Bu kız son bir haftada çok değişti. 😒🙄😅Bunun intikamı alınacaktır![]()
Bu kız son bir haftada çok değişti. 😒🙄😅Bunun intikamı alınacaktır![]()
Esme uyandı ondandır.Bu kız son bir haftada çok değişti. 😒🙄😅
Beni değiştirenler utansınBu kız son bir haftada çok değişti. 😒🙄😅
Seni hayatta bırakmaya karar verdi. 😅Şerif gene neler planlıyordu ?![]()
Mahkemede mi ?Seni hayatta bırakmaya karar verdi. 😅
Kabul etmekte bir erdemliktir. Takdir ettim bu yönünü. 😁Beni değiştirenler utansın![]()
Ne şekil bir durumda o kararı verdi ben bilmem. 😁Mahkemede mi ?![]()
@serhatt kanmasın. Yeni hediye vermek zorundasınOlabilir, yapmışımdır![]()
Başımdan salmak içindi oKabul etmekte bir erdemliktir. Takdir ettim bu yönünü. 😁
------
Ne şekil bir durumda o kararı verdi ben bilmem. 😁
Yok, zorunda değilim. Verdim ben hediyemi, kendisinin sevdiği bir parlak
Ayıp beee, kırıldım. Ben öyle bir insan mıyım? 🙄Başımdan salmak içindi o![]()
Ben hediye vereceğim. Doğru zamanlamayı bekliyorumYok, zorunda değilim. Verdim ben hediyemi, kendisinin sevdiği bir parlakSen hediye vermemişsin, asıl senin vermen gerekiyor
![]()
Bundan sonra böyle. Teklifimi red ettinAyıp beee, kırıldım. Ben öyle bir insan mıyım? 🙄
Sonradan hediye vermene hiç denk gelmemiştim. Bir ilke imza atacaksın herhaldeBen hediye vereceğim. Doğru zamanlamayı bekliyorum![]()
Yamuk 2 çocuk gibi küstü.Ben hediye vereceğim. Doğru zamanlamayı bekliyorum
------
Bundan sonra böyle. Teklifimi red ettin![]()
Canım bebeğimmmm çok teşekkür ederim. Yaşlandık hem yaş olarak hem forumsal olarak.@serhatt doğum günün kutlu olsun canım arkadaşım, kardeşim, sevdiklerinle birlikte nice mutlu sağlıklı senelere inşallahİyi ki varsın
Vay be forumda 11 yılın oldu demek, dile kolay maşallah. Hep birlikte nice yıllara inşallah
Sana çok sevdiğim Sahtekarlar dizisinin yıldızı Burak Deniz’i hediye ediyorum
![]()
İstediği cevabı alamadı ondandır o. Ters minval yapıyor. Ahmet Düşme Ha V2. 😁@Dosi bu kez ters köşe yaptı.![]()
Bazen yapıyordum sankiSonradan hediye vermene hiç denk gelmemiştim. Bir ilke imza atacaksın herhalde![]()
Özelden söyle o halde.😅😅😅. Hepsi birbirinden güzel mesaj ve temenniler ama söyleyemem. Dalga konusu olur. 😄 Bu söyleyeceğimi 2026 sonuna kadar kesin @12.Adam falan kullanır. Bu riske giremem. 😁
Ama Dosi'nin dediği yanlış. Erkek olduğunu biliyorum. Ondan bu hatayı beklemezdim. İki gündür beni şaşırtıyor. 👀🤣
Düştüm bile .İstediği cevabı alamadı ondandır o. Ters minval yapıyor. Ahmet Düşme Ha V2. 😁
Sana da sonradan hediye verilmesi sıkıntı olmaz o zaman
Mersi.