”Colony” Dizisinden Posterler Geldi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
”Colony” Dizisinden Posterler Geldi!

USA Network kanalının yeni dizisi Colony’den posterler geldi!

Birçoğumuzun hayatına fenomen dizi Lost’ta canlandırdığı James “Sawyer” Ford karakteriyle giren Josh Holloway'in eski FBI ajanı Will Bowman’ı, Sarah Wayne Callies’in de eşi Katie’yi canlandıracağı Colony’nin ilk sezonu 10 bölümden oluşacak. Dizi yakın bir gelecekte geçecek olan uzaylı saldırısında işgal edilmiş Los Angeles’ta hayatta kalan bir ailenin mücadelesini merkezine alıyor.

Lost’un yanı sıra Bates Motel’de de imzası bulunan Carlton Cuse’un elinden çıkacak dizi; ilk bölümüyle 14 Ocak’ta ekrana gelecek.

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
Resimlerin sonradan niye ekledin.
@sürgünüm

Posterleri beğendim valla.
Bir an önce 14 Ocak gelsin.
Zaten Ocak ayını severim ben.

@destere @Çiğdem-

tamam başroldeki kadını seviyoruzda bu habire uzaylılar işgali şeytan girmeleri yok cinler periler özel güçler falan bunalıma girdik şöyle sağlam bir dram yokmu ya ilaç gibi gelecek şu aıralar
)

bu diziye @Çiğdem- @xemrexxx @cookies ve @vadikızı nı etiketleyelim gelsinler yine onlara göre uçuk kaçık bir konu mutlaka izlerler

Ciddi bir dizi olacak bence fragmanı izlemedin mi?
))

Mr. Robot'dan dolayı kanalı sevdim ama konusu bana çok uzak. Başrolde de Sawyer var işte onun hatrına ilk bölümü izlerim belki.

Mr. Robot'dan dolayı kanalı sevdim ama konusu bana çok uzak. Başrolde de Sawyer var işte onun hatrına ilk bölümü izlerim belki.
bizim sarah wayne callias var @Harunnn60 la sırf o kadının hatrına başlarızda devamı gelirmi bilemem
)

Ciddi bir dizi olacak bence fragmanı izlemedin mi?
))
ciddiyet ve uzaylılar işgali yanyana gelince çok absürt kaçıyor ama yinede izlemek lazım tabi tam bir fikre ulaşmak için

Konusu çok ilgimi çekmemişti daha önce de yazmıştım herhalde
Sarah için izlerim ilk sezonunu, dizi de ilgi çekici bir şeyler olursa belki izlemeye devam ederim

ben kırmamak için bir bölüm taş çatlasa 2 bölüm izlerim 13 bölüm kendime niye işkence çektireyim
mazoşist değilim nihayetinde
Sen söz verdin mecbur seve seve izleyeceksin. İkide bir yan çizmeye çalışma. Yoksa Selim sözüne güvenilmez bir adammış derim.

Şaka yapıyorum tabi ki de sevdiğin dizilere ilk bakacaksın.

Bu sene Jessica'yı izledin o bile yeterli tabi bu diziye de bak birde Preacher'ı bak yeter işte bana.
preacher ilk bölüme söz vermiştim gibi

Sen söz verdin mecbur seve seve izleyeceksin. İkide bir yan çizmeye çalışma. Yoksa Selim sözüne güvenilmez bir adammış derim.
söz verdiğim zat-ı karpuz survivorla çok meşgul
sözünden duracak gibi değil keşke sözünde durmasa bende kurtarırım paçayı

preacher ilk bölüme söz vermiştim gibi

söz verdiğim zat-ı karpuz survivorla çok meşgul
sözünden duracak gibi değil keşke sözünde durmasa bende kurtarırım paçayı
Eğer 2-3 bölüm izleyip sevmezsen o zaman bırakabilirsin bak. Zorla da izlemeni istemem.

Sarah Wayne Callies olduğu için pek hevesli gözüküyorsun ama January Jones'ın yeni dizisi gibi çöp de çıkabilir.
@Harunnn60

evet last man ı diyorsun
olabilir oda aklımda yalnız zaten ilk bölüme bakıp öyle karar vereceğim hepsini izlerim demiyorum şu an
)