

En Çalışkan Üye: @Dosi @tolgab @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @The_Erinch

En Sinirli Üye: -

En Çok Tartıştığınız Üye: Eskisi gibi tartışmaya girmiyorum o yüzden ne desem bilemedim.

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Dosi @serhatt @denizz19 @Aserat @Yiğitt @12.Adam @xBUGRAx @The_Erinch @mrt-06 @Sherlock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...