2024 ❗️Yarı Final❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan vs Emir Can İğrek - Ali Cabbar

Hangi Şarkı Finale Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    30
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
116,500
Puanı
1,060

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Yarı Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Hangi Şarkı Büyük Finale Yükselsin?
Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan vs Emir Can İğrek - Ali Cabbar

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

@Angelica ve @Hobbit nerdeyse aynı anda ve farklı oy kullandılar :A Oylamadaki sonuç değişmedi o yüzden :A
Çok önemli bir kriteri en öne koyuyorum ve ona göre oylama yapıyorum. Bu iki oylamada da bunu kullandım. @Dosi tahmin edebilir ne olduğunu inanıyorum. Ama ben açıklayamam. :)

• Güldürdün
Reactions: Dosi and Bully
Çok önemli bir kriteri en öne koyuyorum ve ona göre oylama yapıyorum. Bu iki oylamada da bunu kullandım. @Dosi tahmin edebilir ne olduğunu inanıyorum. Ama ben açıklayamam. :)
Şarkı seçimleri ise bilemeyeceğim.
Benim düşündüğüm durum ise sanki sadece bir tesadüften ibaret gibi :A
Memnun kaldım o ayrı :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit