Ona @serhatt karar versin. Ben biraz fesatça düşündümHemen kötüye çekme hani dizi karakterleri ile parlakları olduğu için hepsini yazmak uzun sürer dedim.Hata mı ettim?![]()
Ona @serhatt karar versin. Ben biraz fesatça düşündümHemen kötüye çekme hani dizi karakterleri ile parlakları olduğu için hepsini yazmak uzun sürer dedim.Hata mı ettim?![]()
İnsanın adı çıkacağına canı çıksın.Ona @serhatt karar versin. Ben biraz fesatça düşündüm![]()
Sana diyor.
Sen diğer kısmları bi oku heleSana diyor.![]()
Bilemem. Sana alışveriş benzetmesi yaptıYok yok kötü niyetli bir şey demez o bana.@12.Adam
Çok fazla sevdiğim parlak varya onu kastediyor.Bilemem. Sana alışveriş benzetmesi yaptıattık ne manaysa
![]()
Bak nasıl şıp diye çözdü.Forumun dedektifiSana diyor.![]()
Sizi bir birinize kırdırmaya çalıştım ama olmadı yemedinÇok fazla sevdiğim parlak varya onu kastediyor.![]()
Ağzımı bozacak herif gelmedi dahaBilemem. Sana alışveriş benzetmesi yaptıattık ne manaysa
![]()
Hayatım karşında ben varsam oyuna gelmem bilirsin.Sizi bir birinize kırdırmaya çalıştım ama olmadı yemedin@12.Adam
Ahahahah Mosi çalıma gel sağından atıp, solundan geçti ve gooooool çarpığıHayatım karşında ben varsam oyuna gelmem bilirsin.![]()
Benimkisi sadece bir umuttu yoksa bilirimHayatım karşında ben varsam oyuna gelmem bilirsin.![]()
Ahahahah Mosi çalıma gel sağından atıp, solundan geçti ve gooooool çarpığı
kaleye soktu.![]()
Sen yamukla bizi kırdır ufff Zey Tv de ama küfür serbest olmalı sansür olunca tadı olmuyor.Benimkisi sadece bir umuttu yoksa bilirim![]()
Benim kanalım her programı ile zirve yapan bir kanal. Bizim küfürle gelecek reytlnge ihtiyacımız yok. Kanalımın prestijini bozamamSen yamukla bizi kırdır ufff Zey Tv de ama küfür serbest olmalı sansür olunca tadı olmuyor.Ne reyting getirir biliyor msn?
Harikasın.Benimkisi sadece bir umuttu yoksa bilirim![]()