Damien Duff
Süper Favori Üye
Yoldaşların olsaydı birlikte Yasemin'i oylardınız ve Eda elenirdiHande de pek sevilmeyen bir isim aslında. Asıl o zaman Eda'yı elemesi sürpriz olmuşBu arada yoldaşlarımın eksikliği de hissediliyor. Üçümüz birlikte Hande'yi oylamışız o zaman
Bunlardan kaynaklı oy kullanmıyorum herkes’in güzellik anlayışı farklı mutlaka dönerÇizdim seni Damien Duff.
Bu da kendisinden bekleyeceğimiz bir açıklama oldu
Sen takılma üyelerin dediklerine, oyunu ver geçBunlardan kaynaklı oy kullanmıyorum herkes’in güzellik anlayışı farklı mutlaka döner
Diye düşünüyorum @Dosi @Yakamoz-Asi zaten ödevim var
Sen ödevine odaklan, önce ödev. Onu hallettikten sonra forumda takılırsın.Ödevle mi uğraşacağım oylarla mı @Bully
Yanındayım Damien Duff.Çizdim seni Damien Duff.
Yanındayım Damien Duff.
He sen bekle o açıklamayı
Bodrum İrlanda bir şeyler der konu kapanır
Ben demedim mi. Tam yazdığım gibi oldu
Bana olumsuz atmayı bırak artık.Seni de çizdim.
Biz ona forum dili olarak diss atma diyoruzBana olumsuz atmayı bırak artık.
Ben buna dikkat etmemiştim bak cidden tam yazdığın gibi oldu
Hande benim favori güzelim ama maalesef antisi çokHande de pek sevilmeyen bir isim aslında. Asıl o zaman Eda'yı elemesi sürpriz olmuşBu arada yoldaşlarımın eksikliği de hissediliyor. Üçümüz birlikte Hande'yi oylamışız o zaman
Nokta atışı olduBen buna dikkat etmemiştim bak cidden tam yazdığın gibi olduTahmin işi senden sorulur
Ödev yapıyorum dedi kızdı bize ve gittiHande benim favori güzelim ama maalesef antisi çokYinede buralara kadar ilerledi.
En az 5 oy verecek isimler vardı ama aktif olmayacakları tuttu son anda. Sonuçlar çok farklı olabilirdi
------
Nokta atışı oldu
@Yakamoz-Asi Eda Ece diyenlere harika atıyorsun ben hariç? Beni de mi çizdin 😱
Eskilerde sokak sanatından çekinip oy kullanmazdı. Şimdi @Yakamoz-Asi korkutmuş oldu onuÖdev yapıyorum dedi kızdı bize ve gitti
Bir an kalbime iniyorduTelafi için çifte harika attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?