2024 ⚡️ ⚡️ Büyük Final ⚡️⚡️ | En Favori Üye 2024 | Bully ⚔️ Yakamoz-Asi

Hangi Üye En Favori Üye Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi hadiii kimbilir ne işgenceler ile tehdit ettin 🤣😄🤣 @xemrexxx

Reactions: xemrexxx
Reactions: RüzgarGülü
Daha ne istiyon şampiyon olmuşsun 😱
Şampiyon olduğunda daha ilk turlarda bile oy vermeyip her tur es geçenleri görmezden mi geleyim

Seni oylamayarak intikamımı almıştım en son zaten
korkma, alacağım max intikam bu
o da seni sevdiğim için. Başkaları için aynısını diyemem

Reactions: xemrexxx
Ay be korkucam zamanında ne co adminler gördüm ben

Reactions: Dosi
@Yakamoz-Asi

Aynı masada ayran içtiklerimizi bırakmayız biz...oyumu sana verdimmm.. Sen bir kaçırdığın ayranları gözden geçir 😎😎😎

@RüzgarGülü
Aynen öyle ölmek var dönmek yok

Tüm ayranlar senin olsun abi. Teṣekkür ederim.

@RüzgarGülü ve @Royal_Highness 'e en fazla ṣalgam veririm bundan sonra, acılı tabi.
Şalgam da severiz biz önemli olan beraber ictiklerimiz

Onların şifrelerini eke geçirip kendi girip oy vermiş olabilir @Angelica araştırsın

(düşük IQ lılar için şaka yukarıdaki cümle )
Aydınlatma için sağol gerçek sandım bir an

Seni çok seven ve Hürremin yerine koyan etiketsever arkadaṣımız da oy verirse senden mutlusu yok.

Hadi hadiii kimbilir ne işgenceler ile tehdit ettin 🤣😄🤣 @xemrexxx
@xemrexxx ’e en fazla etiketlerine reaksiyon bırakmayacağım tehditi yapıyorum. offensive’yi tehdit edecek bir açığı yok

Ay be korkucam zamanında ne co adminler gördüm ben
Yalnız o co adminler ile bu co-admin aynı değil. Ne yetki olarak, nede kişilik olarak

Reactions: RüzgarGülü
@offensive karşı nasıl kozun yok ona de ki “kızılcık şerbeti ve yalı çapkını yorumu yapman yasak ,silerim mesajlarını “ diye nasıl yola gelir

İsmi lazım değil marul 🥬 kafa denizi @Yakamoz-Asi nin çok iyi bir dostu co admin yerden yere Vuruyordu, o kadar kötü olamaz
ya da başka bir tanesi “lan” yazana ağır hakaret cezası veriyordu sen daha yaratıcı olamazsın o yüzden içim rahat

Ben Emrenin hiç bir etiketini es geçmiyorum çok fazla olsa da. Hatta bazen etiket etmese bile buluyorum. Ama kendisi hala kendisini kaale almayanlara oy vermeyi düṣünüyor daha ne diyeyim.

Reactions: Dosi
O zaman itiraf ediyorum. @offensive ‘ye bir ara kafana terlik fırlatırım demiştim. Belkide ondan oylarını eksik etmedi

Yahu ben yapmadığım şeyler için bile suçlanıyorum. O tarz şeylere ceza kessem o o o

Biz ayrancı mıydık, en son amerikan Jack arkadaṣımız vardı masada sanki.
Chivas 🌹 Jack de güzel tabiki

Amannnn mezar kazıp duruyorsun sende eskiler eskiden eskidi geçmiş geçmiş mi yoksa geçememiş mi boşver

Bilemezsin, belki de soğuk intikam için yönetime dönüp çatır çatır ceza dağıtmaya döneceğim bu oylama sonucunda.
@Dosi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...