♡ ♡ Anneler Günü Kutlu Olsun! ♡ ♡

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,774
Puanı
1,061
13150031_973507672745836_2000276348_n.jpg

emoji307.png

''Yemek koyuIurken, ‘bu kadar yeter’ dedikten sonra mutIaka bir kaşık daha yemek koyan kişiye ‘anne’ denir. Ve o her şeye değerdir.

Annelerimizin, anne adaylarımızın ve forumda bayan üyelerin ( @Çiğdem- @vadikızı @gizem ak @dosimosi @Tzira @dizi kolik @Nisa @Almila @*Dream* ) ve tüm bayanların anneler günü kutlu olsun!
emoji307.png
emoji307.png
emoji307.png
emoji253.png
emoji253.png
emoji253.png
emoji257.png
emoji257.png
emoji257.png

Başta şehit annelerimiz olmak üzere, karşılıksız ve sınırsız sevgisi ile bizleri yetiştiren bütün annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.

Başta kendi Annem olmak üzere tüm Annelerin Annler günü kutlu olsun.

Tesekkurler. Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun. Bir gunluk degil her gunluk olsun.
Annelik kolay degil. Anne olmak fedakarlik sabir gerektirir. Bazi seylerden ödun vermek demektir.
9 ay o cani karninda tasiyorsun ama sonra bir ömur sirtinla tasiyorsun. Evladin 1 yasindada olsa 40 yasindada olsa gözunde hep aynidir. Bazen sitem ederiz kardesimi benden daha cok seviyorsun vs vs ama onlarin dedigi gibi bes parmagindan hangisi kesilse hepsinin acisi aynidir.
Annelerimiz hayatta oldugu surece hic kirmayalim of dedirtmeyelim.
Engelli cocuklari annelere sabir diliyorum.
Allah evlat hasreti cekenlere evlat nasip etsin ve kucuk bebeklere kiyanlarda belasini bulsun

hiç yarına bırakmadan dün gece hemen hediyesini verdim ve canım anneciğimin anneler gününü kutladım benim sevgim ona en büyük hediye zaten:love1::love1:

çok teşekkürler @Harunnn60 allah bizede nasip eder o günleri inş :bhr::bhr::bhr:

böyle günleri hiç sevmem ama anne söz konusu olunca işler değişiyor yine batıdan devşirme bir gün ama olsun :D
bu dünyada bizi karşılıksız seven kendinden çok bizi düşünen tek varlık annelerimizdir bunu sakın unutmayın. üsttede yazmışlar başta şehit annelerimize sabır diliyorum bir gün değil her gün onlar bizim baş tacımız herşeyimiz
ibonun bir şarkısında der ya; ağlarsa anam ağlar ardımdan gerisi hikaye

hiç yarına bırakmadan dün gece hemen hediyesini verdim ve canım anneciğimin anneler gününü kutladım benim sevgim ona en büyük hediye zaten:love1::love1:

çok teşekkürler @Harunnn60 allah bizede nasip eder o günleri inş :bhr::bhr::bhr:
Gecen gün bir kedi gördüm. Doğum yapmış yeni. Yavrularını besliyor. Yavrularıda bizim apartmanın bodrum katında. Iste yavrularını beslemek icin yemek filan toplamis böyle onlara götürüyordu. Bende kapıyi açtım götürsün diye. :D sonra yemek parçalarını düşürdü korkudan. Bende ayağımla ona doğru iteledim alsın diye. Oda aldı götürdü. Yani o zaman anladım ki annelik cok kutsal bir sey. :)

Gecen gün bir kedi gördüm. Doğum yapmış yeni. Yavrularını besliyor. Yavrularıda bizim apartmanın bodrum katında. Iste yavrularını beslemek icin yemek filan toplamis böyle onlara götürüyordu. Bende kapıyi açtım götürsün diye. :D sonra yemek parçalarını düşürdü korkudan. Bende ayağımla ona doğru iteledim alsın diye. Oda aldı götürdü. Yani o zaman anladım ki annelik cok kutsal bir sey. :)
ayy kıyamam vlla :love1::love1::love1:

köydeyken bizim balkondada çok oluyordu kediler 1 tne beslemeye başlamıştım anne oldu sonra yavrularıda büyüyüp anne olmuştu annane kedi anne kedi yavru ekdiler baba kedi falan aile olmuştular :F:F:F kediler büyüyene kadar yavrularını yalayıp seviyor:bhr:

FB_IMG_1431347172171.jpg

Böyle günleri fazla takmam ama geleneği bozmayalım :A Tüm annelerin Anneler Günü kutlu olsun. Ama annelerimizi bir gün değil her gün sevmeli, saymalıyız. Yılın bir gününe özel yapmacık tavırlar gösterip aylardır annesini aramayan adamlar bugün sevgi pıtırcığı oluyor :) Bir gün değil her gün Anneler Günü :)