2024 ❗️⚡️Büyük Final⚡️❗️ | Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan ⚔️ Pinhani - Dünyadan Uzak

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    38
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dosi

Konu Sahibi
Co-Admin
Reaksiyon puanı
116,911
Puanı
1,060

En Favori Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’da sıra Büyük Final’de. 2020’den bu yana klipsiz yayınlanmış olan en çok dinlenen şarkıları oyladığımız bu etkinliğe oylarınızı bekliyoruz.

Hangi Şarkı Hit Olmuş Klipsiz Şarkılar’ın Kazananı Olsun?

Mabel Matiz ft. Mert Demir - Antidepresan

Pinhani - Dünyadan Uzak

@Bully ,@Dosi , @MasacRE , @Angelica , @Zeyno , @Aserat , @12.Adam , @mesmeso , , @The_Erinch , @emreemreu , @serhatt , @mrt-06 , @bazinga , @BARON疼痛 , @batuhankaralar, @Emre Ozansoy, @Billy Kane , @Doğan, @dreamy , @Felon , @Gizmen , @Hazem, @Hobbit , @kerem , @Sherlock , @offensive, @ömer karataş , @ozmoturk, @phoebebuffay , @Mehmet Can , @Polat Şaşmaz, @Damien Duff , @-potterhead- , @S.G.A.T. , @STAR , @soo , @tolgab , @Turkuazz, @xemrexxx , @NES , @RüzgarGülü , @AhmetBayram , @cokiyitvci , @fredbalotellifanny , @BesaleT @Royal_Highness , @tekin , @Alemdar , @MEnes , @Maskeli Fedai , @Mr.At , @EmreCan , @HollyDemon ☾☆ , @hasanca , @ahmetbey , @BerzzAnn

Ateşe Düştüm.

Dünyadan Uzak sevdiğim bir şarkı ama nasıl finale kaldı. :A Ali Cabbar yada Can Dostum kesinlikle finalist olmalıydı.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Aman sakın; geçen yapmıṣsınız bizim Mert Demir final hayali suya düṣtü :A
Sorma ne anketti o. 10 defa el değiştirdi zirvedeki isim :A tam @Alemdar ve @mrt-06 Ateşe Düştüm oyladı 1 oy öne geçti dedik tamam artık bitti.
Sonra @Turkuazz birden gecenin köründe belirdi eşitliği sağladı ve ben @serhatt ’ı etiket ettim eşitlik bozulsun diye ama hemen akabininde @fredbalotellifanny oy kullanıp Pinhani’yi zirveye taşıdı. Bende mesajımı sildim. (bu kez erkenden oy kullanmış :Z )
Aslında @serhatt oylama bitmeden uğramış foruma ama sadece bir mesaj yazıp kaçmış. Görmezdi yinede. Acaba görse tercihi ne olurdu:A

Sorma ne anketti o. 10 defa el değiştirdi zirvedeki isim :A tam @Alemdar ve @mrt-06 Ateşe Düştüm oyladı 1 oy öne geçti dedik tamam artık bitti.
Sonra @Turkuazz birden gecenin köründe belirdi eşitliği sağladı ve ben @serhatt ’ı etiket ettim eşitlik bozulsun diye ama hemen akabininde @fredbalotellifanny oy kullanıp Pinhani’yi zirveye taşıdı. Bende mesajımı sildim. (bu kez erkenden oy kullanmış :Z )
Aslında @serhatt oylama bitmeden uğramış foruma ama sadece bir mesaj yazıp kaçmış. Görmezdi yinede. Acaba görse tercihi ne olurdu:A

Vay anasına ya. Anket kapanmadan 20 dk. önce girip bakmıṣtım. Ama o saatte oy gelmezdi zaten. Geçmiṣ olsun. Bakalım favori kazanacakmı. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Vay anasına ya. Anket kapanmadan 20 dk. önce girip bakmıṣtım. Ama o saatte oy gelmezdi zaten. Geçmiṣ olsun. Bakalım favori kazanacakmı. :A
Böyle sürprizleri seviyorum. İyi bari finalde açık ara yapacağını düşünenler olmuştur ama heyecan bir an eksilmiyor :A
O değilde, Aralık ayının enleri ile ilgileniyorum şu an. Bir üye inanılmaz bir sayı tutturmuş ve sadece bir kaç mesaj farkla zirvenin sahibi olmuş :A

@serhatt bu tur mutlaka hemen oyla. Biz finalde eşitliği bozma derdine girmiyoruz. İki kazann olmasında sakınca yok :Z

Böyle sürprizleri seviyorum. İyi bari finalde açık ara yapacağını düşünenler olmuştur ama heyecan bir an eksilmiyor :A
O değilde, Aralık ayının enleri ile ilgileniyorum şu an. Bir üye inanılmaz bir sayı tutturmuş ve sadece bir kaç mesaj farkla zirvenin sahibi olmuş :A

@serhatt bu tur mutlaka hemen oyla. Biz finalde eşitliği bozma derdine girmiyoruz. İki kazann olmasında sakınca yok :Z

Sen seversin çekiṣme. Hit getirir. :A

En'leri bekliyoruz. :Z merak içindeyim ṣuan bir heyecan bastı. :A ama bir tahminim var. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Sen seversin çekiṣme. Hit getirir. :A

En'leri bekliyoruz. :Z merak içindeyim ṣuan bir heyecan bastı. :A ama bir tahminim var. :A
Yani, finalde neden olmasın :A
Fırlat tahminini :A
Şarjım 5 kalmış. Ben bir iki saat sonra açayım en iyisi. Bu konunun tazeliği azıcık azalsın önce :A daha @Bully damlamadı foruma :A
Evde çok işim yok ama yemek yiyip ortalığı toparlayayım. Kafam rahat olsun konu açınca :A

Yani, finalde neden olmasın :A
Fırlat tahminini :A
Şarjım 5 kalmış. Ben bir iki saat sonra açayım en iyisi. Bu konunun tazeliği azıcık azalsın önce :A daha @Bully damlamadı foruma :A
Evde çok işim yok ama yemek yiyip ortalığı toparlayayım. Kafam rahat olsun konu açınca :A
11 saat uyudum. Ben uyurken Mert Demir öndeydi, şimdi bu konudayım ve finalde Pinhani var :A

11 saat uyudum. Ben uyurken Mert Demir öndeydi, şimdi bu konudayım ve finalde Pinhani var :A
Ayrıntılar üstte :A
Çok değişik bir oylama oldu :A
Bir ara Mert Demir Ateşe Düştüm 6 oy öndeydi ama sonuç inanılmaz :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...