Tebrikler, hediyelerin yolda.
Tebrikler, hediyelerin yolda.
Mert'in cıbıldak hali yok diye mi hallerin.Bu ne be konuda fazla civildaklar var. ben sevmiyorum böyle@serhatt
Haha yok be ben cidden sevmiyorum böyle ezelden beriMert'in cıbıldak hali yok diye mi hallerin.![]()
![]()
E yaz geldi, hararet yaptı bunlara.Haha yok be ben cidden sevmiyorum böyle ezelden beri![]()
şimdi ortalık cibildaklarla doldu
![]()
Sen beni kalpten mi götürcen be 😱Üç yetmez, dört olsun dedim. Sonuncu hediyeni de gör.![]()
Beni kendiniz gibi sanmayın beE yaz geldi, hararet yaptı bunlara.@serhatt
Ben seviyorumBu ne be konuda fazla civildaklar var. ben sevmiyorum böyle@serhatt
Bunlara yaz kış fark etmiyor.Beni kendiniz gibi sanmayın be
Bize yaz daha gelmez bir süresoğuk ülke burası
![]()
Beğendin mi.Sen beni kalpten mi götürcen be 😱
Ender hediye ettim herkes öyle gelsin diye ama elde patladı planımBen seviyorum![]()
Ne demek bayıldım beeeeeBeğendin mi.![]()
onun yeri ayrıEnder hediye ettim herkes öyle gelsin diye ama elde patladı planım![]()
Bu laf ile ilgili bir görsel vardı. @xemrexxx nin arşivi geniş. onda vardır illa. o görsel geldi aklımaÜstüne alınan alınsın, ben ortaya attım.![]()
![]()
Onun arşivinde her şey vardır, mendebur şey.Bu laf ile ilgili bir görsel vardı. @xemrexxx nin arşivi geniş. onda vardır illa. o görsel geldi aklıma![]()
Bu laf ile ilgili bir görsel vardı. @xemrexxx nin arşivi geniş. onda vardır illa. o görsel geldi aklıma![]()
Dilber halamın meşhur sözüOnun arşivinde her şey vardır, mendebur şey.![]()
![]()
İyiymiş.Dilber halamın meşhur sözüEkli dosyayı görüntüle 81165