Olabilir Dosi hanım, olur öyle ne diyelim.Bu sene çok yoktun, ordan öyle yazdılar herhaldeyada yeni üyeler
Işlem tamam, fazla çabuk halettim. Şimdiden kolay gelsin
Çok teşekkür ediyorum.
Olabilir Dosi hanım, olur öyle ne diyelim.Bu sene çok yoktun, ordan öyle yazdılar herhaldeyada yeni üyeler
Işlem tamam, fazla çabuk halettim. Şimdiden kolay gelsin
Beni de sinirli sanıyorlar.Birkaç kişi beni ciddi olmakla itham etmiş, canları sağ olsun fakat ciddiyet ve ben... Lütfen...
Bizim gibi iki çiçek gibi insanı nasıl kalıplara sokuyorlar, gerçekten üzülüyorum.Beni de sinirli sanıyorlar.🤔😣
Siyaset konusunda sert yorumlar yaptığımızı hatırlatmasaydın iyiydi.Bizim gibi iki çiçek gibi insanı nasıl kalıplara sokuyorlar, gerçekten üzülüyorum.Seneler önce yaptığımız birtakım sert siyasi yorumlara mı denk geldiler acaba...
Vadi tayfası ve @Maskeli Fedai haini dışında böyle çılgınca bir girişimde kimsenin bulunacağını sanmıyorum, bu örgüt de zaten şu an aktif değil.Siyaset konusunda sert yorumlar yaptığımızı hatırlatmasaydın iyiydi.Düşmanlarımız geçmişteki yorumlarımızı açığa çıkarırsa soluğu emniyette alabiliriz.
Şu Maskeli adamı çağırın, hemen gelsin.Vadi tayfası ve @Maskeli Fedai haini dışında böyle çılgınca bir girişimde kimsenin bulunacağını sanmıyorum, bu örgüt de zaten şu an aktif değil.He tabii, @Maskeli Fedai keşke burada olsa da hainlikler yapsa orası ayrı bir konu...
Asıl konumuza dönecek olursak... Sürekli aşağıdaki şekilde takılan bir ikiliyiz... Bize ciddi, sinirli, asabi şeklinde yakıştırmalar yapanları sükunete davet ediyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 113053
Çakır'ın kaybedişi üzerine sert ve radikal bir kararla bu toprakları terk etti, kendisini geri döndürmenin tek yolu Çakır'ın kendi kendiyle kapışacağı ve sonucunda kazanacağı bir etkinlik organize etmek gibi duruyor.Şu Maskeli adamı çağırın, hemen gelsin.Yokluğu canımı sıkmaya başladı...
Pekii ben senin niye göbüşüne dokunuyorum?
Bu listeyi yapabileceğimi sanmıyorum@eskici en geç haftasonuna bekliyorum liste
Madem şişkoloksun, pekii öyleyse bu voleybol resitalini ve ölümcül son vuruşu bize nasıl açıklayacaksın.Çakır'ın kaybedişi üzerine sert ve radikal bir kararla bu toprakları terk etti, kendisini geri döndürmenin tek yolu Çakır'ın kendi kendiyle kapışacağı ve sonucunda kazanacağı bir etkinlik organize etmek gibi duruyor.
Çünkü... Maalesef... Üzülerek söylemem gerekiyor ki... Şişkolok olan benim...
Brezilya mensubu olan Ronaldo gibiyim... Şişkoyum, partiliyorum fakat aynı zamanda çok da yetenekliyim.Madem şişkoloksun, pekii öyleyse bu voleybol resitalini ve ölümcül son vuruşu bize nasıl açıklayacaksın.
Geçen seneye baktımda kategorilere 'bilemedim' 'hekes' vs vs cevapların olmuş. Neyse sen eksik kalBu listeyi yapabileceğimi sanmıyorum
Mevzu 3 5 kelime film yorumu yapıp puan vermek değil benim gibi sanatsal film yorumları yapmak...Peki bu durumda her film kulübünde hep en başta yorumları yapıp hepsine katılım gösteren benim eksikliğim neydi(mevzu film yorumları ise) @Tolstoyevski @MEnes
Bu yönden bakınca sanki haksız da sayılmazsın gibi duruyor ama bu sefer döngüye gireceğiz... Hiç bir yılda yapmam gereken yorumları o sene yapmıyorum sonuçta...O yorumlar 2020'de yapılması gerektiği için 2021 gibi düşünmemiştim onları. İyi yorumcu olmak için önce yorum yapmak gerek.
Son gün değil dahaVay son gün gelmiş..
3 hafta bitti mi..
Son dakkacılar gelir şimdi..
21 gün bekleyip son 1 saate sığdıranlar@Dosi
Son gün değil daha
Ayrıca konuda yazan 25 Aralık tarihinide edit edecektim unuttum. Son gün benim listemi fırlattığım gün olacaküşengeç Sabar üyeleri yarın öbür gün yapacaklarYakamoz ve Deniz ve Tols'da yapacağını belirtti. Hatta Özgür de.
Bakalım hepsi 2-3 gün içinde yapacak mı
Şov yapmışız teşekkürlerTürkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Araf @Dosi @The_Erinch @Tolstoyevski @Yiğitt
En Güzel Kullanıcı Adı: @Ahmed @Dosi @eskici @Forumdash @hayret bi şey @Mr.At @The_Erinch @Tolstoyevski @Turkuazz @Yiğitt @Zeyno @batuhankaralar
En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @Dosi @Yiğitt @Özgür @emreemreu @The_Erinch @Gerekli24 @RüzgarGülü
En İyi Yorumcu Üye: @Araf @Aserat @hayret bi şey @Tolstoyevski @Yiğitt @offensive
En İyi Yönetici: @Dosi @Özgür @Tolstoyevski
En Aktif Üye: @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski
En Ciddi Üye: @Mr.At @S.G.A.T.
En Sabırlı Üye: @kerem
En Filozof Üye: @DarkLegenD @Mr.At @Tolstoyevski
En Fanatik Üye: @BARON男爵 @haluk792 @Maskeli Fedai @mesmeso @mrt-06 @Polat Şaşmaz @xdragxx @MasacRE
En Geveze Üye: @pompy @serhatt @xemrexxx @destere @cookies
En Eğlenceli Üye: @Araf @Cervantes @denizz19 @Dosi @EmreCan @The_Erinch @Tolstoyevski @xemrexxx
En Duygusal Üye: @Angelica @AteşBöceği @The_Erinch @Zeyno
En Özlenilen Üye: @BesaleT @EnveR @Fks14 @xBUGRAx @Bully @takas @sürgünüm @EFE UYSAL @ABAY_06 @darksaal @XanTier @yakup09 @yatutarsa @dizi kolik @china_shangai @Prncss.. @*Dream* @RüzgarGülü @Almila @RevaN
En Unutulmayacak Üye: @darksaal @china_shangai @sürgünüm @Doğu
En Tarafsız/Objektif Üye: @bazinga @emreemreu @Gerekli24 @The_Erinch @Turkuazz @berkann
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Dosi @Sherlock @Tolstoyevski
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Emre Ozansoy @Mircan Saye @slhttnmtl
En İyimser Üye: @kerem
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye @beyazsoy @Lordly
En Çalışkan Üye: @Tolstoyevski @Dosi
En Sinirli Üye: @denizz19 @sokak sanati
En Çok Tartıştığınız Üye: @DarkLegenD
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Araf @Gerekli24 @hayret bi şey @The_Erinch @Tolstoyevski @Dosi @cevaa
Ben İrlanda konusunda öyleyim @Yakamoz-AsiTürkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Araf @Dosi @The_Erinch @Tolstoyevski @Yiğitt
En Güzel Kullanıcı Adı: @Ahmed @Dosi @eskici @Forumdash @hayret bi şey @Mr.At @The_Erinch @Tolstoyevski @Turkuazz @Yiğitt @Zeyno @batuhankaralar
En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @Dosi @Yiğitt @Özgür @emreemreu @The_Erinch @Gerekli24 @RüzgarGülü
En İyi Yorumcu Üye: @Araf @Aserat @hayret bi şey @Tolstoyevski @Yiğitt @offensive
En Fanatik Üye: @BARON男爵 @haluk792 @Maskeli Fedai @mesmeso @mrt-06 @Polat Şaşmaz @xdragxx @MasacRE
En Eğlenceli Üye: @Araf @Cervantes @denizz19 @Dosi @EmreCan @The_Erinch @Tolstoyevski @xemrexxx
En Özlenilen Üye: @BesaleT @EnveR @Fks14 @xBUGRAx @Bully @takas @sürgünüm @EFE UYSAL @ABAY_06 @darksaal @XanTier @yakup09 @yatutarsa @dizi kolik @china_shangai @Prncss.. @*Dream* @RüzgarGülü @Almila @RevaN
En Tarafsız/Objektif Üye: @bazinga @emreemreu @Gerekli24 @The_Erinch @Turkuazz @berkann
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Araf @Gerekli24 @hayret bi şey @The_Erinch @Tolstoyevski @Dosi @cevaa
Iyyyy dream ve takası özlenenlere yazmasan kalp atardım. SsTürkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Araf @Dosi @The_Erinch @Tolstoyevski @Yiğitt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?