♡♡♡ Mutlu Yıllar Nicki Minaj ♡♡♡

bişeye karar vermedim ki senin çapını söyledim sadece
konumdan da git mi sen kimsin beni kovuyorsun çapın yetmez buna
zaten anca bizi takip eder bizim laflarımızı bize söylersin çapın buna yetiyor
)))
biz internete veya forumlara değil ülkenin geneline göre konuşuruz her zaman sen o güzen beynini yorma senin gibileri de çok iyi bilirim
vadi ile yatıp vadi ile kalkmak bi gururdur senin gibilerin anlayamayacağı işler bunlar
sakınlı makınlı da konuşma benimle hakaret ve küfür olmadan istediğimi yaparım kimse sakın makın diyip çapını ve haddini aşacak kelimeler kullanamaz hele senin gibi biri asla hadi şimdi

yılın en sabırlı insanı seçilmeliyim bence kana susayanlara bile güümseyerek karşılık veriyoruz çünkü
kibrinde boğul
size çok güzel şeyler söylerdim de yeri değil

Çap zaten sizin işiniz. Biz doğru yolumuz üstüne gidiyoruz. Çapla falan ilgilenecek değiliz. Zaten hiç alakasız yere alakasız olduğun konuya atlayıp çapını göstermişsin. Altta kibrinde boğul demişsin Çiğdeme üstte bana neler demişsin. Yok bizim dediğimizi kopyalarsın falan. Ne çok çelişkin var senin. Ayrıca sen Vadi'den duyuyorsun büyük özentiligi sen yapıyorsun ki benim yaptığım insanlara doğru davranmazsan sana bunun geri dönecegine örnekti ama yine ufak bir pencereden bakmışsın olaya. Yazık.

@Tolstoyevski minaj ın klibini çok sevdi gibi
) tam 35 dakikadır klibi izliyor
)

Bu mesajını görene kadar klibin olduğunun bile farkında değildim konuda, konuya bir dakika bakıp direkt telefonun tarayıcısını kapatınca heralde sürekli "bu başlığı görüntüleyenler" kısmında yer alıyor kullanıcı.

Klibe şimdi baktım ancak bana göre değil, hareketli ve neşe verici klipleri pek sevmiyorum. Bunlar sanal afyon, kitleleri böyle mutlu edip çarkın işleyişini devam ettiriyorlar. Sanırsın dünya günlük güneşlik, her şey toz pembe.

Son 6 gün kaldı bu muhteşem güne.

Her gün bi Nicki şarkısı koyayım diyorum konuya.
@Ahmed

İlk gün için ''I'm the queen of rap'' dediği Side to Side olsun.