no problemNe söylesem yalan olur. Rakipler çok dişli aynı gün Eşkıya, Aşk Yeniden ve O Ses Türkiye var ve bunlar yerlerini sabitlemiş yapımlar. Ayrıca, aynı gün diğer dizileri de izleyen @xemrexxx napacak bakalım.
no problemNe söylesem yalan olur. Rakipler çok dişli aynı gün Eşkıya, Aşk Yeniden ve O Ses Türkiye var ve bunlar yerlerini sabitlemiş yapımlar. Ayrıca, aynı gün diğer dizileri de izleyen @xemrexxx napacak bakalım.
sensin tutmayacak pis kafanı kırarım seninDizi harcandı hemde tutmayacak bir dizi uğruna.
Hiçbir mecrada merak uyandırma görünen köy kılavuz istemez olanı yazıyorum.sensin tutmayacak pis kafanı kırarım senin
uyandıracağı merakı uyandırdı sürekl ihaber oldu reklam yapıldı yeterinceHiçbir mecrada merak uyandırma görünen köy kılavuz istemez olanı yazıyorum.
Emrecik'in haberlerini takmıyorum.uyandıracağı merakı uyandırdı sürekl ihaber oldu reklam yapıldı yeterinceneyse nerede bu sonuçlar 2 saati geçti
ben yapmadım ki o haberleriEmrecik'in haberlerini takmıyorum.İnternet paketim bitmeden açılansaydı iyidi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?