@The_Erinch diyorum..
Şubat ayında çok çalışan @The_Erinch abi dedim
Ama dönüşünün şerefine @xdragxx'e de oy vermeyi çok isterdim
Şubat ayında bir nebze sizlere dokunup, konu ve etkinliklerim ile birşeyler katabildiysem ne mutlu bana, farketmenize sevindim..Bu ay damga vuran @The_Erinch 'e gitti oyum
Eyvallah abi özlemişiz buraları yıllar sonra ilk rakibim de sen oldun Gerekliyle birlikteŞubat ayında bir nebze sizlere dokunup, konu ve etkinliklerim ile birşeyler katabildiysem ne mutlu bana, farketmenize sevindim..
@xdragxx ve @Gerekli24 başarılar diliyorum, ikiside aynı anda geri dönüp, değerli yorumları ile foruma hareketlilik kattılar. Umarım devam ederler forumu renklendirmeye.
Hakeden kazansın.
Herkese hayırlı sahurlar şimdiden.
Şubat ayında bir nebze sizlere dokunup, konu ve etkinliklerim ile birşeyler katabildiysem ne mutlu bana, farketmenize sevindim..
@xdragxx ve @Gerekli24 başarılar diliyorum, ikiside aynı anda geri dönüp, değerli yorumları ile foruma hareketlilik kattılar. Umarım devam ederler forumu renklendirmeye.
Hakeden kazansın.
Herkese hayırlı sahurlar şimdiden.
Sezon finalini benle yapacaksın.Eyvallah abi özlemişiz buraları yıllar sonra ilk rakibim de sen oldun Gerekliyle birlikte
İlk ve son olur gibi bu şu oylama bitsin de duruma göre mosiye bir daha beni katma derim belki çok sevmiyorum eskisi gibi yarışmayıSezon finalini benle yapacaksın.
Benle kapışta öyle jübileni yap aşil tendonu kopup sezonu kapatan Ulviİlk ve son olur gibi bu şu oylama bitsin de duruma göre mosiye bir daha beni katma derim belki çok sevmiyorum eskisi gibi yarışmayı
Gereksiz kulumuz dedik
Teşekkürler arkadaşlar açıkçası finale kalacağımı da beklemiyordum bu bile yeterli sizin sayenizde bir iki oy aldık en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?