Sen 73828282 kere es geçtiğin için hatırlamıyorum artıkBu dillendirmemiṣ haliyse
Ayrıca ben nerede es geçtim acaba
Biraz öyle olduBenim dönüşümden sonra eskiler de gelmeye başladı
Sen 73828282 kere es geçtiğin için hatırlamıyorum artıkBu dillendirmemiṣ haliyse
Ayrıca ben nerede es geçtim acaba
Biraz öyle olduBenim dönüşümden sonra eskiler de gelmeye başladı
Ben iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum.Sen bu Miray oyun ile aslında kendin çeliṣiyorsun biraz. Güzel kelimesinin karṣılığı aslında senin için avatarındaki kiṣi. Ṣimdi bu En Favori Güzel de Miray kazanırsa, En Güzel Miray demiṣ olacağız. Bu ṣekilde Güzel kelimesinin anlamı değer kaybetmiṣ olacak ve 17 senelik Fav10 tarihine kara leke gibi girecek. Yani, Güzel dediğin avatarındaki kiṣi de değer kaybetmiṣ olacak.
Senin bunları artık taktığını düşünmüyorum. Öyle demiştin.@Royal_Highness çeyreğe kadar gitmiş(onlarda hiç dikkat etmemişim)
Yarı yeterliydi
Ekli dosyayı görüntüle 133429
@Yakamoz-Asi @Bully
Sen bu Miray oyun ile aslında kendin çeliṣiyorsun biraz. Güzel kelimesinin karṣılığı aslında senin için avatarındaki kiṣi. Ṣimdi bu En Favori Güzel de Miray kazanırsa, En Güzel Miray demiṣ olacağız. Bu ṣekilde Güzel kelimesinin anlamı değer kaybetmiṣ olacak ve 17 senelik Fav10 tarihine kara leke gibi girecek. Yani, Güzel dediğin avatarındaki kiṣi de değer kaybetmiṣ olacak.
Ben iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum.O yüzden Melike ve Sinem Ökten dedim. Hatta şuan kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri ismini söylemek üzereydi ama vazgeçti. Yarışma bitsin ne yapacağımı göreceksin. Tebrik kısmında.
Bazen o damar kabarıyor ama kazanan konusunda takarımSenin bunları artık taktığını düşünmüyorum. Öyle demiştin.
Allah iyiliğini versin sesli güldürdünBenim kaç konum 6’da kaldı @Yakamoz-Asi vermedi reaksiyon diye ama söylendim mi hayır.
@Angelica sana verdi benim yarı final konumu es geçti ama dedim mi hayır. Hiç mesaj bile yazmadı o ayrı.
@HollyDemon ☾☆ zaten beni hep es geçen biri ama seni es geçmiyor.
@Royal_Highness ‘de yarı final konumu es geçti ama laf ettim mi hayır.
Ben hiç dillendirmiyorum sen gibi. Çok iyiyim
------
Belki bir ara yaparız. Bakarız duruma. Eski her şey geri gelmeye başladı zaten
@Royal_Highness beğenileri vermiş sağolsun@Royal_Highness çeyreğe kadar gitmiş(onlarda hiç dikkat etmemişim)
Yarı yeterliydi
Ekli dosyayı görüntüle 133429
@Yakamoz-Asi @Bully
Sen sanki önceden veriyordun daAllah iyiliğini versin sesli güldürdün
gerçekten de hiç dinlendirmiyorsun bu dinlendirmediğin haliyse eyvah eyvah
co-Admin olunca reaksiyona peşinde olmama gerek kalmadı demiştin diye hatırlıyorum ondan
Bir kaos var ve biz içinde değiliz 😱 Şükürler olsunAaaa kaos ama bizi kapsamadığı için bi eksiklik hissettim ama iyi bir duyguymuş sadece okumak @Bully
------
Bazen o damar kabarıyor ama kazanan konusunda takarım
Ben iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum.O yüzden Melike ve Sinem Ökten dedim. Hatta şuan kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri ismini söylemek üzereydi ama vazgeçti. Yarışma bitsin ne yapacağımı göreceksin. Tebrik kısmında.
Es geçme be.Bunda da tabii ki oy kullanmam çünkü ayiramam onları 😍
Alış alış. Kraliçe Dosi budur aslında. Yeni döneme alışmaya çalışıyor ama imkansıza yakın bir şey deniyor kendince. 😅😂Allah iyiliğini versin sesli güldürdün
gerçekten de hiç dinlendirmiyorsun bu dinlendirmediğin haliyse eyvah eyvah
co-Admin olunca reaksiyona peşinde olmama gerek kalmadı demiştin diye hatırlıyorum ondan
Es geçme be.
Oy oranımız için katılım istiyoruz
Edayı sevmiyorum. Yeterli bir sebep bence. Yoksa 1/Deniz 2/Melike ve 3/Sinem üçlüsünü geçebilecek bir güzel yok benim gözümde.Avatarındaki kiṣiye güvenmediğin için olabilir mi
Bana, onun oylanmasına tahammül edemem deme de.
Sen Güzel kelimesinin karṣılığının Miray olduğunu düșünerek bence kendi kendini yaktın. 😉
Kendi oyladığıma yakın bir mesaj olmuş. En çok o çünkü ama editledimVaay beeeee........ 🤐
Kendi oyladığıma yakın bir mesaj olmuş. En çok o çünkü ama editledim
Edayı sevmiyorum. Yeterli bir sebep bence. Yoksa 1/Deniz 2/Melike ve 3/Sinem üçlüsünü geçebilecek bir güzel yok benim gözümde.🤩🤩
Biraz kendi desteklediğime oy toplama gibi bir durum görüntüsü oldu. Kendime torpil geçemem. Anlık heyecan oldu ama hemen toparladım o görmedenBen ondan dememiṣtim de neyseedit etmen iyi olmuṣ diyelim
Biraz kendi desteklediğime oy toplama gibi bir durum görüntüsü oldu. Kendime torpil geçemem. Anlık heyecan oldu ama hemen toparladım o görmeden
Evet etmiştin diye hatırlıyorumBen ondan dememiṣtim de neyseedit etmen iyi olmuṣ diyelim
------
Ben TenTen'i hiç yönetim için önermiṣ miydim? @Dosi ettiysem, rahatsızlık için özür dilerim.
Ha onu diyorsun. Evet işte ayırım yapamam diyor ya. Zaten kendisi kanalında olan isimleri öncelikli oyladı hep. Güzellik odaklanması sanki . İkiside kendi kanalında diye kararsız kaldı. Ondan yardımcı olayım bari dedim.Yazdığın, yarıṣmanın finalinin görüntüsü gibi. Herkes farklı sebepten bir düṣünceden oy veriyor 😉 "Güzellik" son sırada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?