Evet erken oy atmanın böyle bir avantajı var doğruGözlerime inanamıyorum Uyku Beyler ilk günden oylamışlar@Dosi
İyi oldu işte oylama heyecanının tamamına ortak olursun bu sefer![]()
Orasına bakarızAynı jet hızını Pazar gününde bekleriz
Anlamadım?
Evet erken oy atmanın böyle bir avantajı var doğruGözlerime inanamıyorum Uyku Beyler ilk günden oylamışlar@Dosi
Orasına bakarızAynı jet hızını Pazar gününde bekleriz
Anlamadım?
İlk günden konuyu görde. Anket oylamasını son dakikaya mı bırakıyorsun. Ne yaparsan yapEvet erken oy atmanın böyle bir avantajı var doğru
Orasına bakarız![]()
Foruma girersem konuyu görürüm ya alt tarafı 2 tane konu olacak zatenİlk günden konuyu görde. Anket oylamasını son dakikaya mı bırakıyorsun. Ne yaparsan yap![]()
Uykucu demiyelim de ona başka bir şey diyelim.Gözlerime inanamıyorum Uyku Beyler ilk günden oylamışlar@Dosi
Yakıtı bitti.Aynı jet hızını Pazar gününde bekleriz
Anlamadım?
Buradaki bir oy oranı diğer gruptaki oy oranlarının totali kadarOy kullanmak isteyenler için up.
Buradaki bir oy oranı birinci belli ikinci kim diyor adetaBuradaki bir oy oranı diğer gruptaki oy oranlarının totali kadar![]()
Buradaki bir oy oranı diğer gruptaki oy oranlarının totali kadar![]()
Buradaki bir oy oranı birinci belli ikinci kim diyor adeta![]()
Zaten onu demek istemiştim ben de alıntıladığın yorumdaBuradaki birinci bence yarıṣmayı alır![]()
Yani haksız rekabet bu şarkı aslındaEtkinlik bahane birinci ṣahane yani vay vay vay plan iyiymiṣ@Dosi
Yani haksız rekabet bu şarkı aslındaAma zaferi de sonuna kadar hak ediyor
Ferit ve Seyran ilk kez öpüşürler, Yalı Çapkını'nın reyting rekoru kırılır ve bu şarkı çalar...
Ketenpereye geldik.Buradaki bir oy oranı diğer gruptaki oy oranlarının totali kadar![]()
Buradaki bir oy oranı birinci belli ikinci kim diyor adeta![]()
Bu etkinlikte herşey mümkün, manyak parçalar var.Buradaki birinci bence yarıṣmayı alır![]()
Etkinlik bahane birinci ṣahane yani vay vay vay plan iyiymiṣ@Dosi
Adam zihninden sahne bile oluşturmuş. Vay çatısına…Yani haksız rekabet bu şarkı aslındaAma zaferi de sonuna kadar hak ediyor
Ferit ve Seyran ilk kez öpüşürler, Yalı Çapkını'nın reyting rekoru kırılır ve bu şarkı çalar...
Büyük planı öğrenmiş olduk, vay vay vay.Kesinlikle haksız rekabet.aynen birinci olsun
Valla o havalimanı sahnesinde bu ṣarkı harbi cuk oturmuṣtu.![]()
Erken konuşmayı sevmem. Balkon konuşmasında detayları yazarımEtkinlik bahane birinci ṣahane yani vay vay vay plan iyiymiṣ@Dosi
Balkon olmaz,çatıya çık.Erken konuşmayı sevmem. Balkon konuşmasında detayları yazarım![]()
Çatıdan düşme korkum olurBalkon olmaz,çatıya çık.Özgün ol, taklitçi olma.