⚪🟢 Giresunspor 0-2 Galatasaray 🟡🔴| Süper Lig 21-22 Sezonu - 1. Hafta Maçı

Reactions: Gerekli24
O tweeti göndermeseydin eğer, ilân edilmezdin.

------

Burak Yılmaz'ın taraftarlığa bürünmüş hali.
------

Kırmızı görmeseydi keşke eğlendiriyordu beni.

Hakem ağır karar verdi be. Son adam olsaydı neyse de etrafında başka adamlarda vardı.
Bilmiyorum izlemedim izleyince yorum yapabilirim ama genel olarak bu ağır oluyor zaten ama kesin ikisi verilmez diye de bir durum yok diye biliyorum.

Reactions: mesmeso and Araf
------

Bilmiyorum izlemedim izleyince yorum yapabilirim ama genel olarak bu ağır oluyor zaten ama kesin ikisi verilmez diye de bir durum yok diye biliyorum.
Bir tek Fenerbahçe için ölemedi, bir tek Fenerbahçe'de iyi oynayamadı.

------

Hıncal Uluç iyi bilir bu işleri, kendisine kulak vermek lazım.
Yıllardır hepsi Fenerbahçe'yi şampiyon yaparak algı yapmaya çalıştı ama hiçbiri de yapamadı. Hep bir takım araya girip şampiyon oldu; yani ya Galatasaray oldu, ya Beşiktaş ya da Başakşehir. 2013-14 sezonundan beri hiç şampiyon olamıyoruz. Ne hikmetse hep şampiyon yapıyorlar bizi.

Bu sitede böyle yazıyor bilmem hâlâ geçerli mi @mesmeso

Reactions: mesmeso
Takımda iç savaş çıktı tam Galatasaray’a yakışacak türden olay 🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️

Marcao ne biçim adamsın ulan? Kendi takım arkadaşına tekme tokat girmek nedir? Kırmızıyı da hak etti kadro dışı bırakılmayı da. En az birkaç hafta kadro dışı bırakılmalı, mümkünse uygun bir fiyata satılmalı.

Soyunma odasında kavga edersiniz anlaşılır da sahanın içinde kavga edip kırmızı gördüğün an bitmiştir o takımla olan bağın. Kendi taraftarın tarafından lince hazır ol...

Marcao sana büyük kinlendim birader. Niye vuruyorsun lan çocuğa? Şunu direkt kovsunlar takımdan.

Terim neye itiraz etti onu merak ediyorum.

Bu nasıl olaydır bir daha uzun süre rastlamayız herhalde

Reactions: Tolstoyevski
Bu nasıl olaydır bir daha uzun süre rastlamayız herhalde
Gol yersek şuradan çok net maç döner, takımın morali feci bozuldu Marcao yüzünden... Marcao özürlerden özür hazırlasın çünkü onu hiç mi hiç iyi günler beklemiyor taraftar ve takım açısından. Takım arkadaşları da gerekli tepkiyi gösterecektir.

Kerem’e bu yaptığı çok büyük karaktersizlik. Profesyonelliği bir kenara bırakalım, insanlık dışı.

Ya adam ne yaparsa yapsın niye sahada dalıyor. O kadar sinirlenmelik bir sebebin bile soyunma odasında atışırsın. Bunun affı yoktur benim gözümde. Özür dilese bile. Özellikle maç dönerse kesinlikle affedilmez.

Reactions: Tolstoyevski
Kadro dışı net bırakılmalı ve bırakılacaktır zaten, Melo - Rierra olayından bile daha büyük bir olay bu çünkü orada soyunma odası antrenman vb. saha dışı bir olaydı, illa ki takım içi öyle kavgalar olur. Ama maç esnadında takım arkadaşına tekme tokat dalıp takımı 10 kişi bırakmak, görülmemiş bir rezillik.

Zaten TFF en az 4-5 maç ceza verecektir. Süresiz olarak da kadro dışı bırakılmalı. Belhanda iki söz söyledi diye sözleşmesi feshedilmişken bunun da sözleşmesini feshederlerse bir şey demem ama kadro dışı kalır ve hatasının farkına varır özür dilerse de sözleşmesi fesihi ekonomik açıdan gereksiz bir durum olabilir kontratı gereği. Onun yerine 3-5 neyse bakılmadan satılması tarafındayım.

Reactions: Gerekli24
Marcao'nun nasıl bir oyuncu olduğu zaten takım tarafından bilinen bir şeydi, keşke satılsaydı da böyle bir manzaraya şahit olmasaydık.