Filozof olmanın 1. kuralı beyin yakmaktır. Forumda bunu başaran iki kişi @DarkLegenD ve @pompy .Yıllarca açık ara Filozof kısmında kimseyi yanına yaklaştırmayan @Tolstoyevski 'yi yazmayan @Cervantes sonrası evet panik etmiştir
------
En doğrusu![]()
![]()
Filozof olmanın 1. kuralı beyin yakmaktır. Forumda bunu başaran iki kişi @DarkLegenD ve @pompy .Yıllarca açık ara Filozof kısmında kimseyi yanına yaklaştırmayan @Tolstoyevski 'yi yazmayan @Cervantes sonrası evet panik etmiştir
------
En doğrusu![]()
![]()
Yönetime girdikten sonra Tols o yeteneğini yitirdi demek ki
Fevkaladesin.Teşekkür ederim gerçekten çalışkan biriyim@Yiğitt
Okuduğu tüm kitapları kütüphaneye bağışlamaya gitmiş... "Artık bir anlamı kalmadı" demiş... Adamı hayata küstürdünüz.Yıllarca açık ara Filozof kısmında kimseyi yanına yaklaştırmayan @Tolstoyevski 'yi yazmayan @Cervantes sonrası evet panik etmiştir
------
En doğrusu![]()
![]()
Bu olaydan sonra mağdur olduğunu düşünenler onu listesine ekler ve yine zirvede yer alırOkuduğu tüm kitapları kütüphaneye bağışlamaya gitmiş... "Artık bir anlamı kalmadı" demiş... Adamı hayata küstürdünüz.@Cervantes
Foruma yeni üyeler getirme zamanım gelmiş demektir öyleyse.Bu olaydan sonra mağdur olduğunu düşünenler onu listesine ekler ve yine zirvede yer alır![]()
Yeni üye olarak @Cervantes tam istediğin kıvamda gibiForuma yeni üyeler getirme zamanım gelmiş demektir öyleyse.Bu son planım, eğer bu da tutmaz ve zirvede yer alamazsam...
LM: MerhabalarNeden herkes fanatik görüyor lan beni ziyadesiyle ilginç....
Assolist olarak en son ben yaparım.
Üvertür de ben olayım.Assolist olarak en son ben yaparım.İlkleri sevmiyorum.
![]()
Yok en son olamayacaksınAssolist olarak en son ben yaparım.İlkleri sevmiyorum.
![]()
Konuyu kilitledikten sonra atacaksın listeni sanırım. Çok iyi bir taktik.Yok en son olamayacaksınson süre geçince sayılmaz oylarınız ve son liste benden gelecek
![]()
Hayır, benden sonra atanları kabul etmemKonuyu kilitledikten sonra atacaksın listeni sanırım. Çok iyi bir taktik.![]()
Tamam, ben işte 23.59'da atarım.Hayır, benden sonra atanları kabul etmem25 Aralık 23.59 son yollama tarihi
![]()
Eminim o vakitte forumda olursunTamam, ben işte 23.59'da atarım.![]()
Tamam, konu sahibi olarak senin ayrıcalığın bu olsun ama seni saymazsak teorik olarak son olarak ben atmış oluyorum.Eminim o vakitte forumda olursun
Ben 00.00 da atsamda benimki sayılır. Yani kısacası son atan olmayacaksın![]()
Beni fazla uğraştırma. 22 son olsun sanaTamam, konu sahibi olarak senin ayrıcalığın bu olsun ama seni saymazsak teorik olarak son olarak ben atmış oluyorum.![]()
@Tolstoyevski yardım edecek sana, tek başına değilsin.Beni fazla uğraştırma. 22 son olsun sana
Hesap işi uzar sonuçları Şubat'a atarım bak![]()
Yok kendim yapacağım@Tolstoyevski yardım edecek sana, tek başına değilsin.![]()
Şimdiden başlayabilirsin aslında, @Gerekli24'ün ekstra enleri de var, onları da ekleyebilirsin ekstra uğraşmak istersen.Yok kendim yapacağım@Tolstoyevski
Sadece 1 oy fark oldumu onada hesap ettiririm ama biz Ocak ayında açıklamaya karar verdik. Hergün bir iki kategori hesabı ile kendimi yormadan yaparım![]()