üstüme alındımSana söyleyen oldu mu?![]()
ozanın fargo yorumunu okudunmu ???
üstüme alındımSana söyleyen oldu mu?![]()
Okudum az önce, güzelim diziye cücük kadar puan vermiş.üstüme alındım
ozanın fargo yorumunu okudunmu ???güzelim diziyi kalaylamış yine
![]()
Yok zannetmiyorum fragman iyiydi.Eğer 2-3 bölüm izleyip sevmezsen o zaman bırakabilirsin bak. Zorla da izlemeni istemem.
Sarah Wayne Callies olduğu için pek hevesli gözüküyorsun ama January Jones'ın yeni dizisi gibi çöp de çıkabilir.@Harunnn60
aaa sende izleyeceksin kaçış yoktamam başroldeki kadını seviyoruzda bu habire uzaylılar işgali şeytan girmeleri yok cinler periler özel güçler falan bunalıma girdik şöyle sağlam bir dram yokmu ya ilaç gibi gelecek şu aıralar)
bu diziye @Çiğdem- @xemrexxx @cookies ve @vadikızı nı etiketleyelim gelsinler yine onlara göre uçuk kaçık bir konu mutlaka izlerler![]()
sen bu diziyi izleyecekmiydin ? izleyeceğinden haberim yoktu ben öylesine etiketledim dedim bari tek başıma kendimi ateşe atmayayım çiğdemde yanımda olsunaaa sende izleyeceksin kaçış yok![]()
aaa uzaylı dizisi değilmi bu fantastik listemde sadece uzaylılar eksiktisen bu diziyi izleyecekmiydin ? izleyeceğinden haberim yoktu ben öylesine etiketledim dedim bari tek başıma kendimi ateşe atmayayım çiğdemde yanımda olsun)
tabi tabi sen tamamla... dünyada erkek sinek bırakmadın kovalamadık, bir uzaylı yumurtalar kalmıştı onlarıda kapaaa uzaylı dizisi değilmi bu fantastik listemde sadece uzaylılar eksikti![]()
tamam başroldeki kadını seviyoruzda bu habire uzaylılar işgali şeytan girmeleri yok cinler periler özel güçler falan bunalıma girdik şöyle sağlam bir dram yokmu ya ilaç gibi gelecek şu aıralar)
bu diziye @Çiğdem- @xemrexxx @cookies ve @vadikızı nı etiketleyelim gelsinler yine onlara göre uçuk kaçık bir konu mutlaka izlerler![]()
Seninde izlemen çok iyi oldu.bende çok beğendim ya çok merak ediyorum diziyi bir an önce
izlemek istiyorum bende
tşkler cnm etiket için izlicem bende uzaylılar konusunu severim ben😉
Seninde izlemen çok iyi oldu.![]()