Filozof olmanın 1. kuralı beyin yakmaktır. Forumda bunu başaran iki kişi @DarkLegenD ve @pompy .Yıllarca açık ara Filozof kısmında kimseyi yanına yaklaştırmayan @Tolstoyevski 'yi yazmayan @Cervantes sonrası evet panik etmiştir
------
En doğrusu
Filozof olmanın 1. kuralı beyin yakmaktır. Forumda bunu başaran iki kişi @DarkLegenD ve @pompy .Yıllarca açık ara Filozof kısmında kimseyi yanına yaklaştırmayan @Tolstoyevski 'yi yazmayan @Cervantes sonrası evet panik etmiştir
------
En doğrusu
Yönetime girdikten sonra Tols o yeteneğini yitirdi demek ki
Fevkaladesin.Teşekkür ederim gerçekten çalışkan biriyim@Yiğitt
Okuduğu tüm kitapları kütüphaneye bağışlamaya gitmiş... "Artık bir anlamı kalmadı" demiş... Adamı hayata küstürdünüz.Yıllarca açık ara Filozof kısmında kimseyi yanına yaklaştırmayan @Tolstoyevski 'yi yazmayan @Cervantes sonrası evet panik etmiştir
------
En doğrusu
Bu olaydan sonra mağdur olduğunu düşünenler onu listesine ekler ve yine zirvede yer alırOkuduğu tüm kitapları kütüphaneye bağışlamaya gitmiş... "Artık bir anlamı kalmadı" demiş... Adamı hayata küstürdünüz.@Cervantes
Foruma yeni üyeler getirme zamanım gelmiş demektir öyleyse.Bu olaydan sonra mağdur olduğunu düşünenler onu listesine ekler ve yine zirvede yer alır
Yeni üye olarak @Cervantes tam istediğin kıvamda gibiForuma yeni üyeler getirme zamanım gelmiş demektir öyleyse.Bu son planım, eğer bu da tutmaz ve zirvede yer alamazsam...
LM: MerhabalarNeden herkes fanatik görüyor lan beni ziyadesiyle ilginç....
Assolist olarak en son ben yaparım.
Üvertür de ben olayım.Assolist olarak en son ben yaparım.İlkleri sevmiyorum.
Yok en son olamayacaksınAssolist olarak en son ben yaparım.İlkleri sevmiyorum.
Konuyu kilitledikten sonra atacaksın listeni sanırım. Çok iyi bir taktik.Yok en son olamayacaksınson süre geçince sayılmaz oylarınız ve son liste benden gelecek
Hayır, benden sonra atanları kabul etmemKonuyu kilitledikten sonra atacaksın listeni sanırım. Çok iyi bir taktik.
Tamam, ben işte 23.59'da atarım.Hayır, benden sonra atanları kabul etmem25 Aralık 23.59 son yollama tarihi
Eminim o vakitte forumda olursunTamam, ben işte 23.59'da atarım.
Tamam, konu sahibi olarak senin ayrıcalığın bu olsun ama seni saymazsak teorik olarak son olarak ben atmış oluyorum.Eminim o vakitte forumda olursun
Ben 00.00 da atsamda benimki sayılır. Yani kısacası son atan olmayacaksın
Beni fazla uğraştırma. 22 son olsun sanaTamam, konu sahibi olarak senin ayrıcalığın bu olsun ama seni saymazsak teorik olarak son olarak ben atmış oluyorum.
@Tolstoyevski yardım edecek sana, tek başına değilsin.Beni fazla uğraştırma. 22 son olsun sana
Hesap işi uzar sonuçları Şubat'a atarım bak
Yok kendim yapacağım@Tolstoyevski yardım edecek sana, tek başına değilsin.
Şimdiden başlayabilirsin aslında, @Gerekli24'ün ekstra enleri de var, onları da ekleyebilirsin ekstra uğraşmak istersen.Yok kendim yapacağım@Tolstoyevski
Sadece 1 oy fark oldumu onada hesap ettiririm ama biz Ocak ayında açıklamaya karar verdik. Hergün bir iki kategori hesabı ile kendimi yormadan yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?