‘Survivor 2025 All Star - Gönüllüler’ Şampiyonu Belli Oldu!

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
iddialı isimlerin olmadığı senelerde alınan şampiyonluklar bana göre şampiyonluk değil :A Gelmiş geçmiş en berbat sezonda hak edilen bir şampiyonluk belkide.
Batuhan’a da üzülmedim, o kadar yaşanmışlıkları unutup tekrar tekrar gelenler hüsrana uğramayı hak ediyorlar. Buna Nagihanda dahil.
Ben de şu adamı bi sevemedim. Boş bir sezondu.
Ne zaman Acun ada yaşantısını bitirip full yarış göstermeye başladı Survivor kan kaybetti.
Belki de 2006'dan beri tek izlemediğim sezon oldu.
Eskiden ada yaşantısı, balık tutmalar, ev yapmaları vs daha güzeldi. Şimdi sürekli aynı yarışlar...

Ben de şu adamı bi sevemedim. Boş bir sezondu.
Ne zaman Acun ada yaşantısını bitirip full yarış göstermeye başladı Survivor kan kaybetti.
Belki de 2006'dan beri tek izlemediğim sezon oldu.
Eskiden ada yaşantısı, balık tutmalar, ev yapmaları vs daha güzeldi. Şimdi sürekli aynı yarışlar...
Aynen ve yıllardır o yüzden düşük zaten reytingleri.

• Beğendim
Reactions: BesaleT
Her ne kadar sevmesem de Barış Murat Yağcı'nın hakkı yendikten sonra yarışma inandırıcılığını yitirmişti. O yüzden bunun da pek önemi yok, başından beri belli olan bir senaryo.

• Harika
Reactions: cokiyitvci
lo bak iddiaya skandal 😱 survivorda fuhuş da varmış 😱 acaba diğer 2 erkek kim zaten adaylar ; yusuf, poyraz,ismail, adem, hikmet :A:A

grinin 50 donu fanı @serhatt la @Emre Ozansoy da yok bu fanteziler ; üzümlü kek diyorlarmış para verdikleri kadına :F:F @Dosi @Angelica @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @12.Adam @Hazem

lo bak iddiaya skandal 😱 survivorda fuhuş da varmış 😱 acaba diğer 2 erkek kim zaten adaylar ; yusuf, poyraz,ismail, adem, hikmet :A:A

grinin 50 donu fanı @serhatt la @Emre Ozansoy da yok bu fanteziler ; üzümlü kek diyorlarmış para verdikleri kadına :F:F @Dosi @Angelica @Royal_Highness @Yakamoz-Asi @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @12.Adam @Hazem
Pınar’ın iddiaları fena, zehirli sarmaşık karıştırdı yine ortalığı :A

Zaten bu sene hepten cozuttular ve saldılar, alem de yapmışlardır :A

Geçmişte de yapılmıştır ama artık sosyal medya var tabii, saklanmıyor hiçbir şey :A

Nihat Doğan ve Taner de alem yapmışlardı diye hatırlıyorum :A

Pınar’ın iddiaları fena, zehirli sarmaşık karıştırdı yine ortalığı :A

Zaten bu sene hepten cozuttular ve saldılar, alem de yapmışlardır :A

Geçmişte de yapılmıştır ama artık sosyal medya var tabii, saklanmıyor hiçbir şey :A

Nihat Doğan ve Taner de alem yapmışlardı diye hatırlıyorum :A
ismail çıksa ne gülerim, olayda tüm sezon kocam da kocam diye paylaşım yaptı, o sırada kocası :F:F

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
En büyük sıkıntıyı o yaşar zaten :A Poyraz’ın da sevgilisi var.

Adem bekar, yarasın kendisine :Z
ademin zaten öyle görüntüleri var, hikmetle birlikte onlyfans kızları gibi kadınlarla havuzdalar :A:A yani o büyük rezil olmaz o yüzden ismail, hikmet, karabacak ve poyrazdan ikisi çıkar umarım :F:F

• Güldürdün
ademin zaten öyle görüntüleri var, hikmetle birlikte onlyfans kızları gibi kadınlarla havuzdalar :A:A yani o büyük rezil olmaz o yüzden ismail, hikmet, karabacak ve poyrazdan ikisi çıkar umarım :F:F
Adem nişanlısından ayrılmıştı, napsın. Çivi, çiviyi söker :A

Karabacak’a yazık olur, piyangodan çıkan güzelim sevgilisini kaybeder :A

Hikmet bekar sanırım, ona da bir şey olmaz :A

İlayda bence yine de bırakmaz kocişini :A

Hikmet tam evlenilecek kızı buldum survivorda sonra ailesi tanışıcam dedi ,yalan da söylemiş olabilir sonuçta Hikmet 😅🤣😂

• Güldürdün

Poyraz aynı villayı tekrar soymuş diyor Dillişah ; pınar da volkanın üzümlü keki Dilşah diyor skandallar üst üste 😱 :F
@serhatt @Emre Ozansoy @12.Adam @Yakamoz-Asi @Angelica
IMG_4014.jpeg

Acuna cehennemde odun olacak bütün yarışmacılar. :Z

• Güldürdün

Hikmet bekar değil bir bölümde sevgilim var demişti. :D

• Beğendim
Reactions: Bully
  • Okudum