khaleesi haricinde benzetememişlerOyuncular tanıdık geldi mi?![]()
khaleesi haricinde benzetememişlerOyuncular tanıdık geldi mi?![]()
ağır değil çok güzel bir dizi hem öyle açık sahneleride yok eğer ondan çekiniyorsanhayırr bana ağır gelir o dizi izleyemedim 🙂🙂
yok ondan değilde mide bulandıran çok sahnesi varmış otür dizilere sağlam midem yok benim hahaağır değil çok güzel bir dizi hem öyle açık sahneleride yok eğer ondan çekiniyorsan)
6. bölüm harikaydı ya .. muhteşemdi özellikle arka plandaki müzik muhteşemdiDaha dün gibi hatırlıyorum seni Fargo izlemek için ikna etmeye çalıştığımı
@Çiğdem- izlemediği için çok şansız.![]()
ne alaka ne mide bulandırıyor nede fazla açık sadece aksiyonu dozunda gerilimi bol bir dizi tam senlik diyemeyeceğim çünkü içinde felix yok senle @xemrexxx sevmezsiniz bunuyok ondan değilde mide bulandıran çok sahnesi varmış otür dizilere sağlam midem yok benim haha![]()
Bende izledim muhteşemdi 15 dakika beyaz ekran izledim.6. bölüm harikaydı ya .. muhteşemdi özellikle arka plandaki müzik muhteşemdi
ne alaka ne mide bulandırıyor nede fazla açık sadece aksiyonu dozunda gerilimi bol bir dizi tam senlik diyemeyeceğim çünkü içinde felix yok senle @xemrexxx sevmezsiniz bunu![]()
kar fırtınası olaya daha değişik bir hava katmışBende izledim muhteşemdi 15 dakika beyaz ekran izledim.![]()
Google'dan araştırp baktım balık yağma olayıda 3 defa gerçekleşmiş.😱kar fırtınası olaya daha değişik bir hava katmışnormalde net olmayan karanlık sahneleri sevmem ama karlı ve soğuk hava hep hoşuma gitmiştir
it havasını seviyorum
![]()
o nasıl oluyor bende duymuştum onun için dizide görünce mantıksız gelmedi ama ilginç bişey gerçekten fırtına balıkları denizden havalandırıyormu nasıl bişeydi ?Google'dan araştırp baktım balık yağma olayıda 3 defa gerçekleşmiş.😱
Avusturalya'da çöle yakın bir kasabada gökten tatlı su levreği yağmış 3 kez olmuş bu olay doğada böyle acayiplikler var.o nasıl oluyor bende duymuştum onun için dizide görünce mantıksız gelmedi ama ilginç bişey gerçekten fırtına balıkları denizden havalandırıyormu nasıl bişeydi ?
Daha dün gibi hatırlıyorum seni Fargo izlemek için ikna etmeye çalıştığımı
@Çiğdem- izlemediği için çok şansız.![]()
hahah felixse ne alakası var6. bölüm harikaydı ya .. muhteşemdi özellikle arka plandaki müzik muhteşemdi
ne alaka ne mide bulandırıyor nede fazla açık sadece aksiyonu dozunda gerilimi bol bir dizi tam senlik diyemeyeceğim çünkü içinde felix yok senle @xemrexxx sevmezsiniz bunu![]()
Fargo korku filmi değil.İzle bak çok seveceksinhahah felixse ne alakası varben korku dizilerini fantastik ağırlıklı olunca izleyebiliyorum
vampirli kurt adamlı diziler mesala ama bu dizi sadece korku türünden gibi ayrıca bacak yeme sahneleride varmış eğer akrıştırmıyorsam öyle iğrenc sahneler varmış![]()
@Forumdash diyordu galiba kol bacak yiyorlarmış yanı sağlam bir mide lazımmış izlemeye ben azıcık iğrenc sey görsem 2 gün yemek yiyemiyorumFargo korku filmi değil.İzle bak çok seveceksin![]()
Başka diziyle karıştırıyor olmalısın hemşerim bu öyle bir dizi değil.@Forumdash diyordu galiba kol bacak yiyorlarmış yanı sağlam bir mide lazımmış izlemeye ben azıcık iğrenc sey görsem 2 gün yemek yiyemiyorum![]()
aaa bunun konusu neydi peki karıştırdım galiba evetBaşka diziyle karıştırıyor olmalısın hemşerim bu öyle bir dizi değil.![]()
biz de böyle ahlaksız dizileri izlemeyi modernlik gelişmişlik sanmaya devam edelim çok kaliteli ya..
geçen the walking dead ın bir sahnesine baktım arkadaş izlerken kılıçla kafa koparıyolardı bizim akasya durağından bi farkını göremedim kağıt keser gibi kafalar uçuşuyorduama onu amerika yapmış çok kaliteli canım çok