⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yakışıklı lafına da ben teşekkür ederim... :A Liste için ise ne demek rica ederim...

İyi en azından yırttık yok edilmekten... :A Kolaya kaçtığım yeri ben de tahmin ediyorum ama boşver zamanım kısıtlıydı zaten... :A

Türkçe kısmında olman makul olabilirdi ama sanki böyle eskiye nazaran bir miktar bozuldu mu ne, sanki o his oluştu ufak da olsa, o yüzden yazmamış olabilirim... :A

Yine ne yaptım da haberim yok... Ağır bir şey dedim ve lafımın arkasında olduğunu belli mi ettim... Heee dur şey olabilir yorumcu muhabbetindeki lafı öyle anlamış olabilirsin... Yapmaaaaaaa.... Demeeeeee... :A
Objektiflik damarım ağır basmasa hakettiğin yerlerde yazmaktan vazgeçerdim ama olmuyor :S
Başka bir şekilde bedel ödetirim elbet.

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Objektiflik damarım ağır basmasa hakettiğin yerlerde yazmaktan vazgeçerdim ama olmuyor :S
Başka bir şekilde bedel ödetirim elbet.
Kıymazsın sen bana... Bana bana MEnes'e... E zaten objektif olmak gerekiyor sonuçta, sen de yapman gerekeni yapıyorsun... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Yakışıklı lafına da ben teşekkür ederim... :A Liste için ise ne demek rica ederim...

İyi en azından yırttık yok edilmekten... :A Kolaya kaçtığım yeri ben de tahmin ediyorum ama boşver zamanım kısıtlıydı zaten... :A

Türkçe kısmında olman makul olabilirdi ama sanki böyle eskiye nazaran bir miktar bozuldu mu ne, sanki o his oluştu ufak da olsa, o yüzden yazmamış olabilirim... :A

Yine ne yaptım da haberim yok... Ağır bir şey dedim ve lafımın arkasında olduğunu belli mi ettim... Heee dur şey olabilir yorumcu muhabbetindeki lafı öyle anlamış olabilirsin... Yapmaaaaaaa.... Demeeeeee... :A
Alt yazıyı bile bitişik değil ayrı yazan birkaç kişiden biriydim vay be… :A Bir tane yazım hatama rastlayamazsınız, arada bilerek devrik yazıyorum ve virgül kullanmıyorum ama bu tamamen üslup yani imza gereği :A

Bazinga beni yorumculuktan, sen Türkçeden (kesme işareti yok :A ) men ettiniz… Kalelerim bir bir yıkılıyor…. 🚬🚬🚬🚬 @Dosi

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Dosi
Alt yazıyı bile bitişik değil ayrı yazan birkaç kişiden biriydim vay be… :A Bir tane yazım hatama rastlayamazsınız, arada bilerek devrik yazıyorum ve virgül kullanmıyorum ama bu tamamen üslup yani imza gereği :A

Bazinga beni yorumculuktan, sen Türkçeden (kesme işareti yok :A ) men ettiniz… Kalelerim bir bir yıkılıyor…. 🚬🚬🚬🚬 @Dosi
O değilde, çalışkanlığını bile göz ardı etmiş 😱 sen ki arka planda bile okadar çalışan birisin :A geçmiş olsun.

O değilde, çalışkanlığını bile göz ardı etmiş 😱 sen ki arka planda bile okadar çalışan birisin :A geçmiş olsun.
Aaa bak bunda haklısın, onu nasıl es geçtim... Düzeltme var mıydı... :A
------

Sen bana çok güzel kıyıyorsun ama... Bana bana Dosi'ye...
Ama ama ben ne diyeyim ki... Ben sana nasıl kıyarım ki... Yaptıysam da bilmeyerek yapmışımdır...

Yaani, aslında, şimdii, şöyle ki... Ne bileyim eski müthiş Türkçe'n sanki bir miktar o müthişliği bıraktı gibi geldi bana. Ya da yanlış mı geldi bilemiyorum belki de yanlıştır... :A Hoş her şeyi kusursuz ve doğru yapsak nasıl insan olacağız ki... :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
Aaa bak bunda haklısın, onu nasıl es geçtim... Düzeltme var mıydı... :A
------

Ama ama ben ne diyeyim ki... Ben sana nasıl kıyarım ki... Yaptıysam da bilmeyerek yapmışımdır...

Yaani, aslında, şimdii, şöyle ki... Ne bileyim eski müthiş Türkçe'n sanki bir miktar o müthişliği bıraktı gibi geldi bana. Ya da yanlış mı geldi bilemiyorum belki de yanlıştır... :A Hoş her şeyi kusursuz ve doğru yapsak nasıl insan olacağız ki... :A
Düzeltme var tabiki :A

2 kere yapıldıysa bu bilerek bilinçli olarak yapmaktır...

• Güldürdün
“Türkçe’n” değil, “Türkçen” olacaktı doğrusu sanırım… :A

• Güldürdün
İyi en azından bazı şeyleri düzelteyim... :A

Yoook yok değildir değildir... Ben sana bilinçli olarak kıyamam...
------

Biliyorum bilerek öyle yazdım sinirin bozulsun diye ve değiştirmeyeceğim... :A
Sinirimin bozulacağını bilecek kadar Türkçe takıntısı olduğumu biliyorsun demek, ama yine de… :A

• Güldürdün
İyi en azından bazı şeyleri düzelteyim... :A

Yoook yok değildir değildir... Ben sana bilinçli olarak kıyamam...
------

Biliyorum bilerek öyle yazdım sinirin bozulsun diye ve değiştirmeyeceğim... :A
Başka değişiklik yapma :A

Aynen eminim öyledir... 'inandım'...

• Güldürdün
İçinden başka değişiklik yapmamı istemeyerek mi bunu söyledin yoksa tam tersi mi... :A

Öyledir öyle... Sen... Bana... MEnes'e inan...
Yoo böyle iyi demek istedim. Bana haksızlık etsende :A (Dark gelip seni oyuna getirir edit yaparsın diye aman yapma demek istedim :A )

• Güldürdün
Yoo böyle iyi demek istedim. Bana haksızlık etsende :A (Dark gelip seni oyuna getirir edit yaparsın diye aman yapma demek istedim :A )
Böyle iyi diyerek @Tolstoyevski nin Türkçe'de olmamasını da iyi gördün demek... Vaaay be yoldaşım bir kez daha yaksın en iyisi... 🚬🚬🚬 (Kışkırtıcı mode on... )

Dark'ın bana değişiklik yaptıracak kadar yüksek ikna kabiliyeti olduğunu mu düşündün... Hah güleyim bari... :A @DarkLegenD

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Böyle iyi diyerek @Tolstoyevski nin Türkçe'de olmamasını da iyi gördün demek... Vaaay be yoldaşım bir kez daha yaksın en iyisi... 🚬🚬🚬 (Kışkırtıcı mode on... )

Dark'ın bana değişiklik yaptıracak kadar yüksek ikna kabiliyeti olduğunu mu düşündün... Hah güleyim bari... :A @DarkLegenD
Kendi kısımlarım için böyle iyi dedim hem sana göre öyle değilmiş demek ki yapacak birşey yok. Beni de bir kaç kişi o kısma yazdı, kıskanın :A

• Güldürdün
Kendi kısımlarım için böyle iyi dedim hem sana göre öyle değilmiş demek ki yapacak birşey yok. Beni de bir kaç kişi o kısma yazdı, kıskanın :A
Taam taam hadi öyle olsun, kışkırtma kısmını direk çevirdin en azından... :A Kıskandım ve beni oraya yazmayanlara kanımı dondurdular diyip geçtim, hadi bakalım... :A
------

Gideyimde sanatsal bir konu açayım @MEnes için, o zaman konularımı beğenir belki 🤪🤪🤪 @Tolstoyevski fena bulaştı senden 🤭🤭🤭
Taş geldi, büyük bir taş... :A Sanatsal konulara her zaman varız, yeter ki gelsinler... :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch and Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...