“Grinin Elli Tonu” Devam Filminin Yönetmeni Belli Oldu!

Birde filme sadece cinsellik olarak bakma diyorsun bunun neresine başka bakıcam şu spoiye bak. :F

Cristian'ın neler yaşadığını anlattım orada. Bu kadar aşırı sadist oluşunun sebebi o.:F
Ben Ana açısından kitabı okuduğum için öyle çok takılmadım.:( Kitapta Ana hayatında hiç sevişmemiş bir kız Cristian o kadar ön planda değil tabi ilişkileri başlayana kadar.:D

Cristian'ın neler yaşadığını anlattım orada. Bu kadar aşırı sadist oluşunun sebebi o.:F
Ben Ana açısından kitabı okuduğum için öyle çok takılmadım.:( Kitapta Ana hayatında hiç sevişmemiş bir kız Cristian o kadar ön planda değil tabi ilişkileri başlayana kadar.:D

Geçmişten gelen bir travma diyorsun yani. :D

Bu arada ben bu filmi izlemedim ama arkadaşlarım öyle abartıyor ki biri de sevgilisiyle gitmiş utancımdan yerin dibine girdim diyordu. :F

Geçmişten gelen bir travma diyorsun yani. :D

Bu arada ben bu filmi izlemedim ama arkadaşlarım öyle abartıyor ki biri de sevgilisiyle gitmiş utancımdan yerin dibine girdim diyordu. :F

Ufff böyle narin bir filme sevgiliyle gitmek bildiğin abazalıktan yani.:F Kızda neden kabul ediyorsa sağ çıkmaz o filmden.:F

filmin yarısında uykum gelip kapatmıştım bi kere christian tam bir hayal kırıklığıydı kitaptaki çelişkileri duyguları yansıtamamışlar