Türkiye'den ve dünyanın bir çok yerinden binlerce kişiyi bir araya getiren Fav10'da 200.000 konu açıldı
Herdamanki çekememezliğin işte"Binlerce kişiyi bir araya getiren"den sonrasını okumadım.
Aynen, her bir üyenin bu forumda emekleri çok. Aktif olduğum süreçte gözlemlediğim, aşağı yukarı tüm yönetimdekiler konularla etkinliklerle foruma katkı sağlıyor. Yönetimde olmayan çok üyede foruma konularıyla katkıda bulunuyor ve sadece konu değil, yazılan tüm mesajlarda birer emek.2014 yılından beri aralıksız konu açıyorum, buradan hiçbir kar elde etmiyoruz tabi ki. Tek amacımız forumun ayakta kalması, sohbet ortamının oluşması. Payımız büyük, tabi bu konuda çok nice ve usta isimler de var.
@sürgünüm abinin çok büyük emekleri vardır, hakkını ödeyemeyiz. @EFE UYSAL yine çok iyi iş çıkarmıştı, @Bully ve @mrt-06 zaten benden de önce çok iyi iş çıkarmıştı. Yeni zamanlardan @Çiğdem aralıksız vakit harcıyor, @Harunnn60 ile forumun boş günlerinde yerli/yabancı ayrımı yaparak iyi iş çıkarmıştık. @sokak sanati zamanında emek harcamıştı, benim dönemimle birlikte @Aserat çok vakit harcadı bugüne kadar. Daha aklıma gelmeyen çok isim var, ben kendi adıma teşekkür ediyorum. Nice başarılı konularımıza...
Eski zamanlarımızı özlüyorum ama fikrinede saygı duyuyorum. Seninde emeklerine sağlık canım. Benim 30.000 küsür mesajımın yarısından çoğu senin etkinliklerin ve seninle olan mesajlaşmalardan dolayı oluştuÇok emek harcadım fakat artık kendimi yormama gerek duymadığım bir platform. Sadece eğlence amaçlı ara ara uğruyorum. Emeği geçen çok kişi oldu foruma teşekkürler hepsine. @Dosi emeğine sağlık canım
Bu arada ikisinin toplamını demek istedim. Sen ondanmı takıldın orda?"Binlerce kişiyi bir araya getiren"den sonrasını okumadım.
ay sanki çok sosyal bir insansın da her hafta kız arkadaş değiştiriyorsun da forum için zaman ayırman önemli bir şey gibi davranıyorsunÇok emek harcadım fakat artık kendimi yormama gerek duymadığım bir platform. Sadece eğlence amaçlı ara ara uğruyorum. Emeği geçen çok kişi oldu foruma teşekkürler hepsine. @Dosi emeğine sağlık canım
Niye sadece kız arkadaşı olan mı yoğun oluyor sığ insanay sanki çok sosyal bir insansın da her hafta kız arkadaş değiştiriyorsun da forum için zaman ayırman önemli bir şey gibi davranıyorsun
foruma 6 yıl önce gelsen 27-6=21 yani o yaşta insanın aklı fikri o olmalı tarikata falan girmediysenNiye sadece kız arkadaşı olan mı yoğun oluyor sığ insan
Öğretmenlik yapıyorum haftanın 6 günü ondanforuma 6 yıl önce gelsen 27-6=21 yani o yaşta insanın aklı fikri o olmalı tarikata falan girmediysen
Kaçırmışım canım bu mesajı özür diliyorumEski zamanlarımızı özlüyorum ama fikrinede saygı duyuyorum. Seninde emeklerine sağlık canım. Benim 30.000 küsür mesajımın yarısından çoğu senin etkinliklerin ve seninle olan mesajlaşmalardan dolayı oluştu
Sein ilk vukuatın değil buKaçırmışım canım bu mesajı özür diliyorumevet her şeyi beraber aştık
Vakit buldukça bakıyorum foruma malum yoğun bir insanımSein ilk vukuatın değil buGeç olsun güç olmasin. Hey gidi günler heyYaşlandın sen iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?