♡♡ Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun ♡♡

Ahmed

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
16,044
Puanı
1,060
Valentines-Day-Background-Wallpaper0.jpg

❤​

Bugün tüm dünyada Sevgililer Günü kutlanıyor.

Kökeni, Roma Katolik Kilisesi'nin inanışına dayanan bu gün, Valentine ismindeki bir din adamının adına ilan edilen bir bayram günü olarak ortaya çıkmıştır.

Günümüzde ise 14 Şubat Sevgililer günü olarak kutlanıyor.

Kalbinde aşkı hisseden herkesin Sevgililer günü kutlu olsun. ❤​

note
: Gereksiz bir gün, sırf hediyelerin alınması için kutlanıyor gibi yorumlar gelir kesin.

bu yılda yalnız giriyorum ve gayette mutluyum vlla erkek dırdırı çekilmez:A:A:A

Bir sevgilim olmadığı için şuan için önemli olmayan bir gün. Ama bugün Sılamın konseri olduğu için sempatim arttı. Kutlu olsun sevgiler gününü kutlayan arkadaşlara. :A

son derece boş gereksiz saçma birşey bizim millet zaten meraklıdır böyle saçmalıklara
bu günüde sevmem böyle saçmalıkları kutlayanı da sevmem

Konuda yazdığımı copy paste yapıp paylaşmak falan, duygulandirdi. :')
Ne kadar espritüel bi haraket. :')

Zaten ben doğum günü olsun, yılbaşı olsun, sevgililer günü vs. vs. günlerde sevdiğimiz insanları küçük sürprizlerle mutlu etmeyin çok güzel birsey olduğuna inaniyorum. Ki bunun altında küçük hesaplar yapıp hediyelerin parası şöyle böyle gibi düşünen insanları doğru bulmuyorum. Tabii ki bazıları hediye falan işini abartabilir ama genel olarak çok özel günler. En azından yılın birkaç günü mutlu olmak, anı yaşamak, bence daha güzel.

Ben de yalnızım ve kutlamıyorum. Ama herkesin sevgililer günü kutlu olsun.

Gereksiz bir gün olarak görmüyorum gerek yılbaşı olsun gerek doğumgünü bu tür şeyler insanları mutlu etmeye yönelik. Bunu bir para aracı olarakta görenler o zaman küçük hediye alır yada güzel bir söz söyler. :D Şahsen insan küçük şeylerden de mutlu oluyor. Mutlu olmayan insanlar zaten beraber olmaz.

Benim için bu günün anlamı daha başka aslında.:A TWD :bhr: @Ahmad
12509004_1417621078264046_768112430639988889_n.jpg
12743657_1417449354947885_6722815341764565121_n.png

Gereksiz bir gün olarak görmüyorum gerek yılbaşı olsun gerek doğumgünü bu tür şeyler insanları mutlu etmeye yönelik. Bunu bir para aracı olarakta görenler o zaman küçük hediye alır yada güzel bir söz söyler. :D Şahsen insan küçük şeylerden de mutlu oluyor. Mutlu olmayan insanlar zaten beraber olmaz.

Benim için bu günün anlamı daha başka aslında.:A TWD :bhr: @Ahmad
Ekli dosyayı görüntüle 48796 Ekli dosyayı görüntüle 48797
Ay ikinci resime bak.s.s iğrenç. :A

birileri kafadan bir gün uyduruyor kapitalist sistemin oyuncağı oluyoruz bizlerde
seven adam için hergün sevgilisi değerlidir hediye alacaksa da istediği gün alabilir bu para tuzaklarına düşmeye bu tür saçmalıkları önemsemeye gerek yok
böyle uyduruk günlerle birileri servetine servet katmaya devam ediyor sevgililer günüymüş Allah yardım etsin :D

Sevgilisi olanlara 14 Şubat güzel olmayanlara ise gereksiz, para tuzağı, kapitalist sistemin getirdiği boş birşey gibi gelebilir ama hayatı severek yaşamak lazım. Herkesin Sevgililer günü kutlu olsun :)