❗️Final❗️ | The_Erinch ⚔️xdragxx⚔️Gerekli24 | 2025 Şubat Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Ayın Favori Üyesi Seçilsin?

• The_Erinch

• xdragxx

• Gerekli24

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Şubat ayında çok çalışan @The_Erinch abi dedim :)

Ama dönüşünün şerefine @xdragxx'e de oy vermeyi çok isterdim :)

Bu ay damga vuran @The_Erinch 'e gitti oyum :D
Şubat ayında bir nebze sizlere dokunup, konu ve etkinliklerim ile birşeyler katabildiysem ne mutlu bana, farketmenize sevindim..

@xdragxx ve @Gerekli24 başarılar diliyorum, ikiside aynı anda geri dönüp, değerli yorumları ile foruma hareketlilik kattılar. Umarım devam ederler forumu renklendirmeye.

Hakeden kazansın.

Herkese hayırlı sahurlar şimdiden.

Şubat ayında bir nebze sizlere dokunup, konu ve etkinliklerim ile birşeyler katabildiysem ne mutlu bana, farketmenize sevindim..

@xdragxx ve @Gerekli24 başarılar diliyorum, ikiside aynı anda geri dönüp, değerli yorumları ile foruma hareketlilik kattılar. Umarım devam ederler forumu renklendirmeye.

Hakeden kazansın.

Eyvallah abi özlemişiz buraları yıllar sonra ilk rakibim de sen oldun Gerekliyle birlikte :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam

Hakeden kazansın.

Eyvallah abi özlemişiz buraları yıllar sonra ilk rakibim de sen oldun Gerekliyle birlikte :A
Sezon finalini benle yapacaksın. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx