2024 ⚡️ ⚡️ Büyük Final ⚡️⚡️ | En Favori Üye 2024 | Bully ⚔️ Yakamoz-Asi

Hangi Üye En Favori Üye Kazananı Olsun?

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle iki üyenin de hak ettiğini belirterek başlayayım. Ben @Bully dedim, burada sohbetimin en eskiye dayandığı üyelerden biridir ve değer verdiğim bir abimdir. Başarılar dilerim.
Teşekkür ederim İsmail’im

Reactions: dreamy
@Dosi bence iptal et oylamayı gereksiz bir final
Öyle mi. kimler olsa memnun kalırdın?

Oyunu kullanacaksan kullan be. Bir etki etmeyecektir ama en azından kime daha az gıcıksın anlarız

Bir önceki tur oylarından mı yola çıkacaksın yoksa rakipler değişince kriter değişiyor mu görelim

------

@TenTen sende yazı tura çekerek ver bi oy. Maksat oy oranımız yüksek olsun

Reactions: TenTen and xemrexxx
@Bully uzun zamandır foruma katkı sağlayan bir üyeymiş bu zamana kadar hiç kazanmaması enteresan.
Bazı talihsizlikler yaşadım. Bazen daha güçlü rakiplerim oldu, bazen de foruma ara vermek durumunda kaldığım için daha önce hiç kazanamamış oldum.

Reactions: BARON疼痛
@Bully uzun zamandır foruma katkı sağlayan bir üyeymiş bu zamana kadar hiç kazanmaması enteresan.
Eskiden bu oylamalar çok kaotik geçermiş. Bundan ben bile yararlandım. Güzel ilerlerken ilk senelerimde yoluma taş koyulmuş
belkide ilk zaferimi daha forumda yeni üyeyken alacaktım.
Bully’nin zamanında da olmuş bir şeyler. Biraz zamanda yolculuk yaptım okudum eski mesajları

Şu an spoi vs Katı davranmamın sebebi anketlere gölge düşmemesi. Geçen senede oldu bir şeyler ama çözdük

Bully ayrıca 2016’da final görmüştü ama rakibi bir kaç ay öncesinde vefat eden bir forum üyesiydi. Üyeler bundan dolayı oylamada onu tercih etmişlerdi haliyle.
Kendisini tanımıyorum Allah rahmet eylesin.
2019 senesinde de Doğu arkadaşımız vefat etmişti. O sene yöneticiler durgun dönemdeydi etkinlik yapılmamıştı. Ben 1 sene sonrası yönetime girdim ve ortak karar ile 2019 üyesi Doğu olarak seçtik. Bundan dolayı o seneye ait anketler yok.
2016 senesinde de öyle bir şey yapılabilirdi.

Eğer @Bully 2020 senesinde ara vermemiş olsaydı belki kazanırdı. Nasip banaymış o sene. Bu sene oylamada ben olmuş olsaydım eminim finalin rengi yine değişmemiş olurdu. En azından kazanan isim aynı olurdu. Doğru zamanda kendimi men etmişim

Admin bitir oylamayi bitir, 1 saatte dünya gelse degismez

Reactions: 12.Adam and Dosi
Admin bitir oylamayi bitir, 1 saatte dünya gelse degismez
Acelemiz yok
Bully daha iştedir.
Bende belki yine çıkarım. Bugün bana dinlenme haram oldu resmen
bir sürü işimi hallettim en azından.
Artık bir kaç saat sonrası kendime vakit ayırmaya başlarım

Hem daha @xemrexxx oy kullanacak. Kapanışı yapsın

Diğer tüm tur oy verip bu tur es geçen @TenTen @bazinga ve @Zeyno ‘yu kınıyorum
ikiniz onlar için eşitsiniz galiba. Ondan çekimser kalıyor olabilirler

Valla @xemrexxx cok naz yapti bir kullanamadi o yüzden beklemiyorum oy kullanmasini. @TenTen kullanmayacagim dedi, @bazinga ikimizide sever sayar cekimser kalmistir. @Zeyno vakit bulamamistir belki de. Bilemeyiz.
Ama sonucta birkac oydan bahsediyoruz.

Aklimda birkac üye daha var önceki turlarda kullanan ama simdi kullanmayan. Ne yapalim, canlari sagolsun.

Çok iyi bir açıklama olmuş
Harika bir özet geçmişsin

2020’yi ben gitmeseydim de sen kazanırdın bence

Ben daha işteyim 2 saat sonra falan açılsın konu

@The_Erinch ‘in deyimi ile 2 saniyecik falan

xemrexxx ikilinizide beğenmiyor ondan

------

Çok iyi bir açıklama olmuş
Harika bir özet geçmişsin

2020’yi ben gitmeseydim de sen kazanırdın bence

Ben daha işteyim 2 saat sonra falan açılsın konu
Yani zamanı kısaltmasaymışız olurmuş

Neyse bakarız duruma

@The_Erinch ‘in deyimi ile 2 saniyecik falan

xemrexxx ikilinizide beğenmiyor ondan

------

Yani zamanı kısaltmasaymışız olurmuş

Neyse bakarız duruma
Niye kısalttın sana diyorum ya hep ben akşam 7'den müsait oluyorum

Anında konuda olmak isterim ama etkinlik sahibinin de işine karışmam

Skoru göremiyorum ama oldukça çekişmeli geçeceğine eminim. Konuşmalardan öyle anlaşılıyor.
Bu nasıl bir analiz yeteneğidir böyle. Maç konusunda kendinde övünmekte haklısın.
Şöyle mesajlara bakınca oylarını açıklayan isimler bi o bi diğerini oylamıştı. İnsan sonucu görmeden net anlıyor.

@Yakamoz-Asi yi her turda destekledim ta ki finale kadar. Karşısında @Bully olmasaydı yine oyum kendisinden yana olurdu. Hem hiç şampiyonluğunun olmaması hem de foruma dönüp fırtınalar estirmesi ile artık olarak çok çok sevmem sebebiyle oyum @Bully e gitti. (Yakamoz bunağı seni de seviyorum yanlış anlaşılmasın.
)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...