- Reaksiyon puanı
- 39,428
- Puanı
- 1,060
Gs maçında köstebek olan mı bunu söylüyor ?Kesinlikle öyleGeç kalan avcunu yalar
![]()
Gs maçında köstebek olan mı bunu söylüyor ?Kesinlikle öyleGeç kalan avcunu yalar
![]()
Anlamadım?Gs maçında köstebek olan mı bunu söylüyor ?Hain
Kardeşim anlamadım diyorsam anlamadım bugün bir daha yaptın aynı şeyi, hem anlaşılmıyorsun hem de açıklamıyorsunAnladın bence![]()
Peki izah edeyim. Gs maçında sende forumda olmadığın anlar oluyor. Olmuyor mu?Kardeşim anlamadım diyorsam anlamadım bugün bir daha yaptın aynı şeyi, hem anlaşılmıyorsun hem de açıklamıyorsun@Dosi
Şimdi şöyle bir örnek vereyim. Ben GS maçlarını canlı olarak forumda çok yorumluyorum ama senin FB maçlarını canlı olarak forumda yorumladığını pek göremiyorumPeki izah edeyim. Gs maçında sende forumda olmadığın anlar oluyor. Olmuyor mu?
Dikkat etmemiştim. İkinci yarı başlayacağım. Telefondan izlediğim için aynı anda yapamadım.Şimdi şöyle bir örnek vereyim. Ben GS maçlarını canlı olarak forumda çok yorumluyorum ama senin FB maçlarını canlı olarak forumda yorumladığını pek göremiyorum![]()
Sinekten yağ çıkarma
Sen daha orda mısınSinekten yağ çıkarma
Sizinki daha büyük kaos olacaktı, sonra beni harcamaya kalktınız![]()
Yoldaşım bana hak verdi, kaos olmadı bileDikkat etmemiştim. İkinci yarı başlayacağım. Telefondan izlediğim için aynı anda yapamadım.Haklısın ne diyim.
Birbirinize ateş edemeyip beni harcadınız. Bunu unutmayacağımSen daha orda mısıntabi hevesin kursağında kaldı
![]()
Yazıklar olsunBu sana en büyük cevap![]()
Başka bir günde harcanan ben olurum üzülmeBirbirinize ateş edemeyip beni harcadınız. Bunu unutmayacağım
Heyecanla bekliyor olacağım o günüBaşka bir günde harcanan ben olurum üzülme![]()
Yine hüsrana uğradınYazıklar olsun@12.Adam
Ne sandın kuşum ?
Yine hüsrana uğradın![]()
Zaten Yamuk ve Dosi’yi benim önümde tuttuğu belli olan bir şey, üzerime alınıp da modumu düşürecek değilimNe sandın kuşum ?![]()
Yamukta benden önde. Ben ağlamıyorumZaten Yamuk ve Dosi’yi benim önümde tuttuğu belli olan bir şey, üzerime alınıp da modumu düşürecek değilim![]()