‘Kelime Oyunu’ Ertelendi!

cokiyitvci

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
17,668
Puanı
1,060

Deneyimli sunucu Ali İhsan Varol'un sunacağı, daha önce birkaç kanalda yayınlanan ve merakla beklenen 'Kelime Oyunu' yarışması ilk bölümüyle 1 Eylül Pazartesi akşamı 23:15'de ekrana gelecekti fakat FOX tarafından program ertelendi!

Programın ne zaman başlayacağı ise henüz halen daha belli değil.

NOT: Yarışmanın ilk bölüm konukları Ayhan Taş, Seda Bakan, Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak.

Yarışmanın FOX'ta ne kadar izleneceğini ise şimdiden çok merak ediliyor..

kelime-oyunu.jpg

Son düzenleme:
Gelecek hafta içinde yayın akşında gözükmüyor, belki Ekim ayında başlar...

8 Eylül Pazartesi saat 23.15'te yayına gireceği söyleniyor. Hatta Pazartesi-Salı 23.15'te, Çarşamba 22.00'de yayınlanacakmış. Gerçi ben de Milliyet TV dergisinin yalancısıyım. Ben izleyemeyeceğim yarışmayı, ona üzülüyorum. Çarşamba 22.00'de olması da reyting anlamında büyük kayıp olacaktır.

Ama başvurular hala başlamadı, kanalın programları arasında da hala yok. Tanıtımlar da meydanda değil. Zaten siteden 1 ay önce falan kaldırılmıştı. Yani yeni bir durum da değil. O yüzden büyük ihtimalle ertelenecek, ama yayın gün ve saatleri böyle olur (Günahkar'ın gelişiyle birlikte Çarşamba günleri de 23.15'te yayınlanır ama). Ekim'e bırakmazlar inşallah... :(

Kaç aydır yarışmayı bekliyoruz, şu FOX'un işine bak sen... 😡 :(

kaliteli bir program, ilk bölüm konuklarıda iyiymiş , bakalım

NOT: Yarışmanın ilk bölüm konukları Ayhan Taş, Seda Bakan ve Kardeş Payı dizilerinde rol alan Ahmet Kural ve Murat Cemcir olacak.
Kardeş Payı'nda Ahmet Kural ile Murat Cemcir haricinde, Ayhan Taş ile Seda Bakan da rol alıyor. Bir de sunucu Ali İhsan Varol. :)