2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Sen bu Miray oyun ile aslında kendin çeliṣiyorsun biraz. Güzel kelimesinin karṣılığı aslında senin için avatarındaki kiṣi. Ṣimdi bu En Favori Güzel de Miray kazanırsa, En Güzel Miray demiṣ olacağız. Bu ṣekilde Güzel kelimesinin anlamı değer kaybetmiṣ olacak ve 17 senelik Fav10 tarihine kara leke gibi girecek. Yani, Güzel dediğin avatarındaki kiṣi de değer kaybetmiṣ olacak. :) :)
Ben iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum. :) O yüzden Melike ve Sinem Ökten dedim. Hatta şuan kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri ismini söylemek üzereydi ama vazgeçti. Yarışma bitsin ne yapacağımı göreceksin. Tebrik kısmında. :)

• Olmamış
Reactions: Yakamoz-Asi
@Royal_Highness çeyreğe kadar gitmiş :A (onlarda hiç dikkat etmemişim)
Yarı yeterliydi :A
IMG_4166.jpeg

@Yakamoz-Asi @Bully

Aaaa kaos ama bizi kapsamadığı için bi eksiklik hissettim ama iyi bir duyguymuş sadece okumak @Bully
Gossiping Sunflower Seed GIF by TRT

Sen bu Miray oyun ile aslında kendin çeliṣiyorsun biraz. Güzel kelimesinin karṣılığı aslında senin için avatarındaki kiṣi. Ṣimdi bu En Favori Güzel de Miray kazanırsa, En Güzel Miray demiṣ olacağız. Bu ṣekilde Güzel kelimesinin anlamı değer kaybetmiṣ olacak ve 17 senelik Fav10 tarihine kara leke gibi girecek. Yani, Güzel dediğin avatarındaki kiṣi de değer kaybetmiṣ olacak. :) :)

Ben iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum. :) O yüzden Melike ve Sinem Ökten dedim. Hatta şuan kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri ismini söylemek üzereydi ama vazgeçti. Yarışma bitsin ne yapacağımı göreceksin. Tebrik kısmında. :)
------

Senin bunları artık taktığını düşünmüyorum. Öyle demiştin. :)
Bazen o damar kabarıyor ama kazanan konusunda takarım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Benim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
@Angelica sana verdi benim yarı final konumu es geçti ama dedim mi hayır. Hiç mesaj bile yazmadı o ayrı.
@HollyDemon ☾☆ zaten beni hep es geçen biri ama seni es geçmiyor.
@Royal_Highness ‘de yarı final konumu es geçti ama laf ettim mi hayır.
Ben hiç dillendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim :bhr:
------

Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten :A
Allah iyiliğini versin sesli güldürdün :F

gerçekten de hiç dinlendirmiyorsun bu dinlendirmediğin haliyse eyvah eyvah :A
co-Admin olunca reaksiyona peşinde olmama gerek kalmadı demiştin diye hatırlıyorum ondan :)

co-Admin olunca reaksiyona peşinde olmama gerek kalmadı demiştin diye hatırlıyorum ondan :)
Sen sanki önceden veriyordun da :A
Yok bu şaka amaçlıydı zaten ama büyük konularda istek asla eksilmez :A ( misal kazanan konuları ve duyuru konuları insanı mutlu ediyor verilen emeği görünür kıldığı için)

Aaaa kaos ama bizi kapsamadığı için bi eksiklik hissettim ama iyi bir duyguymuş sadece okumak @Bully
Gossiping Sunflower Seed GIF by TRT

------

Bazen o damar kabarıyor ama kazanan konusunda takarım :A
Bir kaos var ve biz içinde değiliz 😱 Şükürler olsun :Z

Keyifle takip ederiz artık :A

• Harika
Reactions: Dosi

Avatarındaki kiṣiye güvenmediğin için olabilir mi :) :)

Bana, onun oylanmasına tahammül edemem deme de. :) :)

Sen Güzel kelimesinin karṣılığının Miray olduğunu düșünerek bence kendi kendini yaktın. 😉

• Güldürdün
Reactions: TenTen

Alış alış. Kraliçe Dosi budur aslında. Yeni döneme alışmaya çalışıyor ama imkansıza yakın bir şey deniyor kendince. 😅😂

Avatarındaki kiṣiye güvenmediğin için olabilir mi :) :)

Bana, onun oylanmasına tahammül edemem deme de. :) :)

Sen Güzel kelimesinin karṣılığının Miray olduğunu düșünerek bence kendi kendini yaktın. 😉
Edayı sevmiyorum. Yeterli bir sebep bence. Yoksa 1/Deniz 2/Melike ve 3/Sinem üçlüsünü geçebilecek bir güzel yok benim gözümde. :) 🤩🤩

• Olmamış
Kendi oyladığıma yakın bir mesaj olmuş. En çok o çünkü ama editledim :A

Ben ondan dememiṣtim de neyse :A edit etmen iyi olmuṣ diyelim :A
------

Edayı sevmiyorum. Yeterli bir sebep bence. Yoksa 1/Deniz 2/Melike ve 3/Sinem üçlüsünü geçebilecek bir güzel yok benim gözümde. :) 🤩🤩

Ben TenTen'i hiç yönetim için önermiṣ miydim? @Dosi ettiysem, rahatsızlık için özür dilerim. :A

• İlginç
Biraz kendi desteklediğime oy toplama gibi bir durum görüntüsü oldu. Kendime torpil geçemem. Anlık heyecan oldu ama hemen toparladım o görmeden :A

Yazdığın, yarıṣmanın finalinin görüntüsü gibi. Herkes farklı sebepten bir düṣünceden oy veriyor 😉 "Güzellik" son sırada. :)

• Aynen
Ben ondan dememiṣtim de neyse :A edit etmen iyi olmuṣ diyelim :A
------

Ben TenTen'i hiç yönetim için önermiṣ miydim? @Dosi ettiysem, rahatsızlık için özür dilerim. :A
Evet etmiştin diye hatırlıyorum :A hatta sadece sen olabilir :A @TenTen
------

Yazdığın, yarıṣmanın finalinin görüntüsü gibi. Herkes farklı sebepten bir düṣünceden oy veriyor 😉 "Güzellik" son sırada. :)
Ha onu diyorsun. Evet işte ayırım yapamam diyor ya. Zaten kendisi kanalında olan isimleri öncelikli oyladı hep. Güzellik odaklanması sanki . İkiside kendi kanalında diye kararsız kaldı. Ondan yardımcı olayım bari dedim.
Eda Ece - Cemre Baysel oyladı mı şu an aklımda değil.
Herkesin oylama kriteri farklı bu forumda. Dediğimizi destekliyor. İnsanlar izlediği yapımlardan yola çıkıyor hep

• Güldürdün