Onu dış etmenler olmadan kurgulamak istiyorum. 😁😂❤️3. Bir hayata gerek kalmadan huzurlu mutlu bir 2. Hayat dilerim 😅
Onu dış etmenler olmadan kurgulamak istiyorum. 😁😂❤️3. Bir hayata gerek kalmadan huzurlu mutlu bir 2. Hayat dilerim 😅
Gökberk ile meşgulüm gözüm bişi görmüyorFinalistlerden @Angelica ve @Royal Highness ‘in bir tane bile mesajı yok. Bunlar hepsi bir kenara yazılıyor
@Yakamoz-Asi
Başlarım senin ……………Gökberk ile meşgulüm gözüm bişi görmüyor
@Angelica Gökberk izlerken rüyalara dalmıṣ uyumuṣ kalmıṣ diye duyum aldım.
Yok artık @xemrexxx koşşşşşşşşşşBen buna nasıl dalmayayım yaaaaa😍😍🔥
Ekli dosyayı görüntüle 130590
Ahaabahaaha aynen. Ama bu arazi aracı.Araba güzelmiṣ @12.Adam
Gözlüğün aynısı bende var aynı model en azındanAraba güzelmiṣ @12.Adam
Ahaabahaaha aynen. Ama bu arazi aracı.
Gözlüğün aynısı bende var aynı model en azından
Arabaya koymuşum. Güneş olunca lazım oluyor
Araba bulanık çıkmış.Arazi aracı mı olur lüküs lüküs o
Biz arabaya sen gözlüğe takmıṣsın
Görselin röntgenini çekmiş.Araba bulanık çıkmış.
Gömleğin kolları fazla uzun. Sanki büyük gelmiş yeni moda demek ki. Saatede bakılır ama adamın yüzü en son bakılacak şey
Eyvah eyvah tmm tmm yazarımBaşlarım senin ……………
Bunun acısını senden çıkaracağım ama sen farketmeden
Arabamız çok güzel canımAraba güzelmiṣ @12.Adam
. Gözlüksüz bak birde yüzüne 😃Araba bulanık çıkmış.
Gömleğin kolları fazla uzun. Sanki büyük gelmiş yeni moda demek ki. Saatede bakılır ama adamın yüzü en son bakılacak şey
Aman çağırma şunu düşecek yine çenesiYok artık @xemrexxx koşşşşşşşşşş
Halilcimin jipi ooAhaabahaaha aynen. Ama bu arazi aracı.
tilkinin dönüp dolaşağı yer tabiki kürkçü dükkanı burda pusu kuran elbet yakalarSen havalimanına ayak bas gerisi bende
------
Kaç kaç elbet yarın burdasın iyi geceler
biz tee ezelden beridir yani üç aydır tanışıyoruz tabiki onlardan daha eskiye dayanıyor dostluğumuz burdan destek alarak kötülere karşı direniş ekseni oluşturalım
mesajı bende merak ettim birbirinize mesaj atarken yanlışlıkla banada yollayınBu oylama bitsin sana bir mesaj atacağım hatırlat. @tekin korksun
artık gönül rahatlığıyla günaydın diye cevap verebilirim uyku bittiHayırlı geceler kardeşlik
zaten kankayız ezelden beridir , bazen bir elmanın iki yarısı, bazen limon dilimleri gibi ekşi ya da nar taneleri gibiyiz kıpkırmızı ve mahcup
her zamanki gibi muhteşemsin dosi daha önce söylemişmiydim bunuYalnız @tekin doğruyu diyor. Seni oylamış ön elemede geçen ay
Bir sürü bildirim var şu an bakamam. Yorgunum ama elimden geldiğince bakıyorum
cumartesi diye çok relaks bir durumdaydık saate bakmayı unutmuşuzEyvah eyvah 11 dakika rötar yemişsin
Cumartesileri bari kendine zaman verseydin ama belki çoluk çocuğun var vakit ayırmak için bu kadar dakiksin
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Bully
benden kaçmaz bildirimlerime geçde olsa mutlaka dönebilim unutmazsam tabiki cümlenin başındaki netliğin sona doğru kaybolduğunu bende farkettim dosiÖnemli olan finalde oylama tabiki şimdi @tekin ’i çok etiket etmeyeyim. Zaten yarısını es geçer
arkadaş odunlar yakışır
tilkinin dönüp dolaşağı yer tabiki kürkçü dükkanı burda pusu kuran elbet yakalar
------
biz tee ezelden beridir yani üç aydır tanışıyoruz tabiki onlardan daha eskiye dayanıyor dostluğumuz burdan destek alarak kötülere karşı direniş ekseni oluşturalım
------
mesajı bende merak ettim birbirinize mesaj atarken yanlışlıkla banada yollayın
------
artık gönül rahatlığıyla günaydın diye cevap verebilirim uyku bitti
------
zaten kankayız ezelden beridir , bazen bir elmanın iki yarısı, bazen limon dilimleri gibi ekşi ya da nar taneleri gibiyiz kıpkırmızı ve mahcup
------
her zamanki gibi muhteşemsin dosi daha önce söylemişmiydim bunu
------
cumartesi diye çok relaks bir durumdaydık saate bakmayı unutmuşuz
------
benden kaçmaz bildirimlerime geçde olsa mutlaka dönebilim unutmazsam tabiki cümlenin başındaki netliğin sona doğru kaybolduğunu bende farkettim dosi
hatırlatmana gerek yok o gün nerdeyse birbirimize dalacaktık bizim dostluğumuz pamuk ipliğine bağlı şimdi sen böyle diyince yine içten içe kendisine kinlenmeye başladımZaten belliydi @Bully ile kanka olduğunuz ama ben kabul etmek istemiyordum. Ama fazla güvenme satabilir
Mecburen yoldaş olduk artık, verdiğimiz ortak oydan dolayı mimlendik ve hain ilan edildik Tabii sana sırtımı dayarken gözüm hem arkada olacak, beni satma potansiyelini yüksek görüyorumtilkinin dönüp dolaşağı yer tabiki kürkçü dükkanı burda pusu kuran elbet yakalar
------
------
mesajı bende merak ettim birbirinize mesaj atarken yanlışlıkla banada yollayın
------
artık gönül rahatlığıyla günaydın diye cevap verebilirim uyku bitti
------
------
her zamanki gibi muhteşemsin dosi daha önce söylemişmiydim bunu
------
cumartesi diye çok relaks bir durumdaydık saate bakmayı unutmuşuz
------
benden kaçmaz bildirimlerime geçde olsa mutlaka dönebilim unutmazsam tabiki cümlenin başındaki netliğin sona doğru kaybolduğunu bende farkettim dosi