Yani olmaz ama hiç yorum yapılmayıp hediye ile yapılırsa o sorunSana da sonradan hediye verilmesi sıkıntı olmaz o zaman
@serhatt 'ın konusuna ilkler yakışır, kendisi özel bir insan zaten
Ben ilk mesajımda açıklamıştım öyle yapacağımı
Yani olmaz ama hiç yorum yapılmayıp hediye ile yapılırsa o sorunSana da sonradan hediye verilmesi sıkıntı olmaz o zaman
@serhatt 'ın konusuna ilkler yakışır, kendisi özel bir insan zaten
Ne küseyim be. Ben küsmem ki. Bende öyle şeyler yok. 😅😅 Dosi ile arama girme. Yanan sen olursun. 😁😁Yamuk 2 çocuk gibi küstü.
Hımm yorumsuz hediye boşa olur demek, öğrenmiş oldukYani olmaz ama hiç yorum yapılmayıp hediye ile yapılırsa o sorun
Ben ilk mesajımda açıklamıştım öyle yapacağımı
Ben ciddiyim bu konudaNe küseyim be. Ben küsmem ki. Bende öyle şeyler yok. 😅😅 Dosi ile arama girme. Yanan sen olursun. 😁😁
Bak şimdiden Yamuk 2 oldum. Bide öğrensen neler olacak kim bilir. 😎
Doğru yerde olduğumu biliyordum.
Herkes bir birinin kuyusunu kazma peşinde sahtekarlar dizisi gibiHımm yorumsuz hediye boşa olur demek, öğrenmiş olduk
Başka zaman hediye vereceğini söylemişsin evet, açığını yakalayamadık
Konuyu 🔥 e verirdim kim bilir.Ne küseyim be. Ben küsmem ki. Bende öyle şeyler yok. 😅😅 Dosi ile arama girme. Yanan sen olursun. 😁😁
Bak şimdiden Yamuk 2 oldum. Bide öğrensen neler olacak kim bilir. 😎
Doğru yerde olduğumu biliyordum.
Hayatın gerçeğiBen ciddiyim bu konuda
------
Herkes bir birinin kuyusunu kazma peşinde sahtekarlar dizisi gibi
Ama o zamanda ben yanarım. 😓 Bunu bir saat 22.00 kadar falan düşünmem lazım.Ben ciddiyim bu konuda
------
Herkes bir birinin kuyusunu kazma peşinde sahtekarlar dizisi gibi
Olur sen düşün. Ben ve @serhatt beklemedeyizAma o zamanda ben yanarım. 😓 Bunu bir saat 22.00 kadar falan düşünmem lazım.
Bakıcaz artık, Trabzonspor durumuna göre akşama damlarım buraya. 😅😅😅😂Olur sen düşün. Ben ve @serhatt beklemedeyiz
Kısık ateşte konuşuruz.Queen hazırlanıp evden çıktı. Bensiz çok kaynatmayın. Gece geleceğim.
Az olsun ben gelince coşarız.Kısık ateşte konuşuruz.
İyi gezmelerQueen hazırlanıp evden çıktı. Bensiz çok kaynatmayın. Gece geleceğim.
Sağol canım, geldiğimde buralarda olun.İyi gezmeler
misafirlige gitmeyecegim, misafir gelmeyecek. Evdede kimse yok. bugün yalnizim ve kanepede bataniye ile dinlenip diziler izliyorum. yani olmama ihtimalim yok ssjjsjjsjsSağol canım, geldiğimde buralarda olun.
Maçı aç, belki sayende gollü geçer. 😅misafirlige gitmeyecegim, misafir gelmeyecek. Evdede kimse yok. bugün yalnizim ve kanepede bataniye ile dinlenip diziler izliyorum. yani olmama ihtimalim yok ssjjsjjsjs
Teşkilat açmıştımda bi uyku molası vermiştim. 1 saati kaldıMaçı aç, belki sayende gollü geçer. 😅
Ev Kuşu 🔻 OUTTeşkilat açmıştımda bi uyku molası vermiştim. 1 saati kaldı
Hastayım ben ondan böyle olduEv Kuşu 🔻 OUT
Uykucu 🔺 İN 😄
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?