❗️Final❗️ | cokiyitvci ⚔️ RüzgarGülü ⚔️ Alemdar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• cokiyitvci

Oy: 6 24.0%
  • RüzgarGülü

Oy: 14 56.0%
  • Alemdar

Oy: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Ne Güzel İstanbul Bee. @Alemdar
Şu anketlerde dikkatimi çeken bir istatistik olayı var. Kazananın konusunda buna değineceğim. Bence yine aynısı olacak. İlginç güzel bir detay :A konuyu açarken aklıma gelmişti tahminime doğru gidiyor durum :A

• İlginç
Reactions: cokiyitvci
Umduğum kişiler, ummadığım isimlere oy vermişler, üzdü. :(
Bunun için üzülmeye gerek yokki. Herkesin oy verme kriteri farklı. Kişisel algılamamak gerek böyle şeyleri. Kimi o ay en çok emek verdiğini düşündüğüne oy verir, kimi daha sevdiği iyi anlaştığı isme oy verir. Kimi de kararsız kalınca o an farklı bir kriter bulup öyle oy verir. Bence her ay duruma göre düşüncelerimiz değişebiliyor. 3 adayda kazanmayı hak ediyor. Finale çıkmak başarıdır.
Bakalım en sonunda hanginiz etiket sahibi olacak.

Bunun için üzülmeye gerek yokki. Herkesin oy verme kriteri farklı. Kişisel algılamamak gerek böyle şeyleri. Kimi o ay en çok emek verdiğini düşündüğüne oy verir, kimi daha sevdiği iyi anlaştığı isme oy verir. Kimi de kararsız kalınca o an farklı bir kriter bulup öyle oy verir. Bence her ay duruma göre düşüncelerimiz değişebiliyor. 3 adayda kazanmayı hak ediyor. Finale çıkmak başarıdır.
Bakalım en sonunda hanginiz etiket sahibi olacak.
Aynen üçümüz de hak ettik, hayırlısı. :bhr:

• Beğendim
Reactions: Dosi
Umduğum kişiler, ummadığım isimlere oy vermişler, üzdü. :(
Sıkma canını. Olmazsa olana kadar deneyeceksin. Geçen mesela 2 tane kazanan olmuştu. Daha oylama bitmedi. Herşeye uzule üzüle hayatın neşesi kaçıyor :)

Bunlar seni yıldırmasin. Rakibin olabilirim ama mesaj sayısı, konu vs eskiye göre çok olgunlaştin. :D

Haydi rastgele. Ben zar atmayı severim. Zar tutanlara selam olsun :D

Daktilocu olmaya gerek yok

Şimdiden ön elemede verilen oy oranına yetişildi. Ön eleme baya düşük kalmıştı diğerlerine göre ama finalde 20 oy barajına ulaşılacağını düşünüyorum.

Sıkma canını. Olmazsa olana kadar deneyeceksin. Geçen mesela 2 tane kazanan olmuştu. Daha oylama bitmedi. Herşeye uzule üzüle hayatın neşesi kaçıyor :)

Bunlar seni yıldırmasin. Rakibin olabilirim ama mesaj sayısı, konu vs eskiye göre çok olgunlaştin. :D

Haydi rastgele. Ben zar atmayı severim. Zar tutanlara selam olsun :D

Daktilocu olmaya gerek yok
Çok sağ ol, o zaman hayırlısı. :bhr:

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Çekişme son hızıyla devam ediyor.

Pazartesi öğlen bitecek olan oylamaya daha önce hiç seçilmemiş olan @cokiyitvci kazanmak istiyor.

Öte yandan @Alemdar seçilerek foruma adını birkez daha yazdırmaya çalışıyor.

Diğer biri isim @RüzgarGülü yani ben, kazanırsa forumda ona büyük motivasyon olacak görünüyor.

Bakalım kazanan kim olacak 5 Mayıs 13.38 .

Pazartesi öğlen bitecek olan oylamaya daha önce hiç seçilmemiş olan @cokiyitvci kazanmak istiyor.

Diğer biri isim @RüzgarGülü yani ben, kazanırsa forumda ona büyük motivasyon olacak görünüyor.

Yaniii hayırlısı neyse o olsun :)

Hayırlısı artık. :bhr:

Kazanma durumun olursa eğer, hele bi o motivasyonunu bize yansıtma kızarız sana :A

Ben o saatte mola saatim. Fırsatı bulduğum an gelip açarım etiketi veririm kazanana :Z

Forum İstatistikleri

Konular
176,179
Üyeler
8,558
Son Üye
esdil21