S.G.A.T.
Favori Üye
3 senedir sezonun ilk maçlarında ne oynadığımız belli değil. Bir kere de hazır girelim şu sezona.
Aynen çok kötü oldu en son hakeme niye kırmızı gösterdiniz diye itiraz ediyorduİlginç anlara şahit olduk. İlk kez bir GS maçını baştan sona izledim ve kavga gördük
Öncelikle ikinci penaltı doğru fakat kırmızı kart ağır oldu. GS ve fenerli kişiler olarak herkes aynı fikirdeydi izlediğimizde.
Gel gelelim aynı takımdan 2 kişinin kavgasına. Rezil bir durum. Fatih Terim içince kötü oldu. Utanç bir mevzu oldu bu.
Come to Beşiktaş yazıyoruz ya sizde karar verim bir slogan herkes yazsın çok fazla yorum olurLinç başlamış şimdilik 3.6k yorum, sabaha dek beş haneyi görür
https://twitter.com/x/status/1427281206698258433
Yukarda galiba @mesmeso 'da neye itiraz etti diye sormuştu. Üstten baktım yorumlaraAynen çok kötü oldu en son hakeme niye kırmızı gösterdiniz diye itiraz ediyordu
Oldu ben de kırmızı görmesin diye çıkarayım adamıYukarda galiba @mesmeso 'da neye itiraz etti diye sormuştu. Üstten baktım yorumlara
Evet orda sanki 'niye kırmızı kart gösterdin, ben zaten oyuncu değişikliği yapıp çıkaracaktım' dedi sankiben öyle anladım hareketinden.
Sen izledin mi orayıOldu ben de kırmızı görmesin diye çıkarayım adamı
Ben pozisyonu gördüm sadece internetten maça bakmadımSen izledin mi orayıel hareketi yapmıştı değiştirecektim der gibi
Baştan sona izledim. İsteksizdim ama kavgayı canlı görmek iyi oldu fikir sahibi olmak içinBen pozisyonu gördüm sadece internetten maça bakmadım
O penaltı olmasa maç maç 0-0 giderdi @Dosi galatsaray kırmızı görür dedim böyle kırmızı beklemiyordum maçt silah görürsek şaşmamBaştan sona izledim. İsteksizdim ama kavgayı canlı görmek iyi oldu fikir sahibi olmak için
İlk penaltı yanlış karardı.O penaltı olmasa maç maç 0-0 giderdi @Dosi galatsaray kırmızı görür dedim böyle kırmızı beklemiyordum maçt silah görürsek şaşmam
Giresun neden kırmızı gördü o planda yoktuİlk penaltı yanlış karardı.
Evet, o da yanlış bir karar oldu.Giresun neden kırmızı gördü o planda yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?