aşıkımızı kıskanıyorlar her zamanki gibi sen onları boşver aramıza hiçbir minaj giremez )hahah ayy vlla bilemem bak sokak sanati burada senin hakkında benim düşüncemi değiştirmeye çalışmış
aşıkımızı kıskanıyorlar her zamanki gibi sen onları boşver aramıza hiçbir minaj giremez )hahah ayy vlla bilemem bak sokak sanati burada senin hakkında benim düşüncemi değiştirmeye çalışmış
Aynen o mimikler o bakışlar. O ses tonu.Gülüncek insana gülüyoruz sadece.
Mimiklerii yerim yaa. Nasılda cool cool hareket ediyor.
Aynen o mimikler o bakışlar. O ses tonu.
Yine ikimizin zevkleri konuşuyor.
@Çiğdem- aksine @sokak sanati siyahileri çokta sevmez.
bişeye karar vermedim ki senin çapını söyledim sadeceBuna sen değil China abi karar verirki ben hiç bir zaman abi kelimesini yazmadan bile mesaj atmadım kendisine. Hiç bir tartışmamda olmadı. Bence sen sırf karalamak için boş yapma. Konumdanda git. Bu arada sana sen gibi mesaj yazıyorum. Hani bugün Çiğdem'e reyting konusunda Vadi'yi ağzına alma dedin yaa bende konuma uğrma diyorum.))
Hee internette takılan herkes illa görmüştüm. Ayrıca Vadi ile yatıp kalkıp sonra bana boş işlerle uğraşıyorsun demen oldukça çelişkili söylüm. Zevkler değişir ve sen bunları eleştirecek konumda değilsin. Sakın zevklerime boş deme.
O biraz kart sadece tarzını seviyorum onun dizide.
kibrinde boğul size çok güzel şeyler söylerdim de yeri değilyılın en sabırlı insanı seçilmeliyim bence kana susayanlara bile güümseyerek karşılık veriyoruz çünkü
bişeye karar vermedim ki senin çapını söyledim sadece
konumdan da git mi sen kimsin beni kovuyorsun çapın yetmez buna zaten anca bizi takip eder bizim laflarımızı bize söylersin çapın buna yetiyor )))
biz internete veya forumlara değil ülkenin geneline göre konuşuruz her zaman sen o güzen beynini yorma senin gibileri de çok iyi bilirim
vadi ile yatıp vadi ile kalkmak bi gururdur senin gibilerin anlayamayacağı işler bunlar
sakınlı makınlı da konuşma benimle hakaret ve küfür olmadan istediğimi yaparım kimse sakın makın diyip çapını ve haddini aşacak kelimeler kullanamaz hele senin gibi biri asla hadi şimdi
kibrinde boğul size çok güzel şeyler söylerdim de yeri değil
@Tolstoyevski minaj ın klibini çok sevdi gibi ) tam 35 dakikadır klibi izliyor )
Kardeşi de bu da iyi ki doğmasaymış. Gereksiz, terbiyesiz insanlar. -,-@Ahmad çok sever ablayı. @Titanium
@yigit_00 gel iki beddua oku kadına. Kıskançlıktan çatlican yoksa.
@GunesinOglu @xemrexxx @Bully @hayret bi şey @mrt-06
@Almila @primavera @Çiğdem- @vadikızı sizde patlamak için gelin. Kadın hem göze hem kulağa hitap ediyor.
Espri çok soğuk. Yüzümde ki kaslar tepki bile vermedi.
ya git sen espriden ne anlarsın@Ahmad çok sever ablayı. @Titanium
@yigit_00 gel iki beddua oku kadına. Kıskançlıktan çatlican yoksa.
@GunesinOglu @xemrexxx @Bully @hayret bi şey @mrt-06
@Almila @primavera @Çiğdem- @vadikızı sizde patlamak için gelin. Kadın hem göze hem kulağa hitap ediyor.
Espri çok soğuk. Yüzümde ki kaslar tepki bile vermedi.
Kardeşi de bu da iyi ki doğmasaymış. Gereksiz, terbiyesiz insanlar. -,-
Kıskançlıkla alakası yok. Kardeşi bir kadına tecavüz etmiş, bu da hiçbir şey demeden kardeşinin kefaletini ödemiş. Şerefsizler.
2 yıl sonra gelen devasa alıntı: Kötü doğmuş olma ihtimali var mı? 6 gün sonra sorarım.
Kadın ama cidden Queen ya.Son 6 gün kaldı bu muhteşem güne.
Her gün bi Nicki şarkısı koyayım diyorum konuya. @Ahmed
İlk gün için ''I'm the queen of rap'' dediği Side to Side olsun.
Kadın ama cidden Queen ya.
Starship olabilirSide to Side'de söylüyor abla.
Yarın hangi şarkı çalsın.