❗️Final❗️ | The_Erinch ⚔️ TenTen (Hobbit) ⚔️ Angelica | 2025 Ocak Ayının En Favori Üyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Ayın Favori Üyesi Seçilsin?

• The_Erinch

Oy: 8 38.1%
  • TenTen Hobbit)

Oy: 10 47.6%
  • Angelica

Oy: 3 14.3%

• Kullanılan toplam oy
    21
  • Anket kapatılmış .

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
129,160
Puanı
1,060
3 isimde daha önce bu ünvana sahip oldular.
Aralarında en az almış olan @TenTen ’den yana kullandım oyumu. Ocak ayı olarak hem konu hemde mesaj olarak ön sırada bulundu.
3 ismede başarılar.

Tenten ayrıca 3. Ay üst üste final başarısı gösteriyor. Bakalım bu kez olacak mı

Iyyyy 2 bunak 1 melun oylaması çok aradın mı .ss

Bu mantığın bana geçmedi. Senin düşüncen ile ben sonsuz bir döngü içinde olmuş oluyorum. 😁
Hayır öyle olmuyor. Kazanamazsan önümüzdeki ay eğer aday olursan her turda oyum senin ha bunu kazanırsan ve birkaç ay sonra yine aday olursan oyum yine senin.

Hayır öyle olmuyor. Kazanamazsan önümüzdeki ay eğer aday olursan her turda oyum senin ha bunu kazanırsan ve birkaç ay sonra yine aday olursan oyum yine senin.
Kazanırsam 5 ay yokum ki 😁 Kimi koparmaya çalışıyorsun sen acaba aloo.. 😅

Reactions: serhatt
1 ayda yaz molası, nerden baksan 6 ay

Sen en iyisi kazanmamaya bak sırf serhat’ın oyunu diğer ay alabilmek için
3 ay üst üste finalde oldun. 4. Ayda da ol ne olacak
Serhat bir türlü beni sevemedi ya. 😁 Önümüzdeki ay'ı da beklesem yine bir şey bulup oy atmaz gibi 😅

En Favori Üye’de senin tabirin ile 1 bunak bir melun vardı. Bakalım ikinci bunak bu oylamada birilerine çelme takacak mı

Ayrıca bunu sizin oylar belirledi
Kendisinin Survivor olmasa esamesi okunmayacak @xemrexxx 'in bize melun yada bunak demesini çok takmıyorum. 😁 Survivor 10 küsür senedir var. Her sene 10.000 üzeri mesaj yazsa 100 Bin küsür mesaj yapıyor. Buda bizim değil onun melun ve bunak olduğunu kanıtlıyor. 😅😅 Acun Survivor temelli bitti dese @xemrexxx Acun'un ayaklarına kapanır. Çünkü Nagihan'ı görmeden yapamıyor. 😅

Ay hoştttt ben 2020 sonunda kadar yazmadım survivora bir kere .ss

Yalana bak asıl beni sevmeyen sensin. 😱

Reactions: TenTen