2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben ondan dememiṣtim de neyse
edit etmen iyi olmuṣ diyelim

------

Ben TenTen'i hiç yönetim için önermiṣ miydim? @Dosi ettiysem, rahatsızlık için özür dilerim.
Orasını ben bilemem ki. Önceden yönetimde olan biri değilim. Ben olabildiğince muhabbet etmeye çalışıyorum. 1/2 kişinin de üstünü çizmişliğim var forumda @Dosi bilir. Zamanında çok şikayet ettim onları. Ben forumun güzelliği için uğraşıyorum. İnsanlara laf atmayı da seviyorum. 😅
Elimden bu geliyor. 😄

@Dosi ’de maşallah her olayın içinde. Bilmediği şey yok
@Yakamoz-Asi @Bully

İste objektiflik yok. Ayırt edemiyorlar. Oyunculuk, baṣarı, dizi falan oylasak neyse. Kadını, kadın olduğu için, bir insanın ne kadar güzel olduğunu oyladığımızı unutuyorlar. Allah yaratırken herkesi güzel yaratır, o ayrı konu tabi. Biri, birini sevmiyor diye oyladı. Biri, birine benziyor diye oyladı. Sadece ṣu 2 oy bile, tam bir fiyasko.

Reactions: TenTen and Dosi
Benzeme olayını kim yaptı kaçırmışım.

Biride yüzü küçük gösteriyor demişti

Reactions: Yakamoz-Asi
Eee tamam objektif davranmışım. Oyunculuk falan oylamadım. Kadını sevmiyorum dedim direkt olarak. 😅

Yani sen birini sevmiyorsun diye, yönetimde olsan her zaman ceza mı kesersin?
Bunun yönetim ile alakasını anlayamadım. Buradaki insanlara görüşümü belirttim zaten hiçbirini tanımıyorum. Hepsi benim için sanal diye. Ama misal Eda,Hande,Melek Mosso vb.. bir sürü insan var sevmediğim yaptıklarının bana uygun olmadığını düşündüğüm için.

Forumdada öyle bir durum olursa konuşmamazlık yapmam. Ama daha az konuşurum.

Objektif değilsin, net. Güzellik oylarken bu mesajın bile bas bas bağırıyor niye Miray'a oy verdiğini.
ayrıca daha az konuṣurum demek tarafsızlık anlamına gelmiyor. 😉

Sjjjsjsjs o çok taze olunca kafamda kalmamış

Sjsajjshjsja olaya nerden girdin

Adamı oy verdiğine piṣman ederim, net.

Nereden olaya gireceğimi hesap edemezsin. Ayrıca çok iyi bilirsin Akrepler unutmaz. Unutturmaz.

Neyse, gelecek yönetim seçimlerinde kanıt olarak elinde bulunsun mesajlar. Ona göre adam alırsın.

------

Ödevle mi uğraşırım bu oylarla mı @Yakamoz-Asi

Ödevle uğraṣan adamın forumda iṣi ne diye sorarlar adama. 2 dk bulup, gelip oy kullanmıṣsın.
haydi ödeve, senaryo falan paylaṣma sakın, öğretmenini bulurum, ödev yapmıyor derim.

Reactions: Dosi
Yaptım bir düşüşün anatomisini uyarlamam gerekiyor yaptım zaten Türkiye’ye göre @Bully @Yakamoz-Asi

Dur frenle sakin ol. Özellikle pompy’i rahat bırak ya. Üzüldüm ona.
O bahsettiğin İsviçre’deki “doktora” sen mi gitsen acaba?
@Bully

Neyse fazla araya girmeyeyim. Bende kaynarım yoksa

Yaptım bir düşüşün anatomisini uyarlamam gerekiyor yaptım zaten Türkiye’ye göre @Bully @Yakamoz-Asi

Kandırma bizi, öyle hemen ödev bitmez. Senaryo yazmak için hemen yaptım olmaz.
------

Dur frenle sakin ol. Özellikle pompy’i rahat bırak ya. Üzüldüm ona.
O bahsettiğin İsviçre’deki “doktora” sen mi gitsen acaba?
@Bully

Neyse fazla araya girmeyeyim. Bende kaynarım yoksa

Dikkatli olmakta fayda var bence de.

Reactions: Dosi
Objektif değilsin, net. Güzellik oylarken bu mesajın bile bas bas bağırıyor niye Miray'a oy verdiğini.
ayrıca daha az konuṣurum demek tarafsızlık anlamına gelmiyor. 😉
Final etabı için aynı şeyleri bende senin için düşünüyorum. Objektifliğini bana kalırsa kaybettin. Sende dediklerin ile çelişiyorsun o zaman. 😄 Herkesin istediği birileri elendi. Sonuçta finaldeyiz. Beğenip beğenmemek diğer üyelere haksızlık oluyor. Oylamazsanda kimse bir şey demez. Miray'a gönül rahatlığıyla oy attım. Eda bana göre güzel değil. İnsan olarak da sevmiyorum. Bu kadar basit.
Deniz Melike ve Sinem şuan yarışmada değil.
Ki Sinem ve Melike'nin olduğu gruplarda sadece Sinem ve Melike'ye oy attım.
Kişi sayısında sınırlama getiren yönetimin kendisi. Biz üyeler böyle bir şey demedik. 😒

Kandırma bizi, öyle hemen ödev bitmez. Senaryo yazmak için hemen yaptım olmaz.
Diğer sahneler Türkiye’de yasak sahneler onları değiştirdim ödev zaten senaryo yazmak Film senaryosu yazmak
Bir düşüşün anatomisini Türkiye’ye göre uyarlamam gerekiyor ve yaptım @Yakamoz-Asi

Ben senin notunu verdim. Gerisi önemli değil. Geçmiṣ olsun.
------

Diğer sahneler Türkiye’de yasak sahneler onları değiştirdim ödev zaten senaryo yazmak Film senaryosu yazmak
Bir düşüşün anatomisini Türkiye’ye göre uyarlamam gerekiyor ve yaptım @Yakamoz-Asi

Sen kesin senaryona Mirayı da koymuṣsundur.

Reactions: TenTen