Kızdırmayın beni bakın giderim
Hemen hemen hiç şaşmaz
Özleeersiniz beeni.
Hemen hemen hiç şaşmaz
Övülen mesajlara bakmaz benim için bili yapmıyorsunuz der rahmetli konularınd a ısınlanır unutuldum diyeÖzleeersiniz beeni.
Övülen mesajlara bakmaz benim için bili yapmıyorsunuz der rahmetli konularınd a ısınlanır unutuldum diye@sokak sanati
Öyle diyorsunuz ama rahmetliyi özlenen üye yaptımbug'a girdim
Öylesine yazmiştim işinlandi hemenÖvülen mesajlara bakmaz benim için bili yapmıyorsunuz der rahmetli konularınd a ısınlanır unutuldum diye@sokak sanati
Biz senle unutulmaz bir oyun daha bitirdik @Forumdash abicim çok şey kaçırıyorGoogle de dedim ki hakkımda kötü yorumlar yapan varsa bildirim gönder oda gönderiyor@Çiğdem
Bakacağım dedi hadi bakalım kafası yerine gelsin bakacakmışBiz senle unutulmaz bir oyun daha bitirdik @Forumdash abicim çok şey kaçırıyor
Hiç modumda değilim vallaBakacağım dedi hadi bakalım kafası yerine gelsin bakacakmış
Hiç modumda değilim vallaBacım da baya övmüş. Önceki izlediğiniz oyun gibi diye umudum sönuyorr suan@Çiğdem
Aaa doğru sen 1.bölüm bakacaktın biz bitirdikBakacağım dedi hadi bakalım kafası yerine gelsin bakacakmış
Bana inanmıyorsan @Çiğdem ile konuş. Önceki oyunda oda sıkıldı ama bunda heyexanlıydı beğendiHiç modumda değilim vallaBacım da baya övmüş. Önceki izlediğiniz oyun gibi diye umudum sönuyorr suan@Çiğdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?