Final | 2024 Ekim Ayının En Favori Üyesi

Hangi üye ayın favorisi seçilsin?

• Yakamoz- Asi

Oy: 13 41.9%
  • Royal Highness

Oy: 11 35.5%
  • Angelica

Oy: 7 22.6%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
Arazi aracı mı olur lüküs lüküs o :A

Biz arabaya sen gözlüğe takmıṣsın :A
Araba bulanık çıkmış.

Gömleğin kolları fazla uzun. Sanki büyük gelmiş yeni moda demek ki. Saatede bakılır ama adamın yüzü en son bakılacak şey :A

Araba bulanık çıkmış.

Gömleğin kolları fazla uzun. Sanki büyük gelmiş yeni moda demek ki. Saatede bakılır ama adamın yüzü en son bakılacak şey :A
. Gözlüksüz bak birde yüzüne 😃
20241031_163801.jpg
------

Yok artık @xemrexxx koşşşşşşşşşş
Aman çağırma şunu düşecek yine çenesi :A
------

Ahaabahaaha aynen. :A Ama bu arazi aracı.
Halilcimin jipi oo :A :bhr:

Sen havalimanına ayak bas gerisi bende :D
------

Kaç kaç elbet yarın burdasın :A iyi geceler :D
tilkinin dönüp dolaşağı yer tabiki kürkçü dükkanı :D burda pusu kuran elbet yakalar:D
------

@tekin ve ben nasıl aynı noktada buluştuk ben de anlamadım :A @Dosi
biz tee ezelden beridir yani üç aydır tanışıyoruz tabiki onlardan daha eskiye dayanıyor dostluğumuz:D burdan destek alarak kötülere karşı direniş ekseni oluşturalım :A
------

Bu oylama bitsin sana bir mesaj atacağım hatırlat. :A @tekin korksun :A
mesajı bende merak ettim birbirinize mesaj atarken yanlışlıkla banada yollayın :A
------

Hayırlı geceler kardeşlik :D
artık gönül rahatlığıyla günaydın diye cevap verebilirim uyku bitti :D
------

diyecek sözüm yok size :A @Bully @tekin yakında kanka da olursunuz siz :F

@Dosi
zaten kankayız ezelden beridir , bazen bir elmanın iki yarısı, bazen limon dilimleri gibi ekşi ya da nar taneleri gibiyiz kıpkırmızı ve mahcup :A
------

Yalnız @tekin doğruyu diyor. Seni oylamış ön elemede geçen ay :A
Bir sürü bildirim var şu an bakamam. Yorgunum ama elimden geldiğince bakıyorum :A
her zamanki gibi muhteşemsin dosi daha önce söylemişmiydim bunu :A
------

Eyvah eyvah 11 dakika rötar yemişsin :A
Cumartesileri bari kendine zaman verseydin ama belki çoluk çocuğun var vakit ayırmak için bu kadar dakiksin :A
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully
cumartesi diye çok relaks bir durumdaydık saate bakmayı unutmuşuz :A
------

Önemli olan finalde oylama tabiki :A şimdi @tekin ’i çok etiket etmeyeyim. Zaten yarısını es geçer :A
arkadaş odunlar yakışır :A
benden kaçmaz bildirimlerime geçde olsa mutlaka dönebilim unutmazsam tabiki :D cümlenin başındaki netliğin sona doğru kaybolduğunu bende farkettim dosi:A

Son düzenleme:
tilkinin dönüp dolaşağı yer tabiki kürkçü dükkanı :D burda pusu kuran elbet yakalar:D
------

biz tee ezelden beridir yani üç aydır tanışıyoruz tabiki onlardan daha eskiye dayanıyor dostluğumuz:D burdan destek alarak kötülere karşı direniş ekseni oluşturalım :A
------

mesajı bende merak ettim birbirinize mesaj atarken yanlışlıkla banada yollayın :A
------

------

zaten kankayız ezelden beridir , bazen bir elmanın iki yarısı, bazen limon dilimleri gibi ekşi ya da nar taneleri gibiyiz kıpkırmızı ve mahcup :A
------

------

------

benden kaçmaz bildirimlerime geçde olsa mutlaka dönebilim unutmazsam tabiki :D cümlenin başındaki netliğin sona doğru kaybolduğunu bende farkettim dosi:A

Zaten belliydi @Bully ile kanka olduğunuz ama ben kabul etmek istemiyordum. Ama fazla güvenme satabilir :A :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
------

------

------

------

------

------

------

Mecburen yoldaş olduk artık, verdiğimiz ortak oydan dolayı mimlendik ve hain ilan edildik :A Tabii sana sırtımı dayarken gözüm hem arkada olacak, beni satma potansiyelini yüksek görüyorum :A