⭐ Fav10 Enleri - 2021🏅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendini filozof üye olarak mı görüyorsun yoksa ? :A O da güzelmiş. :D
@Dosi bizim plan tıkır tıkır işliyor sanki yavaştan . :A
Oraya bile girdim 🤣🤣🤣 Alacaz olm o koltuğu senden 🤪

@Mircan Saye Dostum harika kategorilerde adımı görmek çok mutlu etti beni, yüreğine sağlık 😍😍😍
Sus gerçek sanacak :A yada sen benden ayrı plan yaptın 😱 @Mircan Saye 'ye planı anlatmaya vaktim olmamıştı :A
Forum tarihinin en önemli kumpaslarından biri bana kurulmuş. Kulisler, verilen sözler... Ben bu kurtlar sofrasından çıkamazsam ona yanarım... (çıkamadı)

Forum tarihinin en önemli kumpaslarından biri bana kurulmuş. Kulisler, verilen sözler... Ben bu kurtlar sofrasından çıkamazsam ona yanarım... (çıkamadı)

Listende bana hiç yer vermemiştin. Bu tamami ile benden haz etmediğini gösteriyor ama merak etme, ben sen değilim. İlla bir yerde adın geçecek. Sana yakışan kategoriler var :A

Seninle bağımı kopardım ogünden sonra. Artık sadece sen alıntı etiket ettikçe muhatabın olacağım.
Bir Kurtlar Sofrası kuran sen oldun ama bu oyunu bozuyoruz :A

Utanmasa ziyaretçilerin ismini bile yazacaktı , zor mani olduk. :A
Sallama ziyaaa :A
Maşallah Çin Seddi gibi olmuş :A
Böyle daha güzel olmuş dimi öbürü çok sadeydi :A @Dosi
Laaaa o nasıl liste gurur duymak adına önce insanın o listede kendini bulması gerekir.
Covid19 treni gibi, mahşeri bir kalabalık 🙈🤣🤪😂
maşallah de abi :F

🤗FAV10 2021 EN'LERİM🤗

En Güzel Kullanıcı Adı: @Angelica @Dosi @Gerekli24 @Mr.At @Aserat @bazinga @AteşBöceği @Tolstoyevski @BARON男爵 @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Gizmen @Ahmed @kerem @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy @phoebebuffay @Forumdash @DarkLegenD @Zeyno @ömer karataş @Özgür

En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch

En İyi Yorumcu Üye: @Yiğitt @Aserat @denizz19 @Özgür @Araf @bazinga

En İyi Yönetici: @bazinga @mesmeso @Sherlock @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @xdragxx

En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @12.Adam @EmreCan @Alos @serhatt @cookies @xemrexxx

En Ciddi Üye: @Sherlock @tolgab

En Sabırlı Üye: -

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @The_Erinch @Yakamoz-Asi

En Fanatik Üye: @12.Adam @emreemreu @pompy

En Geveze Üye: @12.Adam @EmreCan

En Eğlenceli Üye: @Dosi @Angelica @The_Erinch @Zeyno @slhttnmtl @serhatt @cookies @xemrexxx

En Duygusal Üye: @Angelica @Zeyno @AteşBöceği

En Özlenilen Üye: @Çiğdem @sokaksanatı

En Unutulmayacak Üye: -

En Tarafsız/Objektif Üye: -

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @The_Erinch @Emre Ozansoy @Dosi @xdragxx

Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Zeyno @AteşBöceği @Cervantes

En İyimser Üye: @Angelica

En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye :

En Çalışkan Üye : @Emre Ozansoy @Sherlock @Dosi @Tolstoyevski @Aserat @pompy

En Sinirli Üye: -

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Angelica @slhttnmtl @Dosi @The_Erinch

İyiki burayı keşfetmişim. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum.Hapinize hayırlı yıllar. Allah sağlıkla , sıhhatle ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice seneler nasip etsin. Allah iyilerle karşılaştırsın. 🤗😊🖐🏻
(Unuttuklarım olduysa kusuruma bakmayın 😉)

Ay sonunda beni eğlenceli gören biri sağol kuzum ya :Z :A

• Harika
Reactions: STAR
🤗FAV10 2021 EN'LERİM🤗

En Güzel Kullanıcı Adı: @Angelica @Dosi @Gerekli24 @Mr.At @Aserat @bazinga @AteşBöceği @Tolstoyevski @BARON男爵 @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Gizmen @Ahmed @kerem @Sherlock @Maskeli Fedai @dreamy @phoebebuffay @Forumdash @DarkLegenD @Zeyno @ömer karataş @Özgür

En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @Dosi @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch

En İyi Yorumcu Üye: @Yiğitt @Aserat @denizz19 @Özgür @Araf @bazinga

En İyi Yönetici: @bazinga @mesmeso @Sherlock @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @xdragxx

En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @12.Adam @EmreCan @Alos @serhatt @cookies @xemrexxx

En Ciddi Üye: @Sherlock @tolgab

En Sabırlı Üye: -

En Filozof Üye: @Tolstoyevski @The_Erinch @Yakamoz-Asi

En Fanatik Üye: @12.Adam @emreemreu @pompy

En Geveze Üye: @12.Adam @EmreCan

En Eğlenceli Üye: @Dosi @Angelica @The_Erinch @Zeyno @slhttnmtl @serhatt @cookies @xemrexxx

En Duygusal Üye: @Angelica @Zeyno @AteşBöceği

En Özlenilen Üye: @Çiğdem @sokaksanatı

En Unutulmayacak Üye: -

En Tarafsız/Objektif Üye: -

Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @The_Erinch @Emre Ozansoy @Dosi @xdragxx

Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @Zeyno @AteşBöceği @Cervantes

En İyimser Üye: @Angelica

En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye :

En Çalışkan Üye : @Emre Ozansoy @Sherlock @Dosi @Tolstoyevski @Aserat @pompy

En Sinirli Üye: -

En Çok Tartıştığınız Üye: -

En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Angelica @slhttnmtl @Dosi @The_Erinch

İyiki burayı keşfetmişim. Sizlerle birlikte olmaktan mutluyum.Hapinize hayırlı yıllar. Allah sağlıkla , sıhhatle ve sevdiklerinizle geçireceğiniz nice seneler nasip etsin. Allah iyilerle karşılaştırsın. 🤗😊🖐🏻
(Unuttuklarım olduysa kusuruma bakmayın 😉)
Teşekkürler listede layık gördüğünüz için :A
------

Türkçeyi En İyi Kullanan Üye: @Aserat @Emre Ozansoy @Özgür @Tolstoyevski @Araf @slhttnmtl @kerem @DarkLegenD
En Güzel Kullanıcı Adı: @Araf @Turkuazz @HeisenBerg @MayısKralı @Gerekli24 @BARON男爵 @The_Erinch @Tolstoyevski @sürgünüm @S.G.A.T. @sokak sanati @12.Adam @bazinga @Alos @Aserat @Dosi @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Cervantes @Forumdash @dreamy @AteşBöceği @Sherlock @Maskeli Fedai @Ahmed
En Güzel Avatarlı Üye: @Tolstoyevski @kerem @xemrexxx @Çiğdem @Dosi @Emre Ozansoy
En İyi Yorumcu Üye: @Özgür @Emre Ozansoy @Araf @Gizmen
En İyi Yönetici: @bazinga @Dosi @Tolstoyevski @Aserat @xdragxx @MEnes @Sherlock @emreemreu @mesmeso @Özgür
En Aktif Üye: @Emre Ozansoy @Aserat @Yiğitt @Angelica @Zeyno @slhttnmtl @serhatt @xemrexxx @slhttnmtl @12.Adam @Dosi @Tolstoyevski @Cervantes @Ahmed @Yakamoz-Asi @Forumdash @Alos
En Ciddi Üye: @bazinga @emreemreu @Sherlock @S.G.A.T. @Turkuazz
En Sabırlı Üye: @Emre Ozansoy
En Filozof Üye: @DarkLegenD
En Fanatik Üye: @pompy @cookies @Mircan Saye @serhatt @xemrexxx @Forumdash @DarkLegenD @slhttnmtl
En Geveze Üye: @xemrexxx @Çiğdem @serhatt @cookies @slhttnmtl @Alos @Emre Ozansoy @Cervantes @Forumdash @DarkLegenD @Maskeli Fedai @12.Adam @Araf @xdragxx @12.Adam
En Eğlenceli Üye: @Dosi @Tolstoyevski @Emre Ozansoy @slhttnmtl @xemrexxx @xdragxx @12.Adam @cookies @serhatt @Zeyno @Angelica @Gizmen @Maskeli Fedai @mrt-06 @Yiğitt @Alos @Gerekli24 @Yakamoz-Asi @Cervantes @Özgür @Araf @The_Erinch @Ahmed @Forumdash @dreamy @seyfullXh @xBUGRAx @kerem @MEnes @DarkLegenD @Maskeli Fedai @BARON男爵 @xdragxx @Ahmed
En Duygusal Üye: @AteşBöceği @Angelica @Mr.At
En Özlenilen Üye: @Doğu @sokak sanati
En Unutulmayacak Üye: @tekkolsf @hafiz @sokak sanati
En Tarafsız/Objektif Üye:
Konularını En Çok Beğendiğiniz Üye: @Dosi @Emre Ozansoy @Aserat @AteşBöceği @The_Erinch @cookies @Mircan Saye @Yakamoz-Asi eski konuları...
Son Zamanlarda En İyi Çıkış Yapan Üye: @Zeyno @Cervantes @AteşBöceği @BARON男爵 @Gerekli24
En İyimser Üye: @AteşBöceği @Zeyno @Angelica @Dosi @Tolstoyevski @MEnes @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gizmen @Yiğitt @The_Erinch @Maskeli Fedai @emreemreu @xdragxx
En Karamsar/Eleştiri Yapan Üye
En Çalışkan Üye: @Emre Ozansoy @Dosi @Tolstoyevski @Aserat @pompy @Mircan Saye
En Sinirli Üye:
En Çok Tartıştığınız Üye: @serhatt iyi yönden tartışma komedi dizisine bedel
En Çok Ortak Noktanız Olan Üye: @Emre Ozansoy @slhttnmtl @Gizmen @Angelica @Yiğitt @Zeyno @mrt-06 @kerem @AteşBöceği @cookies @Yakamoz-Asi @xemrexxx @serhatt @Forumdash @Maskeli Fedai @Dosi @Tolstoyevski @Ahmed @seyfullXh @Cervantes @sokak sanati
------

daha aklıma gelmedi unuttuklarım varsa cidden kusura bakmasın...
Sana da teşekkürler

• Harika
Reactions: STAR
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...