2024 ❗️Yarı Final❗️ | Pinhani - Dünyadan Uzak vs Mert Demir - Ateşe Düştüm

Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belki benim vesilemde oylar.

@DarkLegenD küstümü acaba? Gelsinde kötünün iyisini seçsin :A

Senin etkin yüksek aynen senin vesilenle oylayabilir :A

@DarkLegenD 'in hayal ettiği final olmadı, kalan 4 şarkı kendisine hitap etmiyor olacak ki oylamıyor :A Sesi çıkmadı hiç :A
boşuna kendinizi yoruyorsunuz sonuç belli, onun için kendinizi hiç yormasanızda olur :A

hem onun fikri önemsiz hemde oy ver tekin öyle yağma yok:D ardımdan dedikodu gırla madem önemsiz fikrim niye oylayayım hain isveçli:A

• Güldürdün
Reactions: Bully
boşuna kendinizi yoruyorsunuz sonuç belli, onun için kendinizi hiç yormasanızda olur :A

hem onun fikri önemsiz hemde oy ver tekin öyle yağma yok:D ardımdan dedikodu gırla madem önemsiz fikrim niye oylayayım hain isveçli:A
Sen oy vermeden nasıl bu kadar emin konuşuyorsun? :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
  • Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
Doğru daha oy vermemişti. Bende kalkıp bunun mesajlarını editledim yanlış yönlendirme yapmasın diye :F
Gerçi her şekilde öyle yapmış oluyor
------

Gümbürtüye gitti :F
oylama sonucunu bilmiyorumki nasıl yönlendirmiş olayım mesajlarım nerde dosi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Harika
  • Beğendim
Reactions: tekin and Dosi
Mesajların yerinde. Sadece yumurta detayı yok oldu :A

Ne bileyim oylamadığını. Yanlış yazıyorsun yinede. Kim önde kim değil belirsiz
ben niye sana cevap verirken senden değilde bully den alıntı yapayımki? mahfettin mesajlarımı ben çıkıyorum konudan ne haliniz varsa görün :A
------

Yönlendirme yapmışsın @Dosi doğrusunu yapmış :A
şıracıda gelmiş artık burası çekilmez :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
ben niye sana cevap verirken senden değilde bully den alıntı yapayımki? mahfettin mesajlarımı ben çıkıyorum konudan ne haliniz varsa görün :A
------

şıracıda gelmiş artık burası çekilmez :A
Aleyhine gerçekleşen durumlar beni mutlu eder :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Tam tersi. Bir hafta sonra artık tam adimin moduna geçeceğim. Şimdilik eski Dosi gibi devam :A
sanki eskisi çok iyiydide :D o zamanda elinin ayarı yoktu ki :D mesela şimdi sadece bir fazladan yumurtayı cümleden çıkaracaktın cümleyi yumurtaya çevirdin kendi mesajımı tanıyamaz oldum:A
------

Aleyhine gerçekleşen durumlar beni mutlu eder :A
artık isveçli hiç çekilmez havasından geçilmiyor:A ben de senin gibi yapacağımbundan böyle akıllandım suyuna gitmek lazım:A

• Güldürdün
Reactions: Bully and Dosi
sanki eskisi çok iyiydide :D o zamanda elinin ayarı yoktu ki :D mesela şimdi sadece bir fazladan yumurtayı cümleden çıkaracaktın cümleyi yumurtaya çevirdin kendi mesajımı tanıyamaz oldum:A
------

artık isveçli hiç çekilmez havasından geçilmiyor:A ben de senin gibi yapacağımbundan böyle akıllandım suyuna gitmek lazım:A
Sen dayanamaz batırırsın yine :A

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
En çekişmeli gruplar genelde sana kalıyor gibi :A
Yani biraz karışmış gibi. Tam senin istediğin gibi :A
Tesadüf işte naparsın :A Ama şöyle tam anlamıyla coşmadı bir konumuz :A 5 sayfayı geçemedik :A

Ben sana demiştim böyle olabileceğini :A O senaryo gerçekleşiyor :A Burası tehlikeli sana söyleyeyim :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...