2024 ⚡️ ⚡️ Büyük Final ⚡️⚡️ | En Favori Üye 2024 | Bully ⚔️ Yakamoz-Asi

Hangi Üye En Favori Üye Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ifade şeklin sıkıntıydı ama o final konusunda ne kaoslar dönmüştü

Birileri nöbet tutup her geriye düştüğümde sevinç mesajları yazıyor, bir diğeri ise saçma mesajlar yazmıştı.
O zafer sonrası kayıplara karıştı bazıları

Onlara bile ban vermediysem sana hayli hayli ban vermem

Konudaki yorumlardan anladığım sonuçtan sonra bu video cuk oturur

Ömer…

Değerli dostum ve abim, seninle finale kaldığım için çok mutluyum. 2 sene üst üste finale kalman forum tarafından ne kadar sevildiğini gösteriyor zaten. Dostluk kazanacak

Konudaki yorumlardan anladığım sonuçtan sonra bu video cuk oturur

Abi 10 yıl sonra bu yıl olman güzel olurdu. Ancak @Bully finalist olmuş ama kazanan olmamış hiç. Bu oylamada rakibin o olmasaydı kazanan sendin açık ara. Ve açıkçası çok güzel olurdu 10 yılda bir gelen en favori üye mucizesi derdik sana

Tekrardan özür dilerim kırıldıysan.

Ben iṣin goygoyundayım ne özrü yahu.

Ben zaten ilk turdan dedim Kaan kazanacak diye.

------

Ömer…

Değerli dostum ve abim, seninle finale kaldığım için çok mutluyum. 2 sene üst üste finale kalman forum tarafından ne kadar sevildiğini gösteriyor zaten. Dostluk kazanacak

O gurur bana ait. Geçen sene @Dosi ile, bu sene de bir baṣka dostumla finaldeyim. Dostluk çoktan kazandı, sadece mührü vuruyoruz.

Ben her sene iyi anlaştığım isimler ile finale çıkmıştım. Öyle oluncada tatlı heyecan oluyor

Oradaki ifadem oradaki insanlara idi, kızım sana diyorum gelinim sen anla misali. Benim foruma dönmemde en büyük etkenlerden biri sensin, aktif olmamın en büyük sebebi @RüzgarGülü .
Amacım orda sana laf etmek değil, dönen şeylere eleştirel mizah yapmaktı. Olayı o gün sana şikayet ederek yanlışlıklara yol açan o kişi bilmiyorum ama yargısız infaza kurban gittim.

Ve hala o günün soğukluğu üstümde, hiç çıkmıyor. Aramıza soğukluk girdi resmen dörrvägg( kapı duvar) oldu. Neyse, hayırlısı.

Aaaa ne soğukluğu 😱
Sen çok alıngan davranıp kaçtıysan o ayrı

Aman eski eskide kaldı. Bir daha aralar verme sakın. Daha senide Süper Favori Üye yapacağız

Reactions: Dosi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...