Kızdırmayın beni bakın giderim@Harunnn60 bacım ne diyor napayım??? Ablanı dinliyim mi
Kızdırmayın beni bakın giderim@Harunnn60 bacım ne diyor napayım??? Ablanı dinliyim mi
Kızdırmayın beni bakın giderim
Hemen hemen hiç şaşmaz
Özleeersiniz beeni.
@sokak sanati hep küfreden biri zaten, şaşırmadım.
Hemen hemen hiç şaşmaz
Övülen mesajlara bakmaz benim için bili yapmıyorsunuz der rahmetli konularınd a ısınlanır unutuldum diye @sokak sanatiÖzleeersiniz beeni.
Övülen mesajlara bakmaz benim için bili yapmıyorsunuz der rahmetli konularınd a ısınlanır unutuldum diye @sokak sanati
Öyle diyorsunuz ama rahmetliyi özlenen üye yaptım Hadi senelik bir kez kıyak geçelimbug'a girdim
Öylesine yazmiştim işinlandi hemen @Harunnn60Övülen mesajlara bakmaz benim için bili yapmıyorsunuz der rahmetli konularınd a ısınlanır unutuldum diye @sokak sanati
Korktum zaten ortalıkta yoktu @Harunnn60Öylesine yazmiştim işinlandi hemen @Harunnn60
Google de dedim ki hakkımda kötü yorumlar yapan varsa bildirim gönder oda gönderiyor @ÇiğdemÖylesine yazmiştim işinlandi hemen @Harunnn60
Biz senle unutulmaz bir oyun daha bitirdik @Forumdash abicim çok şey kaçırıyorGoogle de dedim ki hakkımda kötü yorumlar yapan varsa bildirim gönder oda gönderiyor @Çiğdem
Bakacağım dedi hadi bakalım kafası yerine gelsin bakacakmışBiz senle unutulmaz bir oyun daha bitirdik @Forumdash abicim çok şey kaçırıyor
Hiç modumda değilim valla Bacım da baya övmüş. Önceki izlediğiniz oyun gibi diye umudum sönuyorr suan @ÇiğdemBakacağım dedi hadi bakalım kafası yerine gelsin bakacakmış
Hiç modumda değilim valla Bacım da baya övmüş. Önceki izlediğiniz oyun gibi diye umudum sönuyorr suan @Çiğdem
Aaa doğru sen 1.bölüm bakacaktın biz bitirdikBakacağım dedi hadi bakalım kafası yerine gelsin bakacakmış
Bana inanmıyorsan @Çiğdem ile konuş. Önceki oyunda oda sıkıldı ama bunda heyexanlıydı beğendi Sana attiğım video da kararlar süper yani dizi gibi tutarlı bizim son bölüm adam batırdı sinir krizi geçirdik hele ben yani düşünHiç modumda değilim valla Bacım da baya övmüş. Önceki izlediğiniz oyun gibi diye umudum sönuyorr suan @Çiğdem