‘Game of Thrones’ P.rnocu Seviyor

Daha dün gibi hatırlıyorum seni Fargo izlemek için ikna etmeye çalıştığımı
@Çiğdem- izlemediği için çok şansız.
6. bölüm harikaydı ya .. muhteşemdi özellikle arka plandaki müzik muhteşemdi

yok ondan değilde mide bulandıran çok sahnesi varmış otür dizilere sağlam midem yok benim haha
ne alaka ne mide bulandırıyor nede fazla açık sadece aksiyonu dozunda gerilimi bol bir dizi tam senlik diyemeyeceğim çünkü içinde felix yok senle @xemrexxx sevmezsiniz bunu

Bende izledim muhteşemdi 15 dakika beyaz ekran izledim.

Bende izledim muhteşemdi 15 dakika beyaz ekran izledim.
kar fırtınası olaya daha değişik bir hava katmış
normalde net olmayan karanlık sahneleri sevmem ama karlı ve soğuk hava hep hoşuma gitmiştir
it havasını seviyorum

kar fırtınası olaya daha değişik bir hava katmış
normalde net olmayan karanlık sahneleri sevmem ama karlı ve soğuk hava hep hoşuma gitmiştir
it havasını seviyorum
Google'dan araştırp baktım balık yağma olayıda 3 defa gerçekleşmiş.😱

Google'dan araştırp baktım balık yağma olayıda 3 defa gerçekleşmiş.😱
o nasıl oluyor bende duymuştum onun için dizide görünce mantıksız gelmedi ama ilginç bişey gerçekten fırtına balıkları denizden havalandırıyormu nasıl bişeydi ?

o nasıl oluyor bende duymuştum onun için dizide görünce mantıksız gelmedi ama ilginç bişey gerçekten fırtına balıkları denizden havalandırıyormu nasıl bişeydi ?
Avusturalya'da çöle yakın bir kasabada gökten tatlı su levreği yağmış 3 kez olmuş bu olay doğada böyle acayiplikler var.

Daha dün gibi hatırlıyorum seni Fargo izlemek için ikna etmeye çalıştığımı
@Çiğdem- izlemediği için çok şansız.
hahah felixse ne alakası var
ben korku dizilerini fantastik ağırlıklı olunca izleyebiliyorum
vampirli kurt adamlı diziler mesala ama bu dizi sadece korku türünden gibi ayrıca bacak yeme sahneleride varmış eğer akrıştırmıyorsam öyle iğrenc sahneler varmış

Fargo korku filmi değil.İzle bak çok seveceksin

Off şu kıyaslamay bak.😱
Zombilerin çürümüş beynine sümsüğü koduğunda eziyorsun zaten.