2024 ❗️🔥⚡️ Yarı Final⚡️🔥❗️ | Pinhani - Dünyadan Uzak ⚔️ Mert Demir - Ateşe Düştüm

Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    35
  • Anket kapatılmış .

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
56,745
Puanı
1,060
En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Yarı Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?
Pinhani - Dünyadan Uzak

Mert Demir - Ateşe Düştüm

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

Bunu biraz düşünmem gerekiyor.
Gün içinde tekrar dinleyip oyumu veririm

İkiside güzel. Yeniden dinleyip oylayacaktım ama sonra kim daha başarılı olmuş diye bakıp oranlarına bakarak oylamamı yaptım. Zor bir seçimdi.

ortalık mert demirden geçilmiyor:D demekki forum ahalisi bu zatı muhteremden benim göremediğim bişey görmüş ? :A

bu gidişle finalde mert demir mert demirle yarışır :D