Yani olmaz ama hiç yorum yapılmayıp hediye ile yapılırsa o sorunSana da sonradan hediye verilmesi sıkıntı olmaz o zaman
@serhatt 'ın konusuna ilkler yakışır, kendisi özel bir insan zaten![]()
Ben ilk mesajımda açıklamıştım öyle yapacağımı
Yani olmaz ama hiç yorum yapılmayıp hediye ile yapılırsa o sorunSana da sonradan hediye verilmesi sıkıntı olmaz o zaman
@serhatt 'ın konusuna ilkler yakışır, kendisi özel bir insan zaten![]()
Ne küseyim be. Ben küsmem ki. Bende öyle şeyler yok. 😅😅 Dosi ile arama girme. Yanan sen olursun. 😁😁Yamuk 2 çocuk gibi küstü.![]()
Hımm yorumsuz hediye boşa olur demek, öğrenmiş oldukYani olmaz ama hiç yorum yapılmayıp hediye ile yapılırsa o sorun
Ben ilk mesajımda açıklamıştım öyle yapacağımı![]()
Ben ciddiyim bu konudaNe küseyim be. Ben küsmem ki. Bende öyle şeyler yok. 😅😅 Dosi ile arama girme. Yanan sen olursun. 😁😁
Bak şimdiden Yamuk 2 oldum. Bide öğrensen neler olacak kim bilir. 😎
Doğru yerde olduğumu biliyordum.
Herkes bir birinin kuyusunu kazma peşinde sahtekarlar dizisi gibiHımm yorumsuz hediye boşa olur demek, öğrenmiş olduk
Başka zaman hediye vereceğini söylemişsin evet, açığını yakalayamadık![]()
Konuyu 🔥 e verirdim kim bilir.Ne küseyim be. Ben küsmem ki. Bende öyle şeyler yok. 😅😅 Dosi ile arama girme. Yanan sen olursun. 😁😁
Bak şimdiden Yamuk 2 oldum. Bide öğrensen neler olacak kim bilir. 😎
Doğru yerde olduğumu biliyordum.
Hayatın gerçeğiBen ciddiyim bu konuda
------
Herkes bir birinin kuyusunu kazma peşinde sahtekarlar dizisi gibi![]()
Ama o zamanda ben yanarım. 😓 Bunu bir saat 22.00 kadar falan düşünmem lazım.Ben ciddiyim bu konuda
------
Herkes bir birinin kuyusunu kazma peşinde sahtekarlar dizisi gibi![]()
Olur sen düşün. Ben ve @serhatt beklemedeyizAma o zamanda ben yanarım. 😓 Bunu bir saat 22.00 kadar falan düşünmem lazım.![]()
Bakıcaz artık, Trabzonspor durumuna göre akşama damlarım buraya. 😅😅😅😂Olur sen düşün. Ben ve @serhatt beklemedeyiz![]()
Kısık ateşte konuşuruz.Queen hazırlanıp evden çıktı. Bensiz çok kaynatmayın. Gece geleceğim.![]()
Az olsun ben gelince coşarız.Kısık ateşte konuşuruz.![]()
İyi gezmelerQueen hazırlanıp evden çıktı. Bensiz çok kaynatmayın. Gece geleceğim.![]()
Sağol canım, geldiğimde buralarda olun.İyi gezmeler![]()
misafirlige gitmeyecegim, misafir gelmeyecek. Evdede kimse yok. bugün yalnizim ve kanepede bataniye ile dinlenip diziler izliyorum. yani olmama ihtimalim yok ssjjsjjsjsSağol canım, geldiğimde buralarda olun.![]()
Maçı aç, belki sayende gollü geçer. 😅misafirlige gitmeyecegim, misafir gelmeyecek. Evdede kimse yok. bugün yalnizim ve kanepede bataniye ile dinlenip diziler izliyorum. yani olmama ihtimalim yok ssjjsjjsjs
Teşkilat açmıştımda bi uyku molası vermiştim. 1 saati kaldıMaçı aç, belki sayende gollü geçer. 😅
Ev Kuşu 🔻 OUTTeşkilat açmıştımda bi uyku molası vermiştim. 1 saati kaldı![]()
Hastayım ben ondan böyle olduEv Kuşu 🔻 OUT
Uykucu 🔺 İN 😄