2025 ❗️⚡️Büyük Final ⚡️❗️ | En Favori Güzel - Eda Ece vs Miray Daner

Hangi güzel En Favori Güzel 2025 olsun?

• Eda Ece

• Miray Daner

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Ben iki kişiyi söylerken avatarımdaki kişiyi bu etkinliğin üstüne koydum.
O yüzden Melike ve Sinem Ökten dedim. Hatta şuan kim olduğunu hatırlamıyorum ama biri ismini söylemek üzereydi ama vazgeçti. Yarışma bitsin ne yapacağımı göreceksin. Tebrik kısmında.

Reactions: Yakamoz-Asi
Aaaa kaos ama bizi kapsamadığı için bi eksiklik hissettim ama iyi bir duyguymuş sadece okumak @Bully

------

Senin bunları artık taktığını düşünmüyorum. Öyle demiştin.
Bazen o damar kabarıyor ama kazanan konusunda takarım

Reactions: Bully
Allah iyiliğini versin sesli güldürdün

gerçekten de hiç dinlendirmiyorsun bu dinlendirmediğin haliyse eyvah eyvah

co-Admin olunca reaksiyona peşinde olmama gerek kalmadı demiştin diye hatırlıyorum ondan

Sen sanki önceden veriyordun da

Yok bu şaka amaçlıydı zaten ama büyük konularda istek asla eksilmez
( misal kazanan konuları ve duyuru konuları insanı mutlu ediyor verilen emeği görünür kıldığı için)

Aaaa kaos ama bizi kapsamadığı için bi eksiklik hissettim ama iyi bir duyguymuş sadece okumak @Bully

------

Bazen o damar kabarıyor ama kazanan konusunda takarım
Bir kaos var ve biz içinde değiliz 😱 Şükürler olsun

Keyifle takip ederiz artık

Reactions: Dosi

Avatarındaki kiṣiye güvenmediğin için olabilir mi

Bana, onun oylanmasına tahammül edemem deme de.

Sen Güzel kelimesinin karṣılığının Miray olduğunu düșünerek bence kendi kendini yaktın. 😉

Reactions: TenTen
Alış alış. Kraliçe Dosi budur aslında. Yeni döneme alışmaya çalışıyor ama imkansıza yakın bir şey deniyor kendince. 😅😂

Edayı sevmiyorum. Yeterli bir sebep bence. Yoksa 1/Deniz 2/Melike ve 3/Sinem üçlüsünü geçebilecek bir güzel yok benim gözümde.
🤩🤩

Kendi oyladığıma yakın bir mesaj olmuş. En çok o çünkü ama editledim

Ben ondan dememiṣtim de neyse
edit etmen iyi olmuṣ diyelim

------

Edayı sevmiyorum. Yeterli bir sebep bence. Yoksa 1/Deniz 2/Melike ve 3/Sinem üçlüsünü geçebilecek bir güzel yok benim gözümde.
🤩🤩

Ben TenTen'i hiç yönetim için önermiṣ miydim? @Dosi ettiysem, rahatsızlık için özür dilerim.

Biraz kendi desteklediğime oy toplama gibi bir durum görüntüsü oldu. Kendime torpil geçemem. Anlık heyecan oldu ama hemen toparladım o görmeden

Yazdığın, yarıṣmanın finalinin görüntüsü gibi. Herkes farklı sebepten bir düṣünceden oy veriyor 😉 "Güzellik" son sırada.

Ben ondan dememiṣtim de neyse
edit etmen iyi olmuṣ diyelim

------

Ben TenTen'i hiç yönetim için önermiṣ miydim? @Dosi ettiysem, rahatsızlık için özür dilerim.
Evet etmiştin diye hatırlıyorum
hatta sadece sen olabilir
@TenTen
------

Yazdığın, yarıṣmanın finalinin görüntüsü gibi. Herkes farklı sebepten bir düṣünceden oy veriyor 😉 "Güzellik" son sırada.
Ha onu diyorsun. Evet işte ayırım yapamam diyor ya. Zaten kendisi kanalında olan isimleri öncelikli oyladı hep. Güzellik odaklanması sanki . İkiside kendi kanalında diye kararsız kaldı. Ondan yardımcı olayım bari dedim.
Eda Ece - Cemre Baysel oyladı mı şu an aklımda değil.
Herkesin oylama kriteri farklı bu forumda. Dediğimizi destekliyor. İnsanlar izlediği yapımlardan yola çıkıyor hep